Inlägg av Skyrage

Inlägg som Skyrage har skrivit i forumet

Finns olika åsikter angående "Zero Requiem"-slutet men i sin helhet så är serien helt klart i top klass. Det viktigaste är väl att den har ett definitivt slut som inte är hastigt ihopsytt vilket är alltför vanligt.

Skrivet av Rhymst:

Ja lite mechs vore faktiskt jäkla coolt och passande Vore nice att kunna bygga en hangar också där man kan förvara alla farkoster. Vore kul med lite hemligheter, typ gömda skatter osv så utforskandet känns mer belönande. Samt större variation på alla planeter och alla baser osv. Men framförallt fordon och stora städer vill jag ha! Gigantiska städer!

Star Citizen.......

Är det ingen som ser ironin att inte en enda person har nämnt Star Citizen ännu? Jag undrar under vilken sten alla som skrek att spelet var också en scam gömmer sig under just nu...

Att kunna utnyttja Sverige är en tradition sedan 70-talet. Cucks never complain typ.

Squadron 42 är bara ett tilltugg i jämförelse med deras server meshing tech som börjar ta form. Det här är riktigt jävla stora grejer på gång.

2003. Min ID är endast 4 siffror....

Hoppsan. Kom konsekvenserna ikapp Volition?

Transferiatet och det svarta hålet kräver mer och mer så pröjsa på bara! Låt oss ta reda på var smärtgränsen faktiskt ligger i Sverige!

Och det är här som Intel börjar sparka seriös röv med sina kort...

Skrivet av Tiggaren:

Tyckte av någon anledning att LBA var rätt läskigt även om det var bra. Spelet kändes lite som att vara i en bisarr dröm eller nått.
Men jag var rätt ung.

Dr Funfrock har en rätt läbbig design faktiskt

Om han verkligen hade velat ta ansvar så hade han gjort så redan efter förra årets reveal trailer. Eller har han svenska gener och "såg det inte komma" eller vad?

Så som tidigare påpekat: det första som jag reagerade på var rösten som var helt felplacerad.

Krävdes inte många sekunder av trailern för att övertyga mig om att detta blir en "nope". Man hade trott att utvecklare borde ha lärt sig efter Back 4 Blood men detta ser ju ut och bli 7 resor värre. Alltså kolla bara på vapenmodellerna, hur man håller och använder dom, hur det ser ut när man kastar något. Alltså, någon som har gått en 8-veckors kurs i 3D och animation skulle kunna göra ett bättre jobb. Atmosfär och resterande animationer och grafik går på ungefär samma spår. Spelmässigt så verkar det inte finnas något nytt under solen där heller.

0 effort game, och det syns rejält. Och då har jag inte ens nämnt ett ord om elefanten i rummet vilket enligt all tidigare historik bara kommer att sänka betygen och försäljning ytterligare.

Skrivet av Keneay:

Det är väldigt synd att det nästan är mer reklaminslag än vad det är content och self-promotion verkar viktigare än att visa spelen för vissa.

Det började som något fint, litet, frivilligt non-profit evenemang med insamling till välgörenhet men nu ska det bara tjänas pengar (ja det som doneras ska ju gå till välgörenhet men där har det ju kommit fram att mycket av pengarna går till "administrativa kostnader" samt att de som sagt har massa andra inkomstkällor såsom reklam som förstör hela evenemanget)

Ja, tänk hur lustigt det alltid blir när mycket pengar börjar rulla. "Administrativa kostnader" brukar betyda att det finns några som har sugit sig fast och börjar sko åt sig som dom parasiter dom är. Det är alltid samma visa.

Skrivet av Aletheides:

Eve är faktiskt mer skonsamt på den fronten. Det är fortfarande så att det är fem nivåer på varje skill. Nya spelare kan specialisera sig på valfritt skepp eller aktivitet direkt och ha lvl 4 samma dag och lvl 5 inom ett par dagar. Speciellt med 1mille skillpoint bonusesn från att använda en signup kod.

Det som veteraner har med sig är att man kunnat skilla upp en mängd aktiviteter och skepp så man har mer flexibilitet i vad man kan göra, Men när man väl gör något så är man inte nödvändigtvis "högre level" än en "NewBro".

Sedan tränar man skills även när man är offline vilket inte hör till vanligheterna i branschen.

Ett exempel från ett externt verktyg från träningskön på ett av mina konton.

https://i.imgur.com/y3mTdUA.png

Nytt nu för tiden är att man kan göra riktigt långa skill training köer på sina karaktärer. Har lagt en kö här ända till 2027 tex men mycket på den flyttas omkring efter behov.

Skills har ranks. På bilden ses tex en Minmatar Battlecruiser skill som är rank 6, den är mer svårtränad alltså. Tar ca 20 dagar för level 5. Jämför det med Shield command på samma bild som är rank 2. Tar 8 dagar för level 5. Och allt tränar offline som sagt.

När man är ny så är de mesta av skillsen man kör från början Rank 1 så det går blixtsnabbt. Det är sedan regelbundet logg in campaigns eller events som gör att man får gratis Skillpoints. Det samlar man på hög och kan använda på skills man vill få klart fort när man känner för det eller efter behov. Det som är "Unallocated skillpoints" på bilden. Så har 1,4 miljoner SP att använda om jag vill få klart något fort.

En hel del som har ändrats sedan jag körde sist vilket var ett antal år sedan. 24-timmar begränsningen på kön är alltså borta en gång för alla? Och man får nu skillpoints som dailys?

Skrivet av Frisell:

Men lyckades man med det? Återigen vill jag betona att jag antar och inte har fakta, men det känns som Qatar inte vann popularitet utan snarare tappade.

Vad vanliga människor tycker om en shithole som Qatar spelar ingen som helst roll. Landets enda syfte med VM är att främst skapa kontakter med företag och dylikt för att fortsätta sina förberedelser för att få in pengar från andra källor än oljan i framtiden.

Dom är inga idioter. Dom vet till fullo att oljan inte kommer att vara för evigt och att deras livsstil är minst sagt extrem. Men dom vill inte ge upp denna livsstil och inflytande som dom besitter just nu.

Ironiskt nog så är dom antagligen det enda landet i hela världen som tar sin framtid på allra högsta allvar när dom fattar beslut och varken pengar eller människoliv är ett hinder när dessa mål ska uppfyllas. Och för att göra saken ännu lustigare så är dom antagligen fullt medvetna om att dom flesta vanliga människor i sinom tid kommer att "glömma" deras metoder så länge som dom lyckas snickra ihop sin lilla paradis.

Skrivet av heady89:

Stor andel av mina skattepengar går till allt möjligt sånt ändå inklusive korruption och utan transparens, så nejtack, de används till bättre saker eller mina egna barn. Jag skänkte i 10 år till unicef innan jag fick nog när vi har det så sinnessjukt på hemmaplan, och värre har det bara blivit det senaste decenniet.

Decennier*

Skrivet av Hanzo:

Någon som lirat spelserien? Någon som kan/vill rekommendera den?

Dom första två spelen är riktigt bra. 3:an är lite av en mixed bag vad storyn beträffar.

Skrivet av Waliant:

Jag installerade det när det kom. Spelet hade inte då och har fortfarande inte inverted mouse på PC (men dock på konsol!?). Så det blev/blir inget med det.

Haha, jag brukar normalt inte spela spel som inte har inverted mouse men jag gjorde ett undantag för Genshin då det kom ut - och då har jag lirat inverted typ hela mitt liv. Fram tills just Genshin som jag lirade stenhårt i nästan ett år. Nu kan jag inte köra inverted längre.

Nvidia mjölkar som bara den genom att normalisera priserna som sattes förra generationen pga allt som pågick då. Folk är allt annat än glada.