Inlägg av Yang_Unchained

Inlägg som Yang_Unchained har skrivit i forumet

Heads up gamers Fractured Space får en update snart!

(ursäkta stavning)

För er som inte vet så finns det ett rymd moba som heter Fractured Space på Steam o är F2P
Just nu så är spelet inte högt upp på listorna tyvärr utan en snabb titt på steam gav dessa siffror:

Avg -178.5
Gain - +1.1 +0.63%
peak - 379

Nu vet jag att månag som hör ordet MOBA tänker oftast på DOTA/LOL
Men känner tillsammans med andra inbitna fans att detta spel är värt så mycket mer än att gå ett förtidigt öde tillmötes på grund av att spelarbasen inte finns.

Just nu så är det 15+ minuter för att hitta en match, 20+ om du är i högre rank.
Du kan välja servrar över hela världen att stå i kö i men ibland hjälper det inte alls och väntetiderna är på 15+ minuter.

Så där av vänder jag mig nu till FZ samt andra forum och hoppas ni gör det samma och tipsar folk om detta (imo) underbara rymd moba så spelarbasen höjs och devsen som bryr sig oerhört mycket om sina fans känner att det händer saker.

För er som inte vet vad det är alls så kommer här under en trailer och en info video. Det är gratis på steam så testa ialf om ni inte gjort det ! Är helt underbart imo !!!!

TRAILER (In game)

INFO VIDEO: Denna video är från 2016 dock så har kommit mycket mer att leka med

FRACTURED SPACE THE ESCAPE

Skrivet av eld:

Fast nu körde du en "both sides"

Jasså? Läste nyss och förmodligen så har jag inte huvudet riktigt på skaft denna Fredag elr så är jag blind x).
Vapenlagen syftar du på som jag tycker är ett skämt elr är det något annat ?

Oh där stendog StarWars för mig. Tacka gud ÄNTLIGEN ! kanske man ska säga.

Har varit så jävla jobbigt på senaste. Ville verkligen gilla Star Wars, Försökte gilla BattleFront1 gick åt helvete på g av både det ena och det andra, Tröttna på spelet på 1v

Testa Battlefront 2, Spela singleplayer som va *meh* på sin högsta grad och MP som jag spelade 2 matcher av innan jag avinstallera spelet och aldrig tittat tebax på det.

Testa Star Wars MMO,et och fastnade aldrig what so ever, Hypade upp mig över nya StarWars filmen som va rent skit och total förnedring av Star Wars namnet (imo)

Så att Star Wars nu går till Activision som gör CoD ( Suck ) elr Ubi$$$$$haft eventuellt är spiken i kistan för mig. Inget jag suckar över, Tvärt om. Äntligen når Star Wars namnet situationen av DÖD HÄST och kommer nu bli sparkad på av Activision elr Ubisoft tills det inte finns något kvar som dom har gjort med flera andra namn.

RIP STAR WARS. i had some really nice memories with you.

Skrivet av CARTMAN:

Ready or Not ser sjukt bra ut. Vet du om det blir ett singleplayer läge också.?
Jag vill ha ett SWAT 4 liknande läge då jag aldrig lirar multiplayer. Vet du när det kan komma ungefär?

Om man går efter Videon som jackfrags gjorde på youtube så var det snack om 8 ppl Coop (2 team som hjälps åt?) och singleplayer på det.

Tänkte köra en Edit o länka en länk som jag hitta på reddit igår då jackfrags videon (o senast jag hörde något) gjordes 2017. Men den visa sig vara väldigt ifrågasatt om den inte va fejk så sket i att lägga upp den då det bara va om mail som developers hade skickat ut och sagt att spelet fortf va på g o under utveckling. Kan posta länken till tråden här under ivf.

Detta är ivf ett spel som är riktigt högt på min "Day1" lista. Har väntat på en "riktig" efterföljare till Swat 4 flera år nu. Börjar tröttna på Door Kickers på PC o Mobil som man totalt spelat sönder ^^.

Men i kort: Nej har tyvärr ingen aning när det kommer.
/When Ready?

Länk: Reddit - Ready Or Not

@Phyrinoska helt klart kolla in youtube videos lite. Tror det verkligen inte va den bästa iden nu i efterhand att titta på folk på twitch då dessa va allt annat än tips o trix. Men ska titta in killen du nämnde på youtube så kanske det blir att installera liret igen o ge det en chans. Det är ju ändå Rainbow 6 ! : ) . Tack för tipset !

Jag har försökt att gilla detta spel så hårt men det går bara inte. Är en taktisk person när det kommer till fps, Dvs spel som SQUAD/ARMA/Ghost Recon (advanced warfighter med top down strategic view) samt Rainbow 6 rouge spear m.m (gamla) ligger mig varmt om hjärtat.

Älskade även Rainbow 6 vegas (1+2) MP. Det va långsammare och mera taktiskt (imo). Låt mig förklara: För att börja så hade dom dörrar i R6 vegas spelen som i sin tur saktade in spelet betydligt då man tog det försiktigt om man såg en stängd dörr och kunde även öppna dörrar från säker position bakom dörrkarmen.

Man va oftast tvungen att ta fram sin snake cam o körde en Sam Fisher under dörren för att kolla om någon fi stod på andra sidan och väntade innan man öppna så man inte fick en kula i huvudet. O såg man ett ansikte titta tillbaka ner på en genom snake camen så va det att snabbt försöka hinna och sätta C4 på dörren och blåsa både han och dörren åt helvete

Jag var också ett stort fan av cover systemet som tillsammans med dörrar gav en skön "Ambush" känsla. Teamworket i Vegas kan jag inte svara på då det va så länge sen (Ps3) jag spela det senast men fick en känsla av att spelet va mycket långsammare än Sige.

Köpte R6 Sige efter mycket tjat från vänner hur bra det var på rea och klarade inte av mera än några dagar i spelet innan jag tog bort det från dator och aldrig tittat tillbaka på det.

[OBS] Detta är imo - Men vet inte fan vart ska jag börja med allt som är fel i detta spel.
( I mitt tyke, återigen)

1: Satt och tittade på 2 olika Twitch streams med "professionella" spelare som visade allt annat än "Taktik" när dom spelade då det ända jag såg va hur dom luta sig från höger till vänster 10 ggr under 5 sekunder och twitch skjuter folk som visar 1cm av sin axel i ett fönster, Inget prat i mic om positioner, Inget taktik snack. Utan det va bara Run and gun till bästa platsen på kartan o där satt dom o twitch sköt. O då tittade jag på vad folk sa i reddit va en av dom absolut bästa Sige spelarna. (DÅ)

2. Bristen på dörrar, Från första dagen jag såg det så förstog jag inte tanken bakom dessa väggar man kan sätta upp i dörrar. Ursäkta caps lock här. MEN VA FAN är vitsen men en vägg när folk ändå ligger på mage/rygg och tittar under och kan se fötter på andra sidan? Vad fan är då meningen med en vägg som är "taktisk?" Imo så är det en idiotisk jävla ide.
Många gånger så har jag sett folk titta efter fötter för att sen bara spreja ner hela rummet från andra sidan väggen och lyckas få 2 spelare dirr som tydligen inte fatta att fötterna sågs under dörren.

3. Timern. Minns faktiskt inte i skrivandets stund om det va en Timer i R6 Vegas men jag kände en stress så fort jag startade Sige som jag inte alls va bekväm med. Istället för att ta det lugnt, Titta under OLIKA dörrar med snake cam innan man bestämmer sig för vilken väg in som va den bästa. (Detta är sammanlänkat med nästa punkt).

4. Så är det (vad jag upplevt) en jävla stress. Från början så springer folk som dårar, Upp på fönster o fram till väggar och innan man ens kommit ur spawn själv så börjar man se folk dö uppe i högra hörnet. Va fan är grejen med stressen? Fler spel måste (imo) sluta med att försöka va MLG spel som hör hemma på en arena ala Cs / Overwatch

5. Bristen på taktik. Nu vet jag inte om jag har haft oturen att spela på fel servrar varenda j*la gång jag testade men INGEN (ursäkta caps men vill verkligen göra klart här). INGEN använda mic, INGEN sa ett pip utan som jag skrev i punkt 4 så va det bara en jävla massa stress där alla sprang åt varsitt håll och innan man ens själv räknat ut vilken väg in man vill ta så är det 2 vs 4. Hur kul är det? VILKEN TAKTIK?!

6. Nu säger /tänker säkert folk det klassiska jag har hört 15x gånger gällande Sige: Du måste spela i rankat för att taktiken ska ta vid ordentligt. Låt mig då förklara. En av mina vänner som övertala mig att köpa detta spel va högt upp på rankingen och jag fick efter ett antal rage i discord låna hans acc för att uppleva hur det va själv. Tji fick han då efter 5+ matcher i rankade matcher (där jag döda hans KD) så sa ingen... ETT SKIT. Varpå jag fick totalt nervsammanbrott o skällde ut hela laget till min väns förfäran då han blev bannad från servern (Ej längre då han förklara det va en noob som fick psyk-bryt på hans acc xD ).

7. Folk snackar om hur viktigt ljudet är i detta spel, I beg to differ efter att kollat på "proffs" på twitch som helt klart totalskiter i ljud överhuvutaget då dom hällre pratar och tittar på twitch chatten när dom spelar och har musik på i bakgrunden. Tydligen så är vetenskap om kartan A och O och Ljudet kommer på 3e elr 4e plats. Så kan du kartan så är det som jag sa i punkt 1. Spring som en dåre utan tanke på teamwork till bästa positionen på kartan så kan du sitta där i ett hörn och twitch skjuta folk hela ronden för du vet varje liten vinkel och millimeter dom kommer ifrån 99% av 100%

Så jag förstår verkligen inte grejen? Kan någon förklara vart det taktiska i detta lir fins? Som jag sa, VILL verkligen gilla Rainbow 6 igen men förstår verkligen inte vart taktiken eller charmen ligger när alla rushar runt alla "runners" i BF4 och skjuter som det vore en Nukemap ala CoD?

För mig så ligger förhoppningarna nu istället på det nya SWAT spelet som görs av ett Indie company som ska vara den "andliga?" uppföljaren till Swat 4.

Har ni inte sett trailer så länkar jag den här under. Ser såååååå oerhört jävla bra ut !! Precis i min smak och är ett köp dag 1 för mig hands down !! (FZ CREW: Snälla håll koll på detta spel !!!!)

READY OR NOT

Skrivet av elPresidente:

Ett av det bästa lan-gibben som någonsin skapats!

Håller med 100+ där. Gamla minnen från tidigt 2000 tal när man satt på sin vad man tyckte då monsterdator som kunde spela ALLT och körde Rune Arena Mode med Slow Motion enabled. Undrar hur många timmar man la på det spelet som kid alltså. Sååå kul !

Detta är köp dag 1 för mig hands down ! : D

RUNE 2000 Arena Mode - The memmories are real ! : D

Jag tror att anledningen att folk tog så hårt på ordet "K***K" är för att just sidor som Aftonbladet sitter och bokstavligt spyr ur sig dynga hur stackars ungdomar o även äldre runt om i stockholm sitter fast i "K***K,et" och hur det förstöööööör vårat stackars samhälle när 80% av stockholmarna kan avgöra och även se och förmodligen upplevt själva att det Snoop gjorde på steam då fan inte är vad Aftonbladet kallar K***K.

Men ah kan förstå reaktionen när en spelsida känd som FZ gör samma sak som Aftonbladet som är känd för att vara den största pajas tidningen i Sverige slänger ur sig samma sak.
Men som Calle sa. Nästa gång behövs nog en smily efter så folk ialf kan dra en linje mellan Aftonbladets tänkande och en småleende redaktör som skriver det på halv skoj på FZ.

Det som snoop gjorde är ett väldigt känsligt ämne då (som jag skrev högre upp) även då jag inte ser det som K***K o tycker det är lite larvigt när Aftonbladet Sprider skräck i ovetande folk att det är jävligt farligt !!! Men det är en känslig värld vi lever i, Vissa skulle säga FÖR känslig och jag håller med. Men det har inget med söderbor att göra x). Även om jag bor på söder och chillar på samma sätt som Snoop gör dagligen ^^

Skrivet av Mortaigne:

@Yang_Unchained: Haha, snacka om missriktad vrede. Jag spelade igenom hela DA:origins på konsol, fungerade alldeles utmärkt så det har inget med konsolers begränsningar att göra.

Efter DA:O så gick det stadigt neråt, men det är ju en allmän Bioware-trend efter att de blev en EA-studio.

Da: Origins på konsol går INTE att jämföra ens lite med PC då det va så nedskuret så det va läskigt (Spelade det hos en polare).

Konsolversionen va skapat runt action o inte micro management som du va tvungen att använda dig av ganska ofta på PC versionen för att ens ha en chans att överleva i svårare strider på svårighetsgrader över "easy o normal".

Nej: PC är där DA hör hemma (imo). Efter DA kom på konsol så har det blivit något mediokert jävla hack and slash för massmarknaden. Det värsta är konsol folket som sitter och försvarar detta och säger.
(Det är ju grymt bra! Så ett RPG ska va!).

Nej, Absolut inte imo! Gå och spela DA1 elr Baldurs Gate på PC så kan vi prata sen om hur ett riktigt TAKTISKT rpg ska vara (imo). Inte något jävla 3rd person hack and slash för folk som ändra inte kan låta det ta tio minuter under en fight för att lista ut bästa sättet att döda fienden under micro strategi eller att i vissa enstaka fall även behöva starta om en fight bara för att en hero stod på fel plats för att den micro strategin skulle funka som du hade tänkt.

Även monstrena på högre svårighetsnivåer i Dragon Age Origins på PC tvingade dig använda micro strategy för att överleva då vissa flankerade medans vissa använde magi för att låsa ner vissa av dina heroes så micro strategi och ett evigt pausande och ut- zoomande för att inspektera slagfältet var vardagsmat i DA1 på PC.

Man kan inte hjälpa att undra om folk någonsin spelat ett RIKTIGT tactical/fantasy/roleplay spel på PC någon gång då om man imo sitter och säger DA3 är ett riktigt bra tactical/fantasy/role play game så är det något jag verkligen inte kan hålla med om.

Minns när jag starta Da3 för första gången, Så hypad så det nästan kittlade i kroppen när man va på g hem. Kommer ca 2h in i spelet typ och får använda taktiska kameran för första gången. (Detta va på pc). Stängde av spelet direkt efter det och rörde det inte igen på 2 månaer då jag va så besviken och fick en sån dålig smak av spelet i min mun så det va äckligt. Tvingade mig igenom det 5+ månader senare om inte mera men ush, Det va det första spelet jag verkligen fick tvinga mig igenom och aldrig igen.

Fan det är ju bara att ta en titt på vad som hände med Baldurs Gate på PS2 när det kom. Från taktisk vy ala rpg till ett top down hack and slash 4ppl? What? Dock så va det spelet riktigt kul imo. Inget rpg, Inte ens nära. Men kul soff lir med polarna back in the days

Men i slutändan så är ändå smaken som baken , Delad. Jag tycker bara det är jävligt synd att flera rpg,s som man växte upp med på tidigt 90 o även tidigt 2000 tal har på senare år blivit något urvattnat jävla hack and slash skit för massmarknaden där majoriteten av spelare vill ha en "Snabb fix" istället för ett 20+ h långt rpg spel där varje fight är ett pussel i sig (på högre nivåer)

Skrivet av Soulless:

Det ÄR ju "knark" varesig du gillar ordet eller ej.

Ja, jag glömde att Sveriges syn på "KNARK" är ju åt helvete liksom vårat lagsystem. Men det är en annan historia som inte hör hemma på spel sida. Just saying though

Bra om det är sant ! Ingen jävla stress nu BioW...! Ta er tid och gör det bra!

Hörde i någon video på youtube att det inte kommer bli någon Open world utan en blandning mellan Division o Destiny. Lite synd om det är sant men kunde förstå det från början efter första filmen. Bara på PC det skulle funka att ta den världen o göra den till en Open world, Men detta är inte PC exclusive, Tyvärr.

Ivf så blir det att testa när det är ute, Om dom tar sin tid och gör det bra.
Annars så blir det att vänta 2+ år o köpa det på g2a ist för 100kr.

Men för i helvete, Ska ni verkligen sitta här o kalla röka för knark? *facepalm*
Herre gud alltså, Fan Beklagligt. (imo)

Ska dom göra ett Dragon Age igen så hoppas jag innerligt att dom går tillbaka till DA1 stilen.
Men det lär ju aldrig ske då konsol folk ska va med o leka nu o en taktisk vy ala DA1 skulle väl vara för svårt för dessa människor att fatta o att skapa taktiker på.

Istället så kommer vi säkert få något urvattnat skit som Dragon Age inquisition,
(tar inte ens upp 2an här som ni märker då d är fan beklagligt dåligt).
Vi kommer förmodligen få samma urvattnade taktiska "fake" vy som i Dragon Age (3), Förutom PC där Moddare lär rädda situationen som vanligt då developers tänker med röven elr $$

Vi kommer förmodligen få samma hack and slash wannabee stil för Warriors där taktisk vy inte behövs ett skit så länge man är van att spela 3rd person hack and slash, Medans magiker bara (fortf) behöevr spamma 3 knappar från början av spelet till sista bossen för att känna sig "magisk" då det säljer bäst för alla konsol plebs som inte vill tänka utan bara hacka sig igenom ett RPG spel som det vore vilket annat hack and slash som helst där ute.

Vi kommer förmodligen få sama Singleplayer MMO stil där dom lovar en stor värld, Massor av händelser och där vi får skriva vår egen historia där det egentligen är ett SP i en MMO dräkt som man får tvinga sig igenom för det är så jävla repetitive

Nej, Om detta inte blir som Dragon Age 1 i stil så är Dragon Age serien död för mig.
Försökte spela 2an, (Va ett rent skämt), Tvingade mig igenom 3 an men fick göra det under 3 månaders tid då det va ett sånt jävla skämt på alla sätt o vis (Även med moddad taktisk kamera) Men hade man speltorka så hade man.

Hoppas att dom tar en titt på Divinity Original Sin 1+2 och förstår att taktik som i Dragon Age 1 funkar ÄVEN på konsol. Men i dagens värld så är cash allt man bryr sig om o inte känslan i spelet så skulle inte förvåna mig om detta spel är ett skämt o serien dör efter detta.

..........

hahahaha FZ ppl alltså : ), Ni får mig att skratta gott så det tackar jag för ialf :).

VARNING: KÖP INTE HITMAN. - That is all...

Efter att ha själv testat Planet Coaster alphan och sätt 5x videos på youtube så kan jag lugnt säga att Rollercoaster Tycoon inte har en chans när det släpps att konkurera ut Planet Coaster.

Men om man nu vill gämföra dom 2 så skulle jag kalla. Rollercoaster Tycoon = Theme Park Roller Coaster (ps2 / pentium 90 days) medans Planet Coaster = Rollercoaster 4 elr what ever ( The real sequal to RC)

Med andra ord: rollercoaster Tycoon World är ett skämt.

S: Moderkort / Cpu / Psu / Kylare.

Har nyligen uppgraderat min dator och har lite delar liggande från förra gaming burken nu som jag säljer av till ett billigt pris.

Är dock inte införstådd alls i priser o vet där av inte alls vad jag kan få för grejjorna men börjar på ett pris på 500kr och är det värt mindre så säg så går pris att diskuteras.

Moderkort: P7P55D-ELX (1156 socket)

Cpu: i5 760 @ 2.8 ghz (Jag hade den stabilt liggande på 3.5ghz)

Psu: 650w corsair (har 2 fungerande psu,s så ni får båda till priset av 1)

Fläkt: Standard som hörde till Devils Canyon men passar till 1155/1151/1150/1156 brädor.

Chassi går att få gratis med om det behövs.

Skrivet av Ctrl:
Skrivet av Yang_Unchained:

A just det !!! Kan ju tipsa om den här om ni inte redan sätt den : )

RIKTIGT kick ass imo, dom borde fan göra en ANIME version av Starwars.. å innan ni säger att det redan finns så kolla in denna så fattar ni efter : )

HOLLYWOOD MAKE IT HAPPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/embed/PN_CP4SuoTU

80talets Robotech (Macross:SDF) Blandat med Star Wars ser det där ut som. Kamera vinklar och sådant är väldigt likt.

Eller hur !! : ) MY MIND = BLOWN AWAY

A just det !!! Kan ju tipsa om den här om ni inte redan sätt den : )

RIKTIGT kick ass imo, dom borde fan göra en ANIME version av Starwars.. å innan ni säger att det redan finns så kolla in denna så fattar ni efter : )

HOLLYWOOD MAKE IT HAPPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!