Inlägg av Jocce

Inlägg som Jocce har skrivit i forumet

Xbox one eller Ps4?

Tjena! Jag har suttit länge och funderat på att köpa ett Xbox one, men är också lite inne på att köpa Ps4. De flesta av mina polare kör Ps4 för att det "är lite coolare". Har läst ett par recensioner men alla har varit EXTREMT vinklade. Den ena säger Ps4 > Xbox utan någon grund. Och den andra säger xbox > ps4 utan grund. Vissa säger att ps4 är mer riktad för gamern medan xbox är bra lite overall. Så min fråga; Har ni några erfarenheter med någon av dem? Bra eller dåliga, häv åsikter över mig! Kanske kan det hjälpa mig närmare mitt val.

*Om detta ligger i fel tråd så får admin gärna flytta den.*

Rätt intressant val! Tyckte själv det va rätt skoj att se alla lacka sönder i sociala medier dagen efter, precis min humor!

Kärnkraft!

Tjena! Undrar hur ni här på FZ ställer er i frågan om kärnkraft. Hiss eller diss? Själv tror jag starkt på kärnkraft och tycker att vi borde utveckla den mer i Sverige. Ser inget större problem med det. Vad tycker ni?

Edit: Märkte att tråden hamnade extremt fel, har dock ingen aning om hur det fixas. Hilfe mir please.

V, F!, MP, S, C och KD är bortplockade för mig. Inte säker på vad välja av dom övriga. Troligtvis FP, även fast dom fortfarande envisas om NATO.

SD 71%
FP 65%
M 65%
C60%
PP 50%
KD 50%
S 39%
FI 31%
MP 27%
V27%

Oj

Skrivet av Jakobinklubben:

Partierna är så lika att den enda nej-röst som finns är att inte rösta, men det har inte bara med det att göra. De representerar, precis som EU, olika branschers och storföretags, för det mesta likartade, intressen både på nationella plan där lönedumpande politik befrämjas och där arbetsrätt och nationellt självbestämmande urholkas till förmån för vinstjakt. Det är företagens, och deras ägares väl som är lag i EU, inte vår, för ingen här tillhör den ägande minoriteten. Antingen måste man sälja sitt arbete för att överleva, eller så äger man andras.

3 skäl att bojkotta valet:
http://skp.se/utvald/3-enkla-skal-att-bojkotta-eu-valet/

5 skäl att bojkotta valet:
http://www.kommunisterna.org/innehall/bojkotta-eu-valet

Försvara den lilla demokrati vi har, bojkotta EU-valet!

Åh harre

^

Skrivet av Bennii:
Skrivet av Zymac:

Superman

Jag är böjd att hålla med där. Varför skulle tiden backa för att han vänder jordrotationen för ett ögonblick? Och varför skulle jordrotationen vända för att han flyger jättefort runt ekvatorn? Det är en väldigt fri tolkning av den relativa tidsprincipen inom fysiken.

Jag ogillar även alla filmer med abrupta slut, som till exempel Blair Witch Project, där jag får känslan av att manusförfattaren fick slut på idéer och tog död på alla för att kunna klippa klart filmen.

Jag tycker dock att Blair Witch har ett rätt häftigt slut, det säger bara PANG så är den slut. Sen får man inte veta så mycket mer. BTW, är det någon som sett Blair Witch Project 2? Hiss eller diss?

Skrivet av Decado:
Skrivet av Jocce:
Skrivet av v1lle3:

Jag har nog inte upplevt något slut där jag känt att jag vill gå och lägga mig, men jag känner mig inte direkt tillfredsställd när jag sett klart Eden Lake.
En riktigt bra film, men slutet får inte maxpoäng.

Inte sett. Sevärd?

Nej för h-e !!
En riktig jäkla skitfilm, om du nu inte har en fäbless för självspäkning förstås.
Skogen dom härjar i verkar ju inte vara med än 100 kvadratmeter och ändå lyckas dom bara springa i cirklar...fan, jag blir ärligt talat upprörd bara av att tänka på det.

Haha! Såg på trailern och den va inte så lockande, det blir pass på den!

Skrivet av v1lle3:

Jag har nog inte upplevt något slut där jag känt att jag vill gå och lägga mig, men jag känner mig inte direkt tillfredsställd när jag sett klart Eden Lake.
En riktigt bra film, men slutet får inte maxpoäng.

Inte sett. Sevärd?

Skrivet av WildThing:

Fast The Mists slut är ju briljant Älskar det, gör halva filmen för mig.

Usch, nej. Kommer än idag när jag såg den och bara: Jaha.. Och kände gråten inom mig.

Dåliga slut på filmer!

Tjena. Jag satt och kollade på lite olika videor på youtube och kom in på filmer med avskyvärt dåliga slut, men bara en bråkdel av de dom visade kunde jag hålla med om. Enligt mig finns det två filmer vars slut sticker ut och de är: The Mist och The Hitchhiker.
Har ni något speciellt filmslut som gjort att ni bara vill dra täcket över huvudet och sova i 14 timmar?

The Green Mile är bra!

@Aresz Japp precis, bara drog en Norre troll på det. Så tycker du att man automatiskt är det om man röstar på SD, eller bara att mestadelen är rasister

@Aresz
Jag tycker om SD och jag är inte direkt rasist vad jag vet, är jag rasist nu? Kappa

Spelar du ett spel regelbundet och är intresserad av saker runt spelet, utvecklare, lores osv. Man ska även kunna en del om datorer, grunderna, då är man en gamer. Sen finns det ju olika grader gamers.

Hade nog blivit Elder Scrolls IV. Spelade det mycket förr, saknar nästan tiden lite.

Coldplay, man måste ju bara älska dom.

https://www.youtube.com/watch?v=z1rYmzQ8C9Q

Jag tror det kommer bli ett riktigt fint spel, har väntat ett bra tag nu på en beta nyckel men har tyvärr inte fått någon. Men tror det kommer bli ett riktigt najs spel!

Ja, detta var jätte off topic, jag vet.

Go Miljöpartiet!