Inlägg av r4z0r

Inlägg som r4z0r har skrivit i forumet

Vilken miss, ni kunde ju skrivit "Motion-capture av ett riktigt svin" och kommit undan med det!

Jag förstod att PSN för PS4 skulle bli nytt så detta var ingen chock. Det jag undrar är snarare hur länge de kommer ha stöd för PS3 i sitt nätverk! Ett år? Fem? Kommer PSN Plus fortsätta vara betaltjänst? Vill kunna fortsätta använda min PS3 så länge det känns motiverat.

GOTY edition blir det. Har varken tid eller ork med Borderlands 2 nu, spelar GW 2 för fullt.

Handlade ArmA 2 bundlet, givet köp då jag inte har det sedan tidigare. DayZ, here I come!

Ojojoj, detta är precis vad jag förutspått! Framtiden ligger i plattformslösa spel, vi ska inte styras av hårdvaran, det är tjänsten som vi är ute efter. Tjänster som OnLive och GaiKai erbjuder alla typer av spel, oavsett plattform och du kan i princip prenumerera på samtliga spel som släpps. Det gör att spelutvecklarna kan fokusera på valfritt medium, kan optimera skiten ur den och det når alla. Nu väntar vi bara på buden på OnLive, om inte Microsoft satsar på egen lösning. Lovande!

Tror inte att olika konsolplattformar kommer vara "grejen" nästa generation, det är nog snarare hur de levererar. Jag ser mer och mer potential i lösningar som Onlive och GaiKai erbjuder; en plattform som spelar allt. Frågan är vem som blir först av jättarna att "låna" det konceptet.

Skrivet av MugiMugi:

Värt att nämna att detta är på US servrarna inte EU denna trial utförs på.

Något även jag noterade... Finns bara trial keys i europa, och de måste man få från existerande spelare tydligen. Alltid lika kul med spel som distribueras av tredjepart till andra regioner.

Min bror har tjatat om Tera länge nu, blir läge att testa nu då!

Detta var tyvärr något jag hoppades att Bioware skulle slippa men fakta är fakta: utan en miljon aktiva spelare så går inte Swtor runt, är för stort och ambitiöst team.

F2P är en valid lösning, fungerar bra för många spel. Ta t.ex. LOTRO som fick en rejäl skjuts när det blev F2P. Fortfarande det mest kvalitativa F2P-spelet där ute, kommer ofta tillbaka till det och myser. Faktum är att jag nog aldrig sett så mycket aktivitet som finns i det nu innan det blev gratis, kanske bara vid launch.

Swtor skulle också må bra av det i längden, en stor skara människor som kommer och går ständigt är inte alltid fel, om de lägger några spänn på nån sak i butiken. Säkrar upp framtida expansioner liksom driften av servrarna, dock kanske inte i samma skala som idag.

Jag förblir försiktigt optimistisk till detta, vill se vilken modell de använder i sin butik.

Nämn Blizzard och folk blir närmast heliga. Blizzard skulle kunna göra ett Fia med knuff och 5 miljoner pers skulle köpa det för att de gjort det. Spelar ingen roll om Blizzard plockat bort en fjärdedel av spelplanen, lagt till fyra tärningar och bytt reglerna mot Kasta Gris, det skulle sälja. De kommer undan med det för folk tror på allt de säger. Tragisk utveckling på spelmarknaden att det inte är spelet folk köper utan hypen kring det.

Se kritiskt på Diablo 3 så inser de flesta att det inte är Diablo till mer än yta, det liknar mer WoW än något annat till spelmekanik i vissa lägen. Blizzard kan inte ens själva hålla isär sina IPs och behöver inte heller anstränga sig då folk inte bryr sig längre. De behöver bara sin Blizz-fix.

Säg vad ni vill, och göm er bakom "men det är ju kul" (fördummning av spel och gamers är inget som undviks, det är en business plan) men Blizzard har tre IPs sedan 10 år och de är duktiga på att mjölka dem. Av de tre försöker de göra om till två, kanske helst bara en.

Det är vi som kunder som ska styra marknaden men allt vi gör är att föda jättarna med gamla koncept och dödar effektivt kreativiteten hos både stora och små utvecklare när de inte kan konkurrera med med ett föreställt koncept snarare än en reel och utmanande produkt.

Allt jag ser är en hög människor som något dygn senare känner sig totalt lurade.

Skrivet av nils45:

Varför skulle dom göra detta

Om man hängt med ett tag så vet man att Rockstar ibland lägger in små godisbitar från andra projekt på sina spelskivor, även saker som inte var klart eller aldrig tänkt släppas... Mer ökända sådana saker är t.ex. Hot Coffee-funktionen i GTA:SA.

För många genvägar och för lite kärlek. Tycker det verkar som att de aktivt valt bort en hel del saker för att senare kunna slå mynt på det i form av DLC eller liknande. Förstår inte hur jag ska känna mig motiverad att använda deras auktionssystem när spelet springs igenom, vet inte riktigt hur de resonerat. Hjälper ju inte att de dessutom inte låter oss spela det offline, hade gärna haft med mig det på min bärbara men nu kräver spelet att jag är ansluten hela tiden...

Nä, är grymt besviken på detta. Det de gör bra är bara bra, inte perfekt som man skulle kunnat förvänta sig av både Blizzard och hypen de skapat.

Jag är mest chockad över att folk spelar Call of Duty.

Vet ärligt talat inte hur de ska kunna toppa Journey, spelet jag anser är det mest innovativa (speciellt MP) och vackraste det senaste åren. Flower var helt otroligt det med. Det är nog bara Jenoa Chen och hans gäng som klarar det.

Som tidigare talare sagt så har redan LOTRO låtit oss besöka dessa platser, och Tolkien Entersprises sammarbetar med Turbine där med... Känns som de vill nå en publik som inte har riktig koll.

Ingen dum idé. Även om vissa kommer missa poängen med det och "skaka" den för att få poäng (samma människor som fuskar i spel?) så kommer nog många uppskatta det. Uppmuntrar folk att röra på sig, inget fel i det.

Spelade betan och det har definitivt sina ljuspunkter, det är dock ingenting jag kommer betala pengar för, det är riktat till yngre barn först och främst. Tycker ärligt att de borde gjort det gratis som många andra spel blir nu för tiden och köra på micro-betalningar istället.

Härlig artikel! Kan bara hålla med om att storyn och miljön var det som gjorde Mafia, det är något de DEFINITIVT inte får glömma bort i tvåan.

Jag gillade också fysiken i bilarna i ettan, de var svåra att bemästra men skapade otrolig känsla i spelet. Skönt att höra att de behåller läget för de som vill.

Bara försöka hålla ut tills det släpps! Längtar som fan!

Skrivet av d2004:

*vad gör ni här? nu när half life 3 finns på steam*
det vill jag höra
aja men man får se

Vi kan bara hoppas!

Och igen, för alla som hoppas på ett HL 3... Episode 1-3 är tänkt att vara HL 3, vare sig vad ni vill kalla det. Dessutom så har de för avsikt att avsluta storyn i den sista delen så det kräver nog en hel del arbete för att göra alla nöjda.