Inlägg av Bärkabus

Inlägg som Bärkabus har skrivit i forumet

1

Jag skulle önska att dom gjorde en uppföljare till Myulk! Eller iaf nått som är i närheten. Så mkt sköna minnen från de spelet alltså

Fina spel på denna lista, inget att klaga på där! Men en sak som förundrar mig är: Vad krävs av ett spel idag för att få 5 av 5 i betyg här på FZ? För här har ni listat dom absolut bästa spelen som kom 2016 enligt er och inte en enda har fått 5 av 5 i betyg! Och så har det absolut inte sett ut tidigare och nej spelen har inte blivit sämre jämfört med innan däremot verkar kraven vara mkt högre av någon anledning, iaf här. Och det är synd tycker jag för när jag rannsakar om jag ska köpa ett spel eller ej går jag mkt på vad betyget ligger på här. Och då är det svårt att hitta nått som sticker ut när det inte finns nått på "mästerligt betyg". Däremot är kommentarerna från läsarna här på FZ ovärderliga iaf när jag väljer att köpa spel.

Sen tycker jag "The Last guardian" absolut borde vara med på denna lista.

Tack för en grym sida som levererar år efter år! Och Gott nytt på er!

Grymt mkt bättre film på själva spelet än den som fz la upp. Bra att du la upp den Robboy, för nu fick jag suget tillbaka igen:)

Varför är flera av er så rädda för att vara i vissa känslor bara för att dom "känns" jobbiga. Man växer oerhört mkt av att utsätta sig och omfamna alla känslor vi har och att visa sig sårbar, bli ledsen, gråta. Det är modigt att utsätta sig för känslor man är rädd att vara i, känslor man till varje pris vill undvika.

och jag lovar er att när jag gått igenom nånting tungt (som att bara spela ett känslosamt spel i några timmar) så tycker jag om mig själv lite mer varje gång jag gått igenom det tunga och visat mig sårbar.

Så undvik för tusan inte att spela ett spel för att man är rädd för att det kommer bli jobbigt! Det är ju precis därför ni ska spela spelat för att få känna på dom känslorna med. För det är så man växer som människa, det är så man kan föra vidare till sina egna barn att det är helt ok att vara i alla känslor och det är ingenting man ska vara rädd för. Utan alla våra känslor har vi av en anledning och alla är precis lika viktiga för oss som välkomnande!

Så sluta fly och undvik känslor dom kommer ändå ikapp en till slut. Då är ett sånt här spel ett ypperligt tillfälle att träna på det innan det blir på riktigt.

1