Inlägg av peggleball

Inlägg som peggleball har skrivit i forumet

TBC var expansionen som bröt mitt WOW-sug. Var hardcore i Classic men tappade suget helt i TBC efter att ha levlat upp och börjat med de första raiderna. Kan tänka mig att spela classic igen, möjligtvis lich king. TBC klarar jag mig utan.

Ingen som läser recensioner kommer få bilden av att spleet längre supportas med nytt content. kanske fyller de sin funktion.

Skrivet av HSB:

Det är ju fortfarande nästan exakt samma spel. Inget nytt.

Då kan det inte ha varit en speciellt stor katastrof vid release.

Har konto på Epic. Har plockat många gratis spel i ett eller två år men har knappt spelat något. Tänkte jag skulle spela Troy men blev aldrig av. Vill jag spela ett spel på riktigt så kan jag köpa det. Gratis låter gott men har man råd är det bara oinstressant meningslöst samlande.

Men visst, hade året varit 2000-2010 och man var en fattig student igen hade nog Epic varit guldvärt. Fast då spelade jag wow....

Blir nog att spela så småningom. Spelade Mass effect 3 igen förra sommaren när det äntligen kom ut på steam så är lagom sugen på att spela det igen. Inväntar recensionerna för att se hur mass effect 1 & 2 står sig,

Skrivet av Fulci:

Fast det här är bara en expansion till ett av deras spel. Hur var det med Imperator Rome? Det var väl johanAndersson som var huvudansvarig för det. Vill minnas att det fick usel kritik vid release, även om det blivit bättre ett par år senare.. Sen har de släppt Crusader Kings III som fått riktigt bra kritik från start också.

Det är nog för mycket corporate och familjeansvar för att gubben ska kunna leverera optimalt i dagsläget.

Spelade båda Dead island när de kom. De var roliga spel men ser de knappast som speciellt starka IPn som man bara måste se mer av.

bellatorius victorialis

Lite larvigt kan tyckas. Men å andra sidan är det väl inte så dåligt att den sämre versionen reviewbombas.

Min skam är väl Orion:Prelude. Har inte spelat det på något år nu men älskade det för några år sedan. Om det inte är stendött nu kanske man skulle installera spela lite igen. Har 200 timmar i spelet, få spel på mitt steam som har det. Några paradox spel och total war spel typ.

Skrivet av Jonny Myrén:

Hej, jag heter Jonny, och jag hade faktiskt väldigt roligt med Unreal II: The Awakening.

Tycker också det var ett helt ok spel. Fick oförtjänt mycket kritik på sin tid. Största bristen var att det inte var tillräckligt Unreal för min smak (dvs Unreal 1, inte UT)

Skulle nog säga machine games för tillfället. Wolftenstein spelen har varit starka.
För något år sedan hade jag nog sagt Paradox men känns som de har tappat formen lite.

Körde igenom 3an i somras. Fortfarande bra och fullt spelbart. Inget behov av en remaster för min del. Skulle kunna acceptera en lätt remake av Mass Effect 1 dock. Ta bort loot systemet för är det inte bra så kan det lika gärna vara ett lätt system som i 2an och 3an. Överväg att ta bort filler uppdragen med Mako, ersätt med nya uppdrag med högre produktionsvärde.

Har haft en bra tid med spelet. Största besvikelsen är väl att det är mer Far cry än Deus Ex IMO. Massa aktiviter som är strösslat över kartan istället för en naturlig utveckling för vilka quests som är tillgängliga. I början spelade jag lugnt och eftertänksamt men nu mot slutet är det mer springa in och grilla varenda kretskort i bygget som den värsta sortens cyberpsycho. Spelet belönar Far Crys spelsätt.

Även om spelet onekligen blev bättre med tiden så är första måanderna med vanilla svårslagna. Mitt första MMORPG, en helt ny värld att utforska och bygga relationer med personer som var mer eller mindre lika vilsna.
Typ folk ger sig ut och klättrar runt i stranglethorn valley för att de har hört rykten om säljare av tiger mountet .

Jag tycker att achievments är som bäst när det sporrar folk till intressanta utmaningar (tycker EUIV är rätt där) eller att de belyser vissa sidor av spelet man har missat första gången.

Years of Service
800 XP
Unlocked 13 Sep, 2019 @ 2:34pm
Member since 13 September, 2003.

Händelserikt år. Muckade på våren. Köpte en dator Athlon XP2500+ radeon 9800 för pengarna. Spelade säkert en massa Warcraft 3 och morrowind. Och trots att jag började på KTH den hösten fanns det tydligen tid för CS fortfarande.

Deus Ex Human revolution, var en trevlig överaskning som jag inte ens hade hört talas om när det kom ut.

Expanse S4 och Witcher på samma månad!

De utvecklar Shitman. De tar konceptet från hitman där man smyger runt och byter förklädnader, fast utspelas i en liten kriminell "stad" och istället för att lönnmörda intressanta högprofilerade mål så jagar man här diverse slödder från rivaliserande gäng och deras flickvänner. När man blir ertappad av polisen kan man gå ner på knä och berätta snyfthistorier om uppväxten tills man får ett läge att knocka polisen och fly.