Inlägg av anon178130

Inlägg som anon178130 har skrivit i forumet

Skrivet av boota:

spanarna och på minuten är inte bara för äldre

Spanarna och På minuten är underbara program.

För övrigt tyckte jag att Felix var en jättebra radiopratare. Det var pedagogiskt och intressant upplagt, bra blandning av musik som dessutom hade direkta kopplingar till vad han pratade om på flera sätt, han sade väldigt kloka och insiktsfulla saker och berättade på ett väl sammanfattande sätt sin historia. Två tummar upp, minst, och jag kanske rentav ska börja kolla in hans klipp.

Skrivet av SpajN:

Vill inte att pewdiepie ska vara gamingens ansikte utåt för killen är ju stereotyp av töntigdatanörd sitter och skriker åt skärmen som en liten flicka, världens barnsligaste humor och totalt intelligensbefriat.. fyfan jag blir så störd på killen och att speciellt sånt intelligenslöst och barnsligt innehåll faktiskt går hem hos massorna säger ganska mycket om dagens generation.

Han är också killen som gjort flera lyckade insamlingar till välgörenhet, själv skapat sig ett framgångsrikt arbete av och kring sitt intresse och vågat välja en hård och osäker yrkesbana i stället för en lätt sådan. Det tycker jag är en bra ambassadör och förebild!

Ja, jag måste säga att jag blev rätt såld av det där videoklippet! Som andra redan påpekat var musiken häftig och spelet ser ut att ha ett skönt tempo. Dessutom är det ju i alla fall måttligt snyggt, och det är ju kul. Men vad menas med det där "Get MATERIAL"-meddelandet som visas efter att Link besegrat Dodongo? Har de lagt in något lökigt crafting-system i spelet blir jag lite ledsen.

Skrivet av ibib:
Skrivet av Raklödder:
Skrivet av withaknife:

Ja till tv-avgift. (För alla.)
Nej till Radiotjänst.

Skatt är stöld och omoraliskt.

Antingen så trollar du, eller så är du fjorton år - eller kanske både och. Men maken till korkat inlägg får man leta efter. Utan skatten skulle du inte kunna gå i skolan eller ha en asfalterad väg att gå på. Du skulle behöva betala vägtull för att ta dig över en bro och behöva ha svindyra försäkringar för att betala din sjukvård, de flesta skulle inte ha råd med försäkringar och behöva dö i onödan av sociala, psykiska och fysiska problem.

Jag tycker att det är synd att det finns ett sånt motstånd mot att betala tv-avgift. Jag tror, baserat på egna och vänners erfarenhet, att det motståndet åtminstone till viss del är att skylla på Radiotjänst. Bara en av alla ungefär tio-tolv gånger som jag haft att göra med Radiotjänst har deras representant bemött mig på ett trevligt sätt - oavsett vad ärendet gällt. Radiotjänsts goodwill-reklamfilmer ("Tack för att du betalar din tv-avgift..." och så vidare) blir bara fåniga när deras egen personal är snorkig och otrevlig.

Skrivet av Raklödder:
Skrivet av withaknife:

Ja till tv-avgift. (För alla.)
Nej till Radiotjänst.

Skatt är stöld och omoraliskt.

Där håller vi inte med varandra.

Ja till tv-avgift. (För alla.)

Nej till Radiotjänst.

Den där huvudkaraktären ser ut som Vladimir Putins självbild; en hypermaskulin enmansarmé.

Gäsp.

Zelda: Wii U – första bilderna och en sorts releasedatum

Det där i 60 fps.

Dynasty Warriors-serien (och liknande spel i samma stil) är väl sjukt populär i Japan? Kanske är ekonomiskt sunt att få in lite cash den vägen.

Alltså... Jag tror det när jag ser det, men om in-game verkligen blir så där snyggt, då jävlar snackar vi next gen-grafik. Och trailern var verkligen stämningsfull, redan från första bildrutan var den tät och laddad och mörk! Ett mörkare, bistrare Uncharted vore inte mig emot. Fortfarande med samma humor som tidigare, men lite kargare, liksom. Och, när jag ändå är igång och önskar, så vill jag att det är mer som del två än del tre. Tvåan var bäst, som spel, även om trean var (ännu) snyggare och (på gott och ont) mer filmiskt.

Det här å andra sidan var ju jävligt coolt! Och snyggt som tusan.

Skrivet av nils45:

Agreed. Nice graphics but pretty boring if you ask me.

Skrivet av Chomag:

Är det lika bra som Black Flag, får det gärna vara liknande gameplay för min del.

Jag har egentligen inte heller något emot att det är mer av samma, bara det är bra gjort. Men det är klart, det vore ju kul om de kom med nya, roliga saker också. Jag har själv bara spelat fram till och med Revelations själv, än så länge. AC3 står och väntar i hyllan och jag väntar med Black Flag tills jag har köpt en PS4 eller Xbone.

Ååååh. Jag hoppas, hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det här blir så bra som det skulle kunna. Vet inte om det bara är jag (tror inte det), men jag ser jättemycket potential i det här.

Försöker och försöker, i så fall tycker jag att det är som om de är hårda i magen och krystar och krystar men det kommer ändå ingenting.

Första trailern från Assassin's Creed: Unity!

Ja, det ser ju coolt ut, men samtidigt väldigt mycket mer av samma...

Skrivet av Cane:

Är det nån som ens bryr sig? Vart ju åratal sen vi fick se ett bra FF spel

Det är just därför jag bryr mig. Jag vill ha ett nytt bra Final Fantasy-spel!

Jag taggad på Nintendos konferens. Min kropp är redo för allt vad de kan tänkas kasta på mig!

Inget Final Fantasy 15 på E3

När Square-Enix inte visar upp Final Fantasy Vers-- jag menar XV, oavsett vad de själva säger, känns det som om spelet i själva verket inte kommer ut, oavsett vad det heter. Kingdom Hearts III känns också som en myt.

Missförstå mig inte, jag hoppas att båda kommer snart och blåser skallen av oss alla, men det känns liksom inte så.

Tja, själv har jag ägnat mer tid åt Super Mario 3D World och Wind Waker HD än åt The Last of Us (som jag fortfarande inte ens påbörjat) och Assassin's Creed 4. Mario Kart 8 blir det, definitivt, inom mycket kort. PARTY!

Skrivet av Propy:
Skrivet av withaknife:

Första gången sedan andra världskriget som jag är riktigt nyfiken på ett Call of Duty-spel.

oj! inte vanligt med 80-90åringar här

Jag håller mig ung och fräsch genom att spela massor av spel!

Förhoppnings, hoppnings, hoppningsvis blir det här både riktigt bra och inte F2P.