Inlägg av Lowlife talibans

Inlägg som Lowlife talibans har skrivit i forumet

Skrivet av hannes.theorell:

De har alltid riktat sig mot prepubertala pojkar. Särskilt de som blir lite extra till sig av hela Warrior-konceptet.

Nope inte i de gamla mw2 mw3 fanns inte skiten med alls ,

Är så jävla trött

Alltså , nu som i mw2 så har de förstört hela spelet genom alla jävla töntiga dräkter man kan köpa , alltså de riktar in sig mot spelare som är 12år , för vilken vuxen vill möta en jävla kanin eller snoop dig i ett krig , den första tiden i spelet va bra men sen kom alla töntiga dräkter in i bilden vilket gör att ja känner att de förstör ett spel ja betalt typ 800 spänn på , p12 får ja inte ens spela skiten enligt deras ålders märkning .

Mw2

Personligen tycker ja att Mw2 2022 är det allra Bästa , de slår tillochmed gamla mw2 lite på fingrarna , förutom de hjärndöda bottarna i invasion läget .

Klart de gör

Skrivet av Supra8:

Om de bara kunde se till att få ut mer spel istället, varför inte ett nytt mario eller iallafall lite extra banor. Mario? Film? Finns det ens en story värt att dra på film?

Mario räddar prinsessan , ,lite som i jakten på sin dotter i Taken,med Liam Nesson 😂

Japp

Japp, Lg oled ] 55”. 120 hz /1ms, respons.

Precis !

Skrivet av kebbe:

Gameplay såg roligt ut ändå, hoppas inte det förstörs av buggar.

Förhoppningsvis mer välskött än Dying Bug 2

Kommer bli AWSOME !

Bara de gör de mer realistiskt , så är ja super nöjd , tanka bil, poliser som står redo för olika typer av förbrytare ,mm .

Vilket ….

Vilket hån mot alla kryplingar! 🤣 nä men faktiskt kasst att de inte funkar , lite som i Gta 5 ser ut som om karaktären har ryggskott !

Grymt sa grisen !

Mer än så ..

Skrivet av Proximately:

Jag vet ärligt talat inte vad jag förväntar mig från ett nytt GTA VI. Man har kunnat göra väldigt mycket i de tidigare spelen. Ifall man på riktigt vill överraska så kan jag vid närmare eftertanke komma på ett par saker jag hoppas de får till i alla fall.

1: Bättre NPC:er med mer dynamiska interaktioner och kanske även ett bättre system för deras bakgrundshistorier och dialoger. Basically, en maffig uppgradering i hur man interagerar med NPC:s i världen. Surprise me Rockstar. Denna känns dock inte som att det finns en riktig chans för. Men man kan ju önska...

2: Alla byggnader går att utforska och näst intill inga byggnader känns tomma. Även om de inte huserar något jätteviktigt finns det något att ta del av i varje rum.

3: Förstörbara byggnader med någon typ av automatiskt reparationssystem eller bytessystem (byggnad A försvann, byggnad B kommer istället) för majoriteten av allting i staden.

Jag tror ärligt talat inte på något av ovanstående, men det är vad som skulle locka mig tillbaka till ett nytt GTA. Men de kan ju också komma med saker man inte ens tänkt på, håller tummarna för jag tyckte verklgien om GTAV även om jag aldrig kom längre än 2/3 igenom.

Tänk va grymt om de kunde lägga till en bensin mätare , så man behövde tanka , å inte vara en mätare , å ta in på en mack så va de klart , utan kanske lite mer detaljer att du själv tankar eller en service npc som hjälper dig med de , samt att polisen gör mycket större entré , de syns nu endast i 5 an om du gör ett brott , men de borde funka på fler sätt ,, typ alla typer av brott , du kör mot rött kanske å de ser dig , eller du kör för fort .. mm , Samt att karaktären ska kunna huka sig , fan han haltar ju runt som om att han har ryggskott ..

Plastigt 😂 mm

Ändå sitter du där på release dagen å spelar till ögona blör.
Kan du inte gå in på fb å gnälla över en dåligt byggd altan eller liknande .

Skrivet av Constantine:

Fattar verkligen inte hur den här serien säljer som den gör. Ser ut som alla tidigare COD, fortfarande lika plastig, fortfarande riktigt pissiga ansiktsanimationer, samt fortfarande riktigt, riktigt pissigt ljud. Vad fan e grejjen?

Spela

Spela Bf då

Skrivet av Lolflakes:

Förväntar mig: Små, trånga banor. Obefintlig rekyl på vapen. Mycket krimskrams.

Tänk ett Cod

Tänk typ nya Mw2 i psvr 2 🤤

Klart den växer !

När man lurar spelarna som gör att företagen ens existerar med spel i beta stadier.. kolla bara på Dying Bug 2 eller Cyber Bug 2077 eller Battle Bug 2042 .. mfl.

Ju fler kockar desto sämre soppa !

.

Tidernas bästa !

Tidernas bästa rollspel är den du delar med din partner !

Nån mer som

Han boka , collerctors edition , med gatulyckts statyn ?

Tänk

Tänk Mw2 bakåtkompatibel ,
De bästa Codet igenom tiderna !

Det ända spelet

I år som värmer ordentligt är
Dyinglight Light 2
Kommer nog inget som kan toppa de liret.