Inlägg av Krejsy

Inlägg som Krejsy har skrivit i forumet

Känns ju jätteonödigt när kameran är snudd på statisk

Skrivet av NordhNet:

Med tre barn som alla spelar så känns detta ruggigt bra. Har själv 1400+ titlar så att köpa flera titlar flera gånger har känts så onödigt.
Hoppas det går live inom kort! ❤️

Att slå på betan är typ 3 klick
Fungerar riktigt bra redan nu

Skrivet av lonian:

Även på Steam deck för den delen. Om jag låter min fru spela på min Steam deck så kan jag fortsätta spela på datorn då.
Men kan jag vara inloggad med samma konto på både Steam deck och PC:n och lira olika spel? Eller måste hon då ha en egen användare på min Steam deck?

Separata konton är det som gäller för detta, men båda kommer åt samma bibliotek, satte upp detta för frugan och ungarna igår, fungerar precis som jag önskat att den tidigare lösningen fungerat, som inte bara var begränsad med konton, men också antal enheter.

Skrivet av KoP:

Säg det till dom asiatiska (China, Indien med mera) länderna. Är nog där den större delen av all piratkopiering sker idag.

+typ hela central/sydamerika

Skrivet av Davinchevo:

Jag lirade det, men blev aldrig något fan tyvärr. Jag upplevde det som väldigt "light", trots myriader av spells och rum osv. Vet inte varför jag aldrog fastnade. Har craveat en liknande upplevelse så sjukt länge.

När testade du det? Det hände väldigt mycket under utvecklingen och även efter att spelet släpptes skarpt

Skrivet av Kaztrofy:

Det här skulle givitvis varit en remaster med 120 fps på PS5, det är ett 13 år gammalt spel. Att det nu åtminstone går i 60 är ju förstås bättre än 30 men 60 är något man förväntat sig av en PS4 remaster av ett PS3-spel. Remastern gick nu från usel till godkänd, inget att varken hurra eller bua skulle jag säga.

Wonk att inte PS4 också får möjligheten, hade tagit upplåst med VRR också där om det är så att den inte kan hålla 60FPS stabilt, men PS3360 klarade ju 20-30 FPS så har svårt att se hur PS4 inte orkar...
Så typ minsta möjliga för godkänt på PS5 och PS4 under all kritik...

Skrivet av joejjeman:

använder typ aldrig min.. suger med o bara kunna spela steam spel utan massa patcher o ditten o datten.. gjort min som windows maskin men då suger kontrollerna isället

Spännande, känns som att du fick en helt annan maskin än mig
Skulle aldrig kunna tänka mig att installera windows på den för att upplevelsen blir skit som du säger, å andra sidan så har jag inte hittat ett spel som är passande formatet som inte fungerar.

Interplanetary Strategic Alliance, de bryr sig inte så mycket om länder på Vekta och Helghan
Tror dock att Killzone 2 skulle hålla rätt bra med högre upplösning och framerate bara

Skrivet av ProPain:

Det finns inget krav på att köpa en ticket för att klara spelet, inget pekar på att de kommer att balansera om spelet (andra spel de lagt till detta på verkar inte heller ändrats) och jag har inga planer på att köpa någon ticket så vad är egentligen problemet du upplever?

Problemet är att det inte hör hemma i spel man betalar fullpris för, om något känns frustrerande eller liknande så kommer jag alltid ha detta i bakhuvudet, det spelar ingen roll hur mycket man "inte behöver köpa det".
Det är bara girighet och borde varit en fuskkod för de som absolut behöver det för att klara spelet.

Skrivet av submariner:

Capcom bryr sig inte om du köper spelet eller inte då spelet redan sålt rekord mycket. Som de flesta redan påpekat så behöver man inte köpa dessa ticket då man kan köpa det genom pesetas genom att spela spelet. Har klarat spelet på standard först, sen hardcore 2 gånger o redan låst upp allt. Har inte lagt en krona på något

Det är väl kanske problemet att ingen bryr sig, men samtidigt så är det illa nog att FZ skriver en artikel om det.
Personligen tycker jag att det inte borde vara tillåtet att lägga till detta efter att rescensionerna har kommit ut, går säkert jättebra att spela utan att köpa något, men har de patchat in detta efter så kanske de smygbalanserar om spelet efter...
Får väl pirata en 1.0 version eftersom att jag inte äger en modern konsol och kan köpa det på skiva för att få det opatchat.
Läskigt att så många här inte tycker att det är ett problem och nästan försvarar Capcom.

Skrivet av Påskmust:

Meh. Är ju bara för lata spelare med för mycket pengar. Att möjligheten finns gör inte spelet sämre för oss som vill låsa upp saker själva.

Jag har noll förtroende för att de inte börjar justera balansen för att göra det bara aningen jobbigare för att putta en mot att börja betala, hade planer på att köpa spelet, men blir inte förrän de sliter ut detta igen.

Skrivet av KimiKiwi:

Om man äger de två första på Steam men 3an på Epic. Går det att få hela faderittan på Steam utan att behöva köpa igen och/eller få allt man låst upp på Epic på Steam istället?

Tolkar jag texten rätt så får du 1an och 2an på Epic, och Steam blir oförändrat i ditt fall

Skrivet av OAKTHYR:

Coolt. Men behöver vi fler saker som kan distrahera folk i bilar? Känns som jag möter någon som kör på min sida av vägen varannan dag och många av dom sitter och tittar ner i sitt knä/mobil.

Tror inte att man kan spela när bilen rör sig (möjligen på skärmen i bak), är nog mer för när den laddar exempelvis

Skrivet av Sapiens:

"Han tillägger dock att Gran Turismo är en väldigt finjusterad titel och att det inte finns många plattformar som klarar av att driva spelet i native 4K och 60 FPS."

Wat?

De släppte ju spelet på PS4. Då borde vilken potatis som helst klara av spelet.

Och varför måste en platform ens klara av att driva spelet i just native 4K 60fps? Ganska irrelevant för de med 1080p eller 1440p skärmar. Snarare viktigare med högre bildfrekvens. 60fps är ju sämst, fult och segt när man är van med över 120fps.

Om de sedan lägger till DLSS och RTX stöd, borde 4K Performance Mode > 60fps med ray tracing vara möjligt, även för de med relativt svaga kort som RTX 2060 Super.

Precis, det fina med PC är ju att man kan spela på en potatis om man vill, grafikinställningar finns där av en anledning
Sen blir det väl ändå Nixxes som sköter portandet till PC, så Kaz kan släppa det till dem.

Jag skulle gärna spela det på min steam deck, men är lite osäker över alla moderna "features" som microtransactions, spelar kanske hellre Gran Turismo 5 eller 6 när de är bra nog på RPCS3

Skrivet av ZF:

Vore nog inte orimligt då ungefär det redan använts i GT.

Tror det var med övergången från PS till PS2 där de skalade upp bilar från PS för att snabbt få mer av dem. Men dessa hade ingen inredning, så det blev en blandning av bilar där man kunde se innifrån bilen eller bara från huven på PS2.

PS2 till PS3 är det du tänker på, GT4 -> GT5
PS1 och PS2 (GT -> GT4) hade ingen form av interiörkamera

Jennifer Hale är grym, kommer nog att bli skitbra

Skrivet av Weeks_death:

Känns som rätt nyligen jag köpte Bayonetta till Steam, även om det antagligen är år sedan (någon rea).

Visste inte att det kommit en två. 😄

1an släpptes från början 2010

Skrivet av Sisyr:

Nja, där spelar man ju i praktiken som en gangster, med täckmantel som förevändning. Tänkte mig snarare något som fokuserar på polisarbete. I Sleeping Dogs agerar man ju mer eller mindre som i GTA, men med annan subtext. True Crime: LA är för övrigt ett annat sådant spel. Har för mig att Sleeping Dogs var inspirerat av det.

Sleeping dogs började sitt liv som True Crime: Hong Kong

Brukade älska att ha PS3an inställd på svenska när det begav sig för fantastiskt cringy dubbningar av framförallt Resistance 2 (och en helt del andra first party titlar).
Om detta är så dåligt att det blir bra kanske det är värt det, annars är jag emot alla former av dubbning, tar ut all inlevelse och kan som bäst befinna sig i uncanny valley.

Skrivet av anon_326145:

Ja, en Nintendo 64 Classic Mini kommer de säkert släppa så småningom. Det som är synd där är att man inte kan köpa till fler spel, men det är ju om vi jämför med tidigare mini konsoler. Nintendo skulle ju kunna ändra det men troligtvis inte.
Så när en Nintendo 64 kommer och vi säger att den har typ 18 spel medan Nintendo 64 på Switch Online har 38 spel då, så kommer Nintendo fortfarande vinna mer på det eftersom man fortfarande måste prenumera för att få tillgång till de andra 20 spelen.

Hade ju dock lagt till kostnad för större disk och någon form av nätverk, men ja, kan inte förstå det någonstans, men nintendo har ju en grej för att göra det svårt att spela igenom deras historia.