Inlägg av TimAfsum

Inlägg som TimAfsum har skrivit i forumet

Har alltid upplevt att jag är desto piggare under arbetsdagen om jag sover mindre än önskat (5-6 timmar) men är däremot helt sänkt så fort jag kommer hem. Sover jag minst 7 timmar är jag istället en zombie på arbetet och möjligen lite piggare resterande del av dagen.

Skulle vilja se Dragon Ball FighterZ på den där listan, släpps 26 januari och är enligt min uppfattning väldigt hypat inom fighting-scenen just nu. Utvecklat av Arc System Works som ligger bakom Guilty Gear och BlazBlue.

Många minnen.

Ett av det starkaste var när jag fick tag i min Arcanite Reaper, den bästa tvåhandade yxan en Warrior kunde ha, innan Alterac Valley släpptes och Grisklubban (The Unstoppable force) kom in i bilden.

Attans vad nervös jag var när jag blev tvungen att lämna över mitt kära guld till en främmande blacksmith (tror det var 80g som togs för jobbet? eller så var det totala priset med reagents). Tänk om han skulle blåsa mig? Kanske skulle han plötsligt sätta sig ned och börja logga ut, eller gå därifrån och låtsas som ingenting? Lyckligtvis för mig var det en hederlig arbetare jag hittat!

Klarade enbart av att spela i 30 minuter. Tråkigare kan det nog inte bli. Kommer förmodligen fortsätta spela av ren nyfikenhet.

Stor eloge till dig Walter! Just nu bidrar du till det bästa FZ har att erbjuda i min mening. Har tidigare läst idéhistoria på universitetet och numera litteraturvetenskap. Den här typen av diskussion kring "datorspelande", ett mer intellektuellt sådant, är en välkommen och nödvändig del för att "spelandet" åtminstone ska belysas från ett allvarligare perspektiv.

Skrivet av Hipshot:

Finns det inte redan ett spel som heter Life is Strange?

Ja, det har du alldeles rätt i.

@kebbe: Vilket dumt påstående, min 256gb ssd på min stationära räcker gott och väl. Sen är väl intresset för AAA-spel relativt svalt. Att ha en 100mb uppkoppling börjar ju bli standard idag vilket gör att installera/avinstallera blir en smidig process.

Skrivet av Azureye:
Skrivet av TimAfsum:

Har spenderat 7 timmar än så länge. Kan bli repetivt då man i stridens hetta kanske inte riktigt tänker på sina combos etc., men det ligger ett djupare system där definitivt och om du möter någon som är bättre än dig själv så kommer du att få känna på klingan.

Hade önskat någon form av tillfällig xp boost under betan så man kan leka lite mer gear och olika klasser. Pröva på "endgame" så att säga.

Kommer inte bli köp vid fullpris. Mycket möjligt när det är nedsatt några hundringar

Du kan köpa XP-boost med Champion status under "Profile". Kostar 2000 steel.

Fan, hade jag inte lagt märke till. Synd att man spenderat mestadelen av credits på gear..

Har spenderat 7 timmar än så länge. Kan bli repetivt då man i stridens hetta kanske inte riktigt tänker på sina combos etc., men det ligger ett definitivt djupare system där och om du möter någon som är duktigare än dig själv så kommer du att få känna på klingan.

Hade önskat någon form av tillfällig xp boost under betan så man kan leka lite mer gear och olika klasser. Pröva på "endgame" så att säga.

Kommer inte bli köp vid fullpris. Mycket möjligt när det är nedsatt några hundringar

Alltid trevligt att stöta på en Strindberg referens

Skrivet av autograph:

Jag tyckte inte om filmen/spelet för att:

Kameran som vobblar och hackar, störande ofta!
De halva armarna!
Tomas som förstörde med sina kommentarer, hela tiden!
Calle sa "ijengklien", igen! (25:04)
Men Calle var modig, när han måste det. Som Lejonkungen.

Fick mig att tänka på folk som säger "enkligen" *ryser*

Jag förstår inte riktigt hur spelet kan bli så högt aktat som det har blivit. Det finns alldeles för många frustrationsmoment som förstör helhetsintrycket, framförallt dålig kamera under battles som mer än ofta gör det hela obegripligt.

Tempot i spelet startar bra för att sedan slå i högsta växel och helt plötsligt börjar man inse att handlingen börjar lida mot sitt slut.

Å andra sidan är det få varumärken som kan leverera ett sådant episkt spel med makalöst vacker design.

Såhär i andra hand önskar jag att jag avvaktat lite och köpt det för en billigare prislapp.

De som tror att trialversionen kommer ha ett begränsat antal heroes att välja mellan förstår sig nog inte på Overwatch

Det börjar bli överflöd med Overwatch relaterade nyheter på fz

Skrivet av purjo:

Får man fortfarande loot crates på något vis när man når leveltaket?

Finns inget leveltak vad jag vet. Efter level 100 börjar du om på lvl 1 men får en stjärna under ditt porträtt för ditt kämpande.

Har inte orkat luska igenom hela tråden men i senaste Q&A med Jeff Kaplan så framgick det att Ranked dyker upp redan i Juni. Med all feedback angående det i Closed Betan kände de att det fanns en del att ordna innan man gjorde det tillgängligt.

Om de inte hade väntat med Ranked hade vi nog fått se en uppskjuten release.

Att ge minus för en prislapp på 400kr är absurt

Det är så jävla trevligt att se StarCraft 2 som definitionen av esport här!

Moderna spel till vintermörkret

Resonerar detsamma som dig. Det släpps så mycket spel som man vill pröva på, samtidigt räcker inte tiden till. Spelen hinner bli "gamla" och därav billigare när det är dags för nästa titel, perfekt.