Inlägg av kayl

Inlägg som kayl har skrivit i forumet

Genichiro i Sekiro. Väldigt enkel boss med Sekiro-mått mätt, men den första riktiga utmaningen i spelet. Innan Geni har man kunnat hanka sig fram på gamla meriter, men på Genichiro måste man verkligen lära sig spelets mechanics. Pluspoäng för att det är han som spöar skiten ur en och hugger av armen i spelets inledningssekvens. Någon slags fin symbolik med det, att man lyckas klättra upp från avgrunden och komma tillbaka.

Intressant, även det liknande spelet WH40k: Darktide (och Vermintide 1 & 2) körs i Stingray. Skillnaden är väl att Fatshark som gjort Tide-spelen har gjort Stingray själva och sålde den till Autodesk får X antal år sedan, och därmed kunnat justera/göra uppdateringar på den inhouse

Ser kul ut. Synd att det är på EGS, då blev det inget

Skrivet av YmerXE:

Pokemon snap, röd och blå samt stadium. Där slutade Pokemon för en själv.

Agree! Allt efter första 151 är en dålig spinoff.

Fool me twice...

Skrivet av stenman:

Nä, de beslutade sig ju för att göra ett fullstort släpp av PoE 2, som ändå sitter ihop med PoE på nåt vänster. Det blir stängd beta nästa sommar. 2024-06-07 för att vara exakt.

Källa: https://pathofexile2.com/

PoE 2 sitter inte alls ihop med PoE 1, det är ett separat spel? Jag pratar inte om poe 2, poe får en ny liga med endgame expansion i december.

Nej tack, riktiga Diablo (path of exile - som redan finns på steam) kommer med en endgame expansion i december, väntar på den istället.

Skrivet av Baen:

Enda negativa är att man bara kan ha 3 followers.
Hoppas de släpper så man kan vara 6 med ökad mob/svårighetsgrad.
Finns för många followers som är fantastiska men bortprioriteras av anledningar..

Det här är bara en av många anledningar att köra mer än en playthrough

Har precis kommit till Baldurs Gate i act 3 och redan gjort många väldigt stora beslut angående min spelvärld, kommer bli intressant att se från andra synvinklar nästa runda

GOTY, inte ens nära.

Är lite kluven till det här. Hade hellre velat ha en contentinjektion med ny kampanj, nya ascendancies och nya skills och haft kvar samma endgame, med lite nya grejer såklart. Inte blivit imponerad av gameplay som visats från poe2 än så länge. Vet inte vad jag ska tycka. Är nyfiken men skeptisk.

Hoppas verkligen att det går vägen, älskar poe, men att splitta sin playerbase brukar inte gå så bra...

Skrivet av Skelögd:

Jag vägrar levla upp nya karaktärer varje säsong.

Snacka om värdelöst system. Vad ska jag ha typ 6 rogues, 5 necros och 7 barbarer till???

Diablospelarna vill inte ha några säsongsomstarter. Förstod inte Blizzard det efter D3?

Sluta leka att du är nån slags talesperson för alla gamers. Skulle gissa att en överlägsen majoritet vill ha fresh restarts. Är detta ditt första arpg?

Utan inbördes ordning:

Hi-Fi RUSH
Street Fighter 6
Zelda TotK

En sak är säker, definitivt INTE Diablo 4. Det enda det har gjort för mig är att jag uppskattar hur bra Path of Exile är i jämförelse och jag förstår verkligen inte hur D4 är så otroligt populärt och höjt till skyarna. Det finns ju inget endgame?

+ Kul att köra i grupp
+ Ljud, bild och allmän känsla av spelet

--- Ingen endgame content.
- Värdelös itemization. För lite intressanta uniques/legendaries, ingen crafting, tråkiga stats.
- Ingen buildvariation. Ingen kreativitet. Spelar du inte en Blizzard Build (tm) så kan du inte spela T4.
- En massa konstiga designbeslut. Exempel: Hästen har cooldown? Varför?
- Världen scalar upp med dig, så att du levlar upp har absolut noll impact.

Spelat en barb till 75. Får räcka så, blir att dippa tillbaks lite när säsong 1 kommer men har svårt att se hur det kommer rädda någonting.

4/10, kanske svag femma på sin höjd. Och då älskar jag den här genren...

Ska spela det bästa ARPG:et på marknaden, Path of Exile såklart. Preppa lite inför nästa liga.

Kommer spela D4 när det väl är dags för det också, men det känns onödigt att slösa bort det lilla content det kommer ha på en beta.

Wow! Första tian på länge. Gissade inte ens på nåt.

Metal: Hellsinger. Visste inte att jag behövde en rhythm shooter i mitt liv.

The Digital Deluxe Edition of the game will cost $89.99 and include access to the game, up to 4 Days Early Launch Access

Sluta preordra den här skiten, såna här grejer är så patetiska

Skrivet av Karmak:

Nog för att det är mer skjutandet vilket för mig gör det mycket roligare. I min mening har deras close combat aldrig varit bra gjort i deras förra spel och är typ samma här, man flyter runt och känns som man slår luft hela tiden

Tycker precis tvärtom. Kul att man är olika ändå.

Melee i Vermintide är fantastiskt och är enligt mig den enda anledningen till att man skulle spela de här spelen, annars kan man väl gå och spela call of duty eller nåt istället.. Har inte fått samma känsla kring Darktide, nästan alla ondingar har rangedattacker och känns lite som beastmen archers ifrån VT2. Är säkert bara lite learning curve, blir nog bättre om man lär sig hela grejen med suppressive fire och hur man ska hantera spelets AI. Vill gilla det, men hittills känns det sämre än Vermintide på precis alla sätt

Lirat WoW sen vanilla, från o till (mest från på senaste). Har varje Collector's Edition hittills, men inför den här expen missade jag att dom hade bytt till endast egenförsäljning genom deras egen store, och missade därmed den fysiska utgåvan. Min streak går i graven om jag inte har lite flyt i tävlingen här kanske

Skönt att porten ser bra ut. Blir att plocka upp senare då jag redan har det på Switchen, men ska byta till PC när Sunbreak kommer till sommaren!