Inlägg av anon174218

Inlägg som anon174218 har skrivit i forumet

Mer av allt i ny film från Payday 2

Trevligt ultravåld men arkadkänslan verkar för påtaglig. Hade varit bättre med ett inverterat Swat3/4 koncept. Inget köp.

Dravel. Argumentet är lika hållbart och legitimt som att skylla unga mäns massmördande på politiker, journalister och andra förståsigpåare..

Det kanske verkar sjunka in nu vilket j*kla fiasko de har i sina händer. Allt de behövt göra var att lyssna på vad kunderna vill ha alternativt använt sunt förnuft och tittat på grundvärdena i tidigare SC versioner. Då hade det mycket väl kunnat bli årets spel.

Det inbegriper exempelvis inte att släppa ett trasigt, nerfat grundspel och sedan mjölka sina kunder med DLCs i åratals efteråt. Det är ingen affärsmodell som fungerar eftersom den är respektlös.

Ändå måste de skicka ut formulär för att begripa att det handlar om följande. 1) Ta bort online DRM-kravet fullständigt. 2) Tillåt save games 3) Rejäla kartstorlekar. Två frimärken är inte bättre än ett. 4) Mod-stöd, egna kartor, terraforming etc.

Det är så idiotiskt att man undrar om själva undersökningen är en hoax.

Det spelar dock liten roll för spelet är bortom all räddning. Det kan inte vara annat än nollor som sitter och styr och utvecklar det och då hjälper ingenting. Förtroendet för EA/Maxis är på negativa skalan dessutom.

Förnamn+efternamn och sedan l33t-speak översättning på det. Voila!

Högre säkerhet uppnås först när diverse webbplatser och spel för den delen slutar att lagra lösenord och skicka lösenord mellan webbläsaren/spelklienten och servern. Dvs OpenID eller OAuth.

Tåget har gått och de har missat det. Steam är överlägset på alla sätt och vis. Det har dessutom något som Origin aldrig kommer uppnå: Acceptans från communityn. Det är ingenting man bara hostar fram. Att plattformen drivs och supportas av det mest välrenommerade bolaget Valve gör ju sitt. EA är ju ruttet i grunden så de kommer aldrig att lyckas övertyga någon om att Origin är till för annat än för dem själva.

Att ha både Origin och Steam är dessutom lika nödvändigt som att ha två rövhål. Bästa EA kan göra är att lägga ner skiten och liera sig med Valve's Steam. Eller ännu bättre, lägga ner all sin verksamhet och sluta kontaminera spelvärlden.

Det är väl för politiskt laddad fortfarande att släppa den där big map DLCn de sitter och håller på. De är dock redan på hall-of-shit så jag ser inte hur det skulle göra saken värre.

Ser riktigt bra ut. Ultravåld när det är som bäst. Nu borde de bränna 12 månader på att hitta alla trasigheter. Bohemias track record på den biten är inte direkt väldsklass, i synnerhet AI och MP.

Skrivet av Flatline:

En enda fråga dyker upp varje gång:
Varför ständigt mer realistisk grafik när resten av spelet är medvetet orealistiskt? För mig blir det en kluven upplevelse när man respawnar, med lysande neontext ovanför allas huvuden och man teleporterar in i fordonet man kliver in i. Mängden träffar man tål tar ju också bort hela inlevelsen. Vad är poängen med mer realistisk grafik då? Jag kan ändå inte leva mig in mer än vad "den svagaste länken", dvs de mest orealistiska elementen i spelet tillåter mig. Vad spelar det för roll om träden rör sig perfekt när jag blir träffad för 8:e gången, hoppar ut ur min helikopter och in i en annan i luften?

Det är mycket svårare att få till en balanserad, realistisk gameplay av militär strid än att koda en grafikmotor med svajande trädkronor. Det är väl det enkla svaret.

Sedan är det bara att dölja sitt misslyckande med argumenten att realistisk gameplay inte säljer. Genom att göra arkad av allting så undviker man effektivt att ställa för höga krav på spelaren när det gäller taktisk stridsteknik. Bara hoppa in och skjuta på allt som blinkar rött. Passar alla. Klappat och klart. Årets spel, jepp..

Grafiken ser ok ut men total avsaknad av realism i alla led känns fail. Kanske inte för målgruppen som ju måste vara 12-åringar. Fake-ryska? Check på den.

Close-combat serien visade ju att det går kombinera hyfsat små ytor med både pansar och infanteri. Med realistiska strider dessutom. Those were the days.

Fattigt. Finns det nåt på kartan som inte är rälsigt, dlc-orienterat och konsol-nerfat? Ja det skulle vara arma3 då.

Glöm nu för guds skull inte att förboka så ni inte går miste om ert exemplar. Att det sedan visar sig vara kasst är inget argument emot. Förboka mer och hårdare.

Skrivet av Propy:
Skrivet av General Failure:
Skrivet av Biggles:

EA skulle kunna hitta botmedlet till cancer och folk skulle hitta en negativ vinkel på det...

Helt sant och helt korrekt. Det är konsekvensen av att man medvetet kört sitt varumärke i botten och börjat gräva neråt. Som man ligger får man bädda.

De har väl knappast medvetet kört sitt varumärke i botten. Det är en konsekvens för ett antal mindre vettiga beslut.

Sen håller inte jag med om att de var "värda" gyllene bajskorvarna...det finns värre företag. Detta är ändå bara spel, det påverkar inte folks liv såsom en knasig bank...

Har de erkänt sin egen inkompetens? Har folk med beslutsrätt fått dojan eller andra "arbetsuppgifter"? Det måste jag ha missat i så fall.

Jag betraktar allt som medvetna beslut för att krama ur varenda möjlig $ ur den lättlurade massan med på gränsen till bedrägliga metoder. Givetvis på bekostnad av anseende och kundnöjdhet.

Nä, det påverkar inte folks liv men däremot dedikerad spel-fritid vilket är vad det hela handlar om. Jag har inte bett EA lösa Israel/Palestina konflikten eller cancer.

Attityd och värdegrund gör dem förtjänta av bajspriserna tills motsatsen är bevisad.

Skrivet av Biggles:

EA skulle kunna hitta botmedlet till cancer och folk skulle hitta en negativ vinkel på det...

Helt sant och helt korrekt. Det är konsekvensen av att man medvetet kört sitt varumärke i botten och börjat gräva neråt. Som man ligger får man bädda.

Skrivet av Cane:

Önskade att speljournalister för en gång skull kunde ställa sig upp och säga "Nej, den här typen av DLC är ej okej och därför får ni sämre betyg" men vi har tydligen inte kommit så långt utan fortfarande ska man tillfredsställa utgivarna efter de är händerna som föder en...

Jag tror den integritetsnivån helt enkelt är för mycket begärt av s.k speljournalister.

Att erbjuda en svårighetsgrad som DLC var en ny variant. Kreativt kanske, men begåvat? Alla förbannade förköp, DLC/anti-mod attityder med nerfade grundspel, online-DRM:er och annat går fet-bort. Det kvittar hur bra resten är. Det finns helt enkelt inte mycket man kan supporta längre. Tragisk utveckling men jag tänker inte vara del av den.

Utvecklarna måste förstås kunna tjäna pengar på sina verk men ingen av ovanstående metoder är acceptabla för mig som kund. Gör om och gör rätt.

Sedan heter det skyddsmask och inte gasmask.

Mycket hellre öppen terränglåda än SIB. Mer dynamiskt, lägre tempo, friare trupprörelser och intressantare taktisk planering. I stadsmiljöer är det bara kasta spräng och rensa, hus för hus och våning för våning. Ser fram emot Arma3 med kraft. Det är som om bönerna blivit hörda.

Den dagen EA konkar ska jag öppna en Krug. De har en så infekterad företagskultur och trasig värdegrund att räddningen inte finns. Inte ens om ledningen sparkade sig själva både i arslet och på pappret - vilket de borde göra före personalen.

Påminner om ett annat kirurg-spel för typ 200 år sen, tror det var för Amigan. Räckte i princip att snudda på patienten så blev det en flat-line.

Framtiden är inte ljus för arroganta speltillverkare.

Man baxnar. De måste ju vara sjuka i huvet som hellre investerar i MacOS än åtgärdar alla fel (inkl o-drm) så resterande miljoner är beredda köpa det. Något större och grövre långfinger till communityn än såhär är väl svårt föreställa sig. Bra jobbat EA.