Inlägg av capman

Inlägg som capman har skrivit i forumet

Härlig recension, med runt 200 timmar i spelet kan jag inte mer än hålla med.

När jag äntligen lyckades klå Paradosk på DM6, hans hemkarta. Han var nog en av dom bättre danska spelarna.

En klar vinnare är Alien från -79. Det dök dock upp en annan favorit som också fick håret att resa sig och det var Event Horizon https://www.imdb.com/title/tt0119081/ så gillar man Sci-fi skräck så är det en rekomendation.

Brave är nog bäst

Jag vill haaaaa nyckel!!!!

Skrivet av DrDoom:

Älskar att skribenten var tvungen förklara hur talent tree funkar i texten idag är ju sånt så naturligt att ingen skulle ens tänka på förklara sånt, men då var en mycket mer oskuldsfull tid!

Det var på tiden då vi fick läsa oss till det via tidningar och ibland disketter/cdskivor som följde med

1. Bloodborne
2. Rayman Legends
3. Red Dead Redemtion II

Skrivet av anon_326114:

"Helikoptern" i G-Police.

9 år gammal och kände mig som en Gud när jag flög runt och spred ond bråd död!

Jösses vad länge sen, men jäklar du har rätt. G-Police var otroligt roligt att spela och flyga runt i städerna.

Jag var igår och klämde på en Razer Deathadder v2 Mini igår till min dotter, den var riktigt smidig i hennes hand så jag ska köpa en sån i julklapp.

Bloodborne alla gånger

Jag är snart 40 eller närmare 40, var med på tiden då 386 och kommander keen var de senaste, police quest? Larry,,,ja, vi var där. Men fan, ALIEN Isolation, nope...NEJ jag tänker inte göra det...Jag behöver en komajnon, näe, ja behöver mer, de här går inte...

Skrivet av Evilof:

Fick detta avslöjat av en artikel, och blev då lite osugen på att faktiskt spela spelet.
Så.... Ska ni spela sluta läs.

Alien har inte en AI. Den har två.
Den ena vet faktiskt alltid var du är, och kommunicerar detta till den andra AIn, som sen försöker leta rätt på dig.

Ännu ett skäl till varför jag vägrar spela det själv, jag kommer behöva terapi efter ett sånt där spel när jag inte ens klarar av prologen...

Skrivet av Augustus:

Jag är ett stort Alien och Aliens-fan!

Jag har inte rört Alien: isolation för mina nerver klarar inte det...

Är i samma veva, en kompis donerade spelet åt mig via steam, jag har spelat 5min, inte ens genom början, jag pallar de inte.

Det första AvP som släpptes gick att spela, som alien, som Predator....men så fort man spelade som Marine med den där sabla ping-mojängen dom har för att se rörelser? Näe, jag slog av och gick därifrån.

Har ändå växt upp med alienfilmerna och älskar dom, men klarar inte av att se dom själv

90-talet rules

Skrivet av hunden:

Spoiler alert:

Den stora kompisen (Naru) kommer tillbaka, hon återupplivas. Dock ändå först vid slutet av spelet.

Då blir man glad

Däremot kanske Ori är för svårt för en 7-åring? det rampar upp ganska rejält i svårighetsgrad och jag satt väldigt frustrerad över min oduglighet att klara de svåraste passagerna. Alternativt är jag helt enkelt sämre än dagens 7-åringar på spel.

Jag och min 7 åring började med minecraft, men efter att ha sett mig spela lite Ori and the blind forrest, så ville hon också så vi började på nytt i spelet. Just introt gjorde henne ledsen (även mig lite grann), det gjorde så att jag fick börja spela och visa hur man gjorde. Sen ville hon också försöka och på dom ställen de blev för svårt så fick jag ta över igen för att ta oss vidare. Sen i slutet blev hon jätteglad över hur allt var i spelet.

Jag tror att så länge man faktiskt är med och spelar med sina barn och förklarar så fort dom får frågor eller känslor om handling eller vad som sker i spelet, så går det oftast bra.

Vi spelar även lite fortnite tillsammans och där använder jag ord som att "sparka ut någon", för dom dör ju inte, dom teleporteras ut till lobbyn igen. Kommer dock inte slå på voice-chat i det förrän hon är större.

mIRC går inte ur ränderna, körs fortfarande här

Jag kör med webläsaren Brave numer, men har alltid vitlistat fz. Kommer alltid att göra det också, det är nämligen väldigt få störande annonser på denna sida så fortsätt så.

Det finns otagliga spel där det gäller att spöa på polisen på olika sätt, kan vara så oskyldigt som ett skateboardspel, där man ska spraya sina tags, polisen kommer och man antingen flyr eller gör sig av med dom.

Det gäller att få dom att förstå att det är ett spel, därav åldersgränsen, sen är de lite vett också, jag har spelat quake när jag var liten, men jag rocketjumpade inte i lumpen om man säger så....

Ser fram emot det, hittills en väldigt bra spelserie

Hör svenska drängars magiska tolkning av Still Alive från Portal

Den var ju faktiskt helt okej

Vadå, är väl bara bra att tekniken har träffindikator numer....eller?