Inlägg av seppuko

Inlägg som seppuko har skrivit i forumet

seppelin har jag för mig att jag heter. Spelar lite allt möjligt

Jag tror helt enkelt bara att folk dissar den utifrån allt gammalt gnäll som var förut, som inte ens är kvar på Xboxen (DRM, Kinectkrav med mera). Där var ju Sonys PR-ansvarige grym och höll världsklass när det gällde att vända Xboxens misär till något positivt.

Förstår inte heller vad som är dåligt med Xboxen. Den fullständigt krossar ps4an i allt förutom spelen där de för tillfället ligger på samma nivå.

Xboxens menyer, information, koppling till tex twitch, röststyrningen (fungerar riktigt bra) och deras ständiga uppdateringar och förbättringar av redan väl fungerande funktioner för den klart mer levande än ps4an just nu.

Sony måste fixa deras hemmameny och införa mappsystem. Med nuvarande sortering har man ingen aning om vad man ens har installerat.

Men båda konsolerna tycker jag presterar bra, ingen har ju dock än sitt egna riktigt stora spel, tex Last of us eller Gears of war.

Själv har jag båda konsollerna och när det kommer till att enbart spela spel är de båda helt jämlika (än så länge). Men när det kommer till menyer och interaktivitet så vinner microsoft även denna runda.

Men som sagt, handlar det enbart om att stoppa in ett spel i maskinen, spela och sedan stänga av spelar det ingen som helst roll vilken konsoll man väljer. Jag har alltid alla konsoller för att man är lite av en samlartyp samt att de konsollexklusiva spelen vill jag åt.

Kan faktiskt hålla med om att det är lite dåligt med nyheter kring just Xbox One. Det är många som införskaffat den europeiska versionen som fungerar helt klockrent eftersom kontot man har till xbox är internationellt, dvs man behöver inte skaffa ett temporärt amerikanskt konto i väntan på att Microsoft låser upp våran region. Så när jag spelar är det ingen skillnad alls mot hur det kommer bli om en månad då upplåsningen sker.

Sen att jag dessutom köper spel i dollar gör ju att spelen blir relativt asbilliga också, men det kommer ju ändras när man ändrar till Sverige som land.

Vill man ha det senaste kring Xbox finns det ju bara en vettig sida och det är Major Nelsons sida. Han jobbar ju dessutom med Xbox på just Microsoft så det är så kallat förstehandsinformation

Skrivet av NoiizeR:
Skrivet av Ascendancy:
Skrivet av NoiizeR:
Skrivet av ivanhoe68:
Skrivet av NoiizeR:

Detta med att spelen krashar jämt och ständigt? När ska de fixa det?

Vilka spel krashar? Inget av mina spel krashar iaf, om du menar Battlefield 4, så Blame It On DICE!

Nfs rivals, Dead nation och Trine 2. Lirar inte BF

Äger DN och T2 men ingen av dom har någonsin kraschat för mig. DN hade förr en bugg om man hade över 100 PSN friends men det ska vara patchat nu.

Oki, antar att problemet ligger i min konsol då. Kan lägga till att min R2 knapp på första kontrollen inte fungerar korrekt. Så Sony och kvalite, nja ingen vidare i MITT fall

Ett så kallat måndagsexemplar då. Jag har verkligen haft tur när det gäller Sony. Har och spelar på varje dag första 60gb versionen av PS3:an med två fullt fungerande originalkontroller (de som kom först, utan dual shock).

Och min PS4 fungerar precis lika klockrent. Inga krascher eller liknande.

(nu kommer väl allt pajja, jinx jinx)

Eftersom den stödjer plex så kommer jag troligtvis införskaffa den. Allt annat som kommer med blir ju en bonus.

Skrivet av Vintersorg:

Vill inte vara petig men. . .

Final Fantasy X släpptes för 12 år sedan, inte 10.
Fantastiskt bra spel dock! Det är otroligt hur fan Square-Enix kan schabbla bort något så bra som denna serie. . .

Verkligen. Det känns som att de föll för trycket av att media och många andra sa att jrpg är på väg att dö och därmed måste de försöka förnya sig. Jag fullkomligen älskar det klassiska upplägg som jrpg har i strider och mycket annat. Viss variation för absolut förekomma men man tar inte och gör om allt som de gjorde i FF13.

Jag tycker tolvan var riktigt bra, den variationen accepterade jag.

Lirona har en poäng.

Men till PC borde de kunna ha släppt spelet, dock inte till Xbox 360. Detta spel krämar ur allt ur PS3:an och gör det i otroliga 60fps (Ni som inte tycker det är otroligt kan ta och jämföra grafiken i detta spel med andra spel från den generationen), något som inte skulle gå på Xboxen.

Skrivet av ohem:
Skrivet av Securion:

Min kusin är just cancer forskare, och hon skakar bara på huvudet när nån säger "obotlig".

Hon menar att det bara är att plocka bort alla kolhydrater ur kosten så finns det inte en cancer cell som kan överleva.. Cancer-cellers mitokondrie kan inte leva på ketiner nämligen (vilket är alternativet).

Där blev jag lite nyfiken, vi är rätt så beroende av kolhydrater - så om vi tog bort dem skulle inte våra kroppar få rätt så rejäla konsekvenser? Är det inte risk för kroppen bryter ner musklerna för att kompensera? Mitokondrier i överlag behöver kolhydrater.

Jag själv brukar inte LCHF men har en del i min närhet som är högt upp i hierarkin kring LCHF. Genom dem har man fått höra både det ena och det andra och min naturliga reaktion är att "forska" kring det. Just den kosten som pratas om i denna tråd är väldigt strikt LCHF, så kallad ketogen kost om jag inte minns helt fel. Det hjälper mot cancer, adhd, alzheimer och mycket annat. Ni kan kika på denna sida: http://www.charliefoundation.org/discover-therapy-for/discove... om ni så önskar. Men låt er bilda en egen uppfattning istället för att lyssna på mobben

Skrivet av Spit:
Skrivet av seppuko:

Känns lite mer genomtänkt än vad PS4:an erbjuder just nu. Men det är ju bara en uppdatering bort för Sony om de så önskar.

Tror jag nog att dom önskar, men då får dom se till att släppa en rejäl uppdatering som lägger till möjligheten att arkivera, höjer kvalitén från 540p till 720p, samt ser till att man kan se alla typer av streams oavsett källa, inte bara från andra PS4'or som fallet är i dag.

Det är just det här som gör det så skoj med två konsoller. Konkurrensen triggar fram förbättringar hela tiden, och Xbox 360 fullkomligt krossade PS3:an när det kom till interaktivitet utanför och under spelen. Som det ser ut nu verkar Xone göra det också, dock har PS4:an alla möjligheter att haka på. Jag kommer äga båda konsollerna som jag alltid gjort, men försöker se det lite ur en annan konsuments sida.

Skrivet av NoiizeR:

Varför måste man bevisa för andra saker och ting? Jag hänger inte med... Ska man titta på live video när folk lirar spel?

Vem har tid med det? Jag tycker man knappast har tid att lira själv. Men så länge arbetslösheten ökar så är väl detta något folk uppskattar

Det är klart mycket mer populärt nu än vad det varit förut och det är riktigt roligt. För mig handlar det dock mest om att hitta speedruns-streams snarare än random gameplay. Men att hitta streams där spelare tar spelet till en annan nivå än jag själv skulle gjort är oftast väldigt underhållande. Sen om du inte tycker om det så behöver du varken kika på det eller lägga ned tid på det. Spela på du, den lilla tid du har över

Så fungerar Twitch till Xbox One

Känns lite mer genomtänkt än vad PS4:an erbjuder just nu. Men det är ju bara en uppdatering bort för Sony om de så önskar.

För mig är det allt runtomkring som WoW erbjuder som lockar. Raids och dungeons not so much. Visst det är kul och oftast väldigt välgjort, men allt runtomkring är så himla skoj. Jag är en achievementnörd, jag älskar pet-battles och nu senast farmen med allt det innebar. Det nya Garrison verkar göra allt runtomkring ännu roligare.

Tar 1 års pauser hela tiden från WoW så hinner kanske inte bygga upp ett "förakt" mot WoW å andra sidan.

Om det är lampan som äter batteri har de misslyckats lite. För ingen vill väl ha den påslagen? En ps3 kontroll (har själv de första, alltså de utan Dual Shock, inköpta 2007) håller hur länge som helst med aktivt spelande. Det gör inte PS4:a kontrollen.

Men som sagt, med en USB förlängningssladd är det inga problem.

Skrivet av cityzenx:

Funkar väl att ladda med en mobil laddare om usbsladden är för kort?

Jag köpte en USB-förlängare för 79 direkt. Medföljande USb-sladd är lite väl kort tycker jag.

Skrivet av kson:

PS4+Knack bundlen finns också på CDON, fick precis min på posten. Står i kö på Webhallen sen början av december men Sony verkar potionera ut leveranserna lite konstigt.

Haha samma här. Drog till Gamestop i Haninge i ett helt annat ärende men ställde ändå frågan. De hade 1 exemplar kvar utav batch nummer två som gick till förhandsbokningar. Kände mig lyckligt lottad. Det jobbiga var bara att ligga ute med över 8000 innan man kunde avbeställa från webhallen. Men det var det värt.

seppuko - spelar typ bara Black flag men framöver kommer det spelas annat. Adda på ni andra också. 31 år om ni vill veta

seppuko heter jag där. Adda mig gärna inför kommande spel

Skrivet av Rakoon:

Känns dumt att ge minus för det inte är black flag

Kan faktiskt hålla mig dig där. Ett spel som kom senare och som inte riktigt är i samma "genre" som de tidigare AC.

Skrivet av B-B-B-Banänäbrääken:

Sjukdom tror jag inte men kanske en släng av något kontroll behov

Haha, det blir ju en sjukdom beroende på hur långt man tar sitt OCD