Inlägg av swyzak

Inlägg som swyzak har skrivit i forumet

Nya konsoler 2012 ?

Det har jag väldigt svårt att tro på efter allt vad man sett under E3 denna vecka. Det finns så mycket mer att göra med dagens 360,Ps3 och Wii så det räcker och blir över.

Även den grafiska biten räcker nog ett tag till, må hända att den ser lite gammal ut när vi når 2012 men att det skulle komma ut en ny generation då - Det tror jag knappast. Även de artiklar du visade är daterade 2008 & 2009 och efter dem så har det inte varit så värst mycket prat om att kasta ut någon ny konsol då den större konsument delen är helt klart nöjd än så länge med vad vi får ut av dem.

Det är ju klart man har väl haft fel förut och detta är bara spekulationer ifrån min sida. Den som lever får väl se.

Skrivet av landahl:

Vad sitter det för grafikkort i den nya xboxen?

.

Vad man har fått veta så är det stort sett samma grejer i den uppfräshade lådan som i den gamla. Ingen hårdvara som blivigt uppdaterat till någon fördel för bättre grafik.

Det jag kan tänka mig är att de bara fixat till den hårdvara som redan finns. Må hända att de bytt ut någon/några sak/saker för att det ska kylas bättre men det är nog allt.

Edit:

Det ska inte behövas någon extern strömenhet till Kinect om man har den nya lådan som det gör med våra lådor vi har nu.

Hehe, efter att man relativt nyligen inskaffade en ny Elite så är även jag såld på den ny designade Xboxen. Att den ska vara tyst som en mus gör bara saken bättre samt att de äntligen skickat in ett trådlöst nätvekskort tillhör också de sakerna jag gillar skarpt.

Får väl hoppas att Game,Gamestop och allt vad de heter trixar till någon bra deal där man kan byta in sin "gamla" mot den nya.

Att Natal ska byta namn är väl inget konstigt men att den ska heta wave tror jag inte riktigt på. MS har väl ett tangentbord som går under det namnet om jag inte minns fel. Aja jag får väl se snart om jag har fel eller inte.

Demot var väl lite väl lätt att fräsa igenom till förstaplats, eller ?

Legendary. Ja tack.Kostar väl säkerligen en midre månadslön kan jag tänka mig.

Done!

Den nyare adaptern (den svarta) har även stöd för WPA2 om du det må vara något du använder att låsa in ditt trådlösa med. Den fungerar även i 5ghz bandet och 2.4ghz. "

När ni inte har fler än 2 boxar går det utmärkt att koppla ihop dem med en korsad nätverkskabel.

Om ni har fler än 2 använder ni en router. Lätt som en plätt.

Skrivet av SPARTAN-123:

Men jag har hört att de kablarna ska vara gratis?

De var gratis i början när de släppte de något större hårddiskarna. Nu kostar de några euros för att få hem i brevlådan. Har dock hört/läst att det går att 'flörta' till sig en genom telefonsupporten om man har tur.

Skrivet av Znakee:

Kan inte detta leda till att man kan flytta ett arcade spel från sin xbox till en kompis utan att kompisen behöver köpa det, eller har dom någon form av lösning på det?

Tror faktiskt att Arkad spelen är bundna till respektive konsol men hjälp utav licens. Annars hade det varit fritt fram att tanka ner te.x. Vilka arkad spel som helst till polarens krysslåda med hjälp utav sin egen gamertag.

Låter lite som om hans kontouppgifter inte stämmer överens med var han bor. Kika på xbox.com annars för att se om det finns några andra med samma problem.

EDIT: Läs först, svara sen.

Om det nu inte är kontouppgifterna som ställer till det så har jag ingen aning om vad det kan vara som ställer till dig.

Du må inte minnas vad som stod i felmeddelandet som du skrev om?

Edit 2 : Kanske är någon som kan hjälpa dig här annars http://forums.3drealms.com/vb/forumdisplay.php?f=50&order=des...

Om du nu skulle lämna in hårddisken och det är fel på det kan du nog säga adjö till alla dina sparade filer samt spel. Om du har möjlighet så skulle jag nog försöka göra en backup med hjälp av ett minneskort.

Oh lätt att man ska ta sig en bit utav denna kaka

Skrivet av Mesmerize:

Folk låter väll fortfarande drogade oavsett hörlur?

Jo det må nog hända. Dock vill man kanske kräma igång lite ljud på en mer obekväm tid utan att väcka rumskamratet,grannar el. dylikt.
Visst, vanliga lurar till tv'n funkar väl alltid men det blir lite problem när man samtidigt vill tjattra lite med polarnen.

Gjorde en beställning utav SteelSeries Xbox connector. Det var precis vad jag har letat efter. Tack så mycket för tipset MiXiE.

Glöm inte bort Toy Soldiers som släpptes igår

Lånar tråden lite. MiXiE, Hur funkar den du länkade till ? Är det så att man kopplar den till handkontrollen för att få "chat" ljudet och sedan vidare till Tv'n för att få spelljudet ?

Får hoppas att det blir ett roligt lir.

Skrivet av IcePillow:
Skrivet av swyzak:

Har du inte möjlighet till att brygga anslutningen då ? 360 -> PC/MAC -> Internetz

Eeh, hur gör jag det? Finns det någon guide att kika på?

Ta dig en titt här http://videogame2play.com/2006/07/07/configuring-a-network-br...

Jag har själv haft den modell som du letar efter. Det ända som skiljer sig ifrån den och den jag länkade till är att det är en svart rand ovanför F knapparna.