Inlägg av eagiz

Inlägg som eagiz har skrivit i forumet

Bra recension. Det känns som att många recensenter så gärna vill att expansionen ska ge upprättelse åt CD Project och därför blir lite blinda.

Njae de får försöka lite mer än det där för att återfå mitt förtroende. Världen upplevs förmodligen fortfarande helt död, även om polisändringarna bådar gott. Antar dock att polisen kommer upplevas väldigt scriptad och att man snabbt önskar att teleporterande korkade poliser kom tillbaka. Expansionen kanske kan vara värd någon euro på rea i framtiden.

Måste nog säga Bad Company 2 ändå, många fina minnen från det spelet.

#bildtext Rojalisternas sardinkonservering av Queen Elisabeth fick oanade konsekvenser.

Osäker om det räknas, men har en känsla att 2022 blir ett rekordår för brädspel. Vet inte vad jag baserar det på men en magkänsla bara, spelar väldigt lite själv.

Frågan är när DICE ska komma på fötter IGEN? BC2 är fortsatt det bästa spelet de släppt. BF3 var rätt bra men alla nya efter det känns som samma spel.

Men säljer spelen bra så är det svårt att ifrågasätta den inslagna vägen. Kanske är för gammal. 😅

Människor som är allergiska mot eget ansvar. Sådana finns det gott om. Exempel från pandemin är exempelvis "FMH säger att detta är okej, så då är det okej." men personen funderar inte själv på eventuella följder av sitt beteende utan delegerar allt ansvar till en myndighet för att intala sig själv att man har ryggen fri. Vet inte om jag provoceras mer av hur ansvarslöst det beteendet är, eller av att jag är avundsjuk på förmågan att helt kunna stänga av på det viset. Dyker upp en del i barnuppfostran också där vissa duckar allt ansvar och klagar på att skolan inte gör sitt jobb.

Folk som definierar sig själva som ateister som avskyr religion och som tror sig stå över troende människor. Jag är själv inte theist men det är ibland väldigt ironiskt att observera dessa människor då de ofta ersätter tron med något annat, ibland med en nästan dogmatisk ateism, ibland en politisk ideologi, eller något helt annat.

Intellektuell ohederlighet. Detta har vi tusentals exempel på från politiken från alla sidor och flera svenska politiker hade nog kunnat nå höga placeringar om detta var en OS-gren.

Modern Monetary Theory och hur skuld betraktats och hanterats sedan Finanskrisen. Denna punkt är inte helt frånskiljd från första punkten i min lista, då mycket av nuvarande problematik med höga tillgångspriser härstammar från "kick the can down the road"-mentalitet. Övertygad om att detta är en stark drivkraft för polariseringen vi ser i samhället då detta eroderar framtidstro hos unga (hus är exempelvis en helt avlägsen tanke för många under 30 år idag) samtidigt som det ökar klassklyftor genom artificiella medel. Ingen demokratiskt vald ledare vill rycka skuldplåstret. Observera att jag själv har bolån och gynnas av nuvarande politik, varför min kritik mot denna förhoppningsvis väger något tyngre.

Black & White 3

Poliserna ser inget vidare ut fortfarande, inte ens i den tillrättalagda videon ser det ju bra ut där det är tydligt att en polis spawnar på trottoaren när man kan se den. Allt känns så scriptat i den "öppna världen".

Nej, mycket kvar att fixa i detta spel för att det ska kännas levande, och jag vet ärligt talat inte om de kommer lyckas och är det ens värt att försöka? Känns nästan rimligare att fokusera på att fixa konsolversionernas prestanda och gå vidare till nästa projekt och göra det bra istället om det ska ta flera år att fixa Cyberpunks grundläggande problem.

Cyberpunk är fortsatt ett 7/10-spel för mig fortsatt men vad ont det gör att se CDPRs "fall from grace".

Lär bli Steam, då kan ju köpet finansieras med CSGO-skins (köp billigt sälj dyrt).

Gillar verkligen inte early access, rör inte sådana spel förrän det faktiskt släpps och tyvärr är det ju inte säkert att det är i bra skick då heller (Wolcen).

Ser riktigt lovande ut, skönt att gameplay inte är turn-based som tyvärr är så fruktansvärt vanligt idag. Påminner om Dragon Ages combat vilket är riktigt trevligt.

Tycker det är så märklig casting bara, känns som att man kunde gjort ett bättre jobb på den fronten.

Om det blir en trevlig story och designen håller samma kvalitet som i videon så kan det nog bli bra ändå, även fast spelet på förhand ser ut att vara skapat för 10 år sedan. Men det känns ju inte som att det kommer rassla in toppbetyg om de inte lyckas förbättra den tekniska biten.

Skrivet av Prixm:

Alla som är mot detta är en del av det stora problemet i dagens samhälle. All form av witch hunting (som detta är) borde vara olagligt och alla involverade borde straffas, på ett eller annat sätt. Bara för att ett spel har en dålig release dag (tex långa köer, eviga loading screens) eller annat som är väldigt vanligt ska inte det behöva bli sönderratat ner i grunden, men tyvärr så är 99.9% av världens befolkning så satans efter att man får lust att självdö ofta. Det är dock önsketänkande, bara att kolla tråden här där folk tycker att det är en dålig sak och att consumers borde få uttrycka sin åsikt på vilket sätt dom vill, nej det borde dom fan inte få, för ni har ingen aning om vad ni vill.

Fan vad bitter jag låter, men jag är trött på människor som tar ungefär en millisekund innan dom öppnar käften eller dömer något, pga internet.

Det största problemet idag är folks ovilja att ta in andras perspektiv och att ständigt fultolka andras argument.

Deckard Cain hade varit awesome.

Kortspel, 95%.

15% på Dead Cells, fortfarande dyrare än vissa andra ställen men har man pengar på Steamkontot är det värt ett köp.

Codemasters är kvicka på att stänga ned onlinedelen av deras spel så har svårt att motivera ett köp.