Inlägg av Murre

Inlägg som Murre har skrivit i forumet

1
Skrivet av DitroX:

Ja det ser jag nu också!
Det var konstigt! Det stod ”Free for limited time” och en nedräkning tills idag söndag. De kanske endast hade det gratis till kl 19?

Jag fick den gratis under torsdag eller fredag, för mig de hade nån text att de har bara X antal nycklar att ge ut, om det var så, så kanske det är dom som är slut.

Många goda minnen från Blizzard spel, speciellt från WoW, bland annat när mitt 5-manna arena lag i TBC slaktade ett allians räd som försökte ganka oss.

Men bästa är nog när jag och en polare i vanilla kutade runt i Ashenvale (lvl 20 område eller nåt) och försökte levla, min kompis som var väldigt gank-glad warrior såg en allians spelare som var mycket lägre level än han själv chargade direkt förstås stackarn, och inte förräns då som han såg de två hög level allians eskortern hans tänkta offer hade. Snabb tänkt som min polare var så körde han emotes /beg och /cry, som svar fick han överleva medan allians spelarna körde /laugh, /poke och /point på honom. Jag fick ett ordentligt skratt jag med från spektaklet.

@waeress: Jag däremot gillade spelet (Xcom), vi har spelat det ett flertal gånger, svettigt och mysigt, precis som man vill ha det. Bäst på fyra personer, alla har en varsin roll och det gäller att alla är med på spelet för att ha en chans.

Annars vill jag tipsa om Twilight Imperium, fick ett nytt utgåva (4:e) för en månad sen, super najs spel, så länge ni är sex personer som har ca. 8 timmar på er att sitta och spela det (4x spel i brädspelsform)

Även på steam står det under beskrivningen på spelet: "MARS 2030 can also be experienced in non-VR."

Ska även komma i box till PC under hösten till resten av världen förutom Frankrike och Tyskland som det släpptes i nu (kostar även där 50 euro).
Så förhoppnings vis när det kommer i låd form så kommer det vara billigare än 550:- (väntar själv på det, bra spel annars).

Jag var med på stress test betan, och spelet innehåller blod och det håller sig väldigt bra till reglerna från brädspelet.
Tyvärr så kör de sin egen version av digital nerladdning, 50euro och man får 3 veckor på sig ladda ner det, dock kommer det till affärerna om några månader. (Kommer denna vecka i boxat version i Frankrike och Tyskland).

Dock är spelet sjukt kul och jag kommer shoppa det till slut, väntar nog på att boxat version kommer till Sverige.

Skrivet av Hardboiled15:

Någon som har kört spelet eller?

Provade hos en kompis ett par timmar, verkade okej, brukar inte själv gilla beat 'em ups så mycket men vi blev underhållna.
Man får vifta med kontrollerna en del förstås, men det verkade registera ganska bra rörelserna till skillnad från vissa andra spel.
Man lär sig nya moves och tjaffs, verkar vara en hel del, samt man byter karaktär då och då, vi hann prova med spindeln samt skorpionen och det var tillräckligt med skillnad mellan de två så att de kändes olika.

Had själv problem med att skapa konto, men lyckades göra det när jag instalerade TAC modden och använde exe filen den gav till skrivbordet. Dvs efter jag hade patchat tribesnext patchen.
(http://www.tacmod.com./)

FPS på konsol är ok, gillade styrningen på Wii rätt så mycket, och Halo är skoj att lira med kompisar framför samma tv, men PC är kung för FPS spel, inget slår ett litet LAN med kompisarna.
Ett skäl varför tex just Biochock såldes så pass mycket mer till konsol än till PC kan ha nåt att göra med att det var dummat ner (väldigt många spel nuförtiden blir ner dummade, även PC exklusiva spel, som Tribes Vengeance, vill ha en ny vettig tribes spel tack), spelade det en timme till PCn (borde kanske ha gett lite mer tid till det) sen tröttnade jag på det och bestämde mig för att lira genom Deus Ex igen, det är ett bra spel det.

heli och ddly, försök komma med i betan, de släpper in hyffsad mycket folk till stress testen, så får ni se hur det flyter.
Och heli, shoppa 1 gig till minne, inte alltför dyrt.

1