Inlägg av Broshimitsu

Inlägg som Broshimitsu har skrivit i forumet

Mysigt! Låter som att jag och brorsan kommer dra ut och fiska i helgen då

Skrivet av Billyballong:

Kluven till No Rest for the Wicked..
Verkar vara ett fantastiskt spel helt i min smak, samtidigt verkar ju grundarna vara riktiga svin som man inte gärna skickar sina pengar till https://venturebeat.com/pc-gaming/despite-its-beautiful-ori-g...

Jävlar, det blir att bojkotta studion tills grundarna lämnar. Vilken resa den artikeln var.

Spelare upptäcker att prestanda är kopplat till antalet NPC:er.
Spelare ökar sin FPS genom att begå massmord.

https://www.gamesradar.com/determined-to-improve-dragons-dogm...

Quest Designer för Starfield hade ingen tid att avsluta storyn, med orsaken att han hade för mycket ansvar, och att det var för många människor inblandade i projektet.

https://www.pcgamer.com/games/rpg/starfields-lead-quest-desig...

Skrivet av Scream112:

Bara för att det är fullt möjligt att man som val (whale) inte "dominerar" andra efter man köpt sig saker med sina pengar, exempelvis för man inte är fullt så skicklig, eller slarvar osv. Så tar inte det bort det faktum att det är så kallad "P2W" i ett spel.

Varför du skall klyva hårstrån och göra hjärngymnastik, eller "dö på den kullen" som man säger på engelska, förstår jag inte.

Men ändå glad att man kan tjäna ihop till "penga-skeppen" via ingame, vi får ju se när spelet väl släpps, hur mycket grind och "lätt vs svårt" det kommer vara att få fatt de "bästa" och fetaste skeppen som vissa kunnat eller kan köpa direkt. Förhoppningsvis är spelet bra trots P2W.

När det väl kommer.

Om du har som mål att skaffa det största bästa skeppet enbart för att dominera andra kommer du nog tyvärr bli rätt besviken då spelet inte är balanserat så linjärt. Det är lite i stil med EVE Online; det finns en anledning varför folk inte flyger omkring med Titans överallt.

Skrivet av T.Mani:

Vad är definitionen av att inte vara P2W? Kan man inte t ex köpa ett väldigt bra skepp för typ 800kr? Är inte det P2W?

Ja, det är P2W i ett nötskal, fast det är inte riktigt så simpelt. Du kan köpa skepp för riktiga pengar (som har sagts inte kommer vara möjligt när spelet släpps i färdigt skede), men du kan köpa samma skepp för pengar du tjänar i spelet också - och relativt enkelt dessutom.

Sen har du inte automatiskt ett övertag över andra spelare bara för att du har ett större skepp. Mindre skepp kan till exempel göra saker som större skepp inte kan göra och kan ta sig fram snabbare. Större skepp är långsammare, och kan ha svårare att träffa mindre skepp om de är tillräckligt små och snabba. Om du bara vill ta dig från A till B vill du ogärna göra det i en 890 Jump eller Reclaimer för det kommer ta evigheter i jämförelse med exempelvis en M50 eller Buccaneer. För att inte tala om att bli av med en 890 Jump kommer svida mer än att bli av med en Buccaneer.
Störst är inte automatiskt bäst, för det finns så många lager.

Tänk dig en stjärnkryssare i Star Wars mot ett gäng X-wings. Ett gäng X-wings kan ta ut en stjärnkryssare, du förlorar hellre en X-wing än en stjärnkryssare, och du vill inte ratta en stjärnkryssare bara för att åka till andra sidan av solsytemet för att leverera något.

Det är lika mycket P2W som EVE Online, eller Battlefield om man köper deras Shortcuts för tillgång till vapen.

Skrivet av Gröten:

"Det finns inga releasedatum för något av spelen. Men nyligen publicerades vad som påstods vara en läckt intern roadmap"

Det betyder minst 3 år i star delay språk.

Även om det släpps kommer jag personligen aldrig röra ett sådant P2W spel.

Fast det är inte P2W..?

Helldivers 2
Batman: Arkham Knight
Hogwarts Legacy
Dragon's Dogma: Dark Arisen
Endless Space 2
The Finals
Overwatch 2
Horizon Zero Dawn
Metro Exodus
Project Zomboid
Kingdom Come: Deliverance
Dreamlight Valley

Jag väljer spel beroende på vad jag gör, dvs om jag spelar ensam, om jag spelar med brorsan, om jag spelar med min partner, eller om jag streamar för min partner över natten (långdistans).

Jag undrar bara, var är mitt The Finals i listan? Jag har inte haft så här roligt i ett spel på flera år. Eller är det för tidigt för att inkludera på en topplista?

Skrivet av Bussovic:

Även om Minecraft inte är mitt absoluta svenska favoritspel så kan man inte förneka att det nog haft störst påverkan världen över och således förtjänar den platsen.

Exakt, och det är nog lite så man får tänka vad gäller spel då det lätt blir väldigt subjektivt vad som är bra och dåligt med ett spel.

Skrivet av Vileoxe:

Tänkte samma sak att det ser ut som Fortnite.

Jag tänkte snarare på Wildstar

Season 2 är nu live! Patch notes finnes här: https://www.reachthefinals.com/patchnotes/200

Skrivet av Dreijer:

Sverige är rätt bra.

Tack vare vintermörkret finns det inte mycket annat att göra än att sitta vid skärmen. På gott och ont

Vill du ha bra spelmusik är spel som utspelar sig i rymden nästan i en klass för sig.

Stellaris, Endless Space, Mass Effect, Starcraft, Halo, EVE Online, FTL, Homeworld, Helldivers, m.fl. Så många bangers från den här typen av spel

Skrivet av Hipshot:

Jag undrar mera varför man måste ha riktig ammunition i närheten av vapen på en filminspelning... eller är det så att ibland så trillar det ner en riktig en bland alla fejk i fabriken?

Även blanka skott kan dock göra skada.

Föredrar framerate över grafik. 144+ så är jag nöjd, därefter höjer jag grafikinställningarna så högt jag kan utan att frameraten lider.

Kan vi alla hålla med om att senaste Silent HIll (The Short Message) är det sämsta av dem?

Longlegs

Gamla DICE: "A lot of people ask us about 64 versus 128 or 256 players. Technically, we can go to 256, we’ve tried it. We play tested with 128. You’ve got to make a game that’s fun to play. And, arguably, we think that the most fun you can have is when it’s between 32 and 40 players. And we’ve done substantial research into this and tested 128 and that it’s not fun. Maybe we haven't done our design work good enough, but we just feel like there's no point in going higher than 64.

Nya DICE: Fuck it, 128 spelare per server, och utan destruction!

Skrivet av Gröten:

1. Svea Rike

2. Backpacker

Skrivet av Gaara:

Låter kul, har dock haft spelet lagt på hyllan efter de nerfade min railgun och shield.

Om du bara spelade spelet för railgun och sköld kanske det inte var något spel för dig från början? Låter som en väldigt fjuttig sak att sluta spela över.