Inlägg av skurk

Inlägg som skurk har skrivit i forumet

Skrivet av BeeJac:

Vad är ett komplett spel? Mig veterligen är majoriteten av dagens AAA kompletta vid release. Dvs de innehåller det utvecklaren har bestämt ska finnas med från release. Att de sen fortsätter släppa kosmetika och andra dlc är ju för att det går bra för spelet, dvs de har råd att vidareutveckla. Det är inte så att de sitter och håller inne på saker bara för att... Går det dåligt lägger de ju ned spelet a la Mass effect Andromeda, Anthem eller Hyperscape.

Självklart sitter de och håller inne på saker för att släppa som DLC eller cosmetics och annat. Inte bara för att, utan för att tjäna pengar. Innehållet är planerat för flera år framöver, lite beroende på typ av spel. Det är inget de impulsivt kommer på om det råkar sälja bra.

Det är business, inte Frälsningsarmén vi pratar om.

Att det här kommer bli en av de saftigare kalkonerna i mannaminne törs jag lova utan att varken ha provat eller sett något gameplay.

Skrivet av Ziljun:

Lirar klart Resident Evil 5 trots att det suger arsle sen ska RE6 påbörjas.

Haha, Resident Evil 5 är ett riktigt guldkorn jämfört med jättekalkonen 6.

Oklart vad jag ska spela. Är lite ambivalent och flackar mellan en del titlar för att hitta nästa spel.

Femman och sexan är ju förhållandevis moderna och fullt spelbara än (förutom att 6 var riktigt kass då, första spelet i serien jag gett upp), så mer troligt är Code Veronica, 1 eller Zero.

Tyckte för övrigt att Revelations 1 och 2 var helt ok spel. Kanske inte till fullpris, men jag fick dem i något Humble Bundle. Klart värt de (inte så många) timmar de tog att spela igenom. De är ju dock också rätt nya i sammanhanget.

Village har jag av någon anledning haft otroligt svårt att komma igång med.

E-sport är inte sport, de kan hänga med schack och dart och andra spel i riksspelförbundet. För övrigt bör också Curling uteslutas ur svenska riksidrottsförbundet då det är boules på is.

Detta riskerar att utarma medlen för de riktiga sportföreningarna med tanke på E-spelandets höga antal spelare.

Skrivet av Mirage:

Du sade precis åt gamers, på en gaming site, att "skaffa sig ett jävla liv". I samma inlägg så klagar du på att människan har så nära till gnäll och hat?
Kanske ska städa ditt eget hus.

Precis, låt den som aldrig slagit en rövpanna kasta första stenen som Jesus sa.

Skrivet av Slimebeast:

Haha, men kan du förklara "sen blev det 100 timmar till"?

Det där händer nämligen mig rätt ofta. Kör igenom väldigt noga ett stort halvbra spel fast jag egentligen bara borde klara storyn och fokusera på min stora back log istället.

Något manisk personlighet antar jag. När man väl börjar måste man göra ALLT. Är väl någon sorts FOMO, fear of missing out. Tänk bara vad som kunde varit i den där lådan du aldrig öppnade. Typ 4 kopparmynt och en liten värdelös sten.

Skrivet av Slimebeast:

Haha, klyshigt och inte så bra, ändå så har du kört 170 timmar! 😂

Hur mycket fritid har du egentligen?

Ja jo, men det började rätt ok. Och sen rullade det liksom bara på tills man hade lagt ned så mycket tid att man tänkte att det är lika bra att tjura på 5-10 timmar till och få saken överstökad. Men sen blev det 100 timmar till. Har dock inte spelat på flera veckor nu just för att det är jäkligt repetativt och tråkigt och bevisligen aldrig kommer ta slut.

Har varit sjukskriven ett par månader vilket också bidragit.

Personligen brukar jag vara rätt nöjd när jag är färdig med dagens grundspel. Oftast struntar jag i DLC när jag väl tagit mig igenom 40-60 timmar av sammanhängande och koncis story. Inte sällan är jag faktiskt lite less när det är över eftersom många spel idag känns för långa. Kan dock möjligen vara lite självförvållat eftersom jag är smått maniskt lagd och har svårt att göra något till 80%.

Sen finns det ju spel som bara blir löjliga. Är för närvarande ca 170 timmar in i AC Valhalla och har fortfarande minst 2 engelska grevskap kvar som jag knappt rört. Och då tycker jag inte ens spelet är så värst bra (buggigt, repetativt och kliché), utan önskar mest att det vore över för 120 timmar sen.
AC Origins hade en lagom lång kampanj som knöt ihop säcken på ett bra sätt och var intressant rakt igenom. Det viktiga är att det som finns innehåller substans och är väl utfört. Vill man ha oändligt nötande kan man spela MMORPG eller andra live service-spel.

Har ett Sapphire Nitro+ RX 6900 XT Special Edition. Riktigt bra fart på det, kan tom köra en del grejer med ray tracing i 1440p trots att Radeon ska vara så dåligt för det.

Skrivet av Wezper:

fick det gratis på epic

Samma här. Räcker utmärkt.

Orka jiddra.

Ibland händer det tom att jag inte får ett jobb trots att jag är en fulländad människa och bäst på allt.

Oj vad hon blivit gammal och sleten jämfört med hubba Bubba-tjejen jag såg för ett antal år sen.

Jag kanske är dum i huvudet men ser ingen direkt skillnad på Quake.

Skrivet av Iskariot:

Är Phil Harrison med vid lanseringen så har man lite uppförsbacke.
Han var på Sony vid PS3, Microsoft vid Xbone, och Google vid Stadia lanseringen.

Undrar var han får nästa uppdrag.

Lite som spelvärldens Dan Eliasson.

Skrivet av lonian:

Jag kommer aldrig förstå varför man ska eller vill betala för något i ett spel om det inte gäller mer kontent som nya banor. Jag har inte mer kul av att ha en ny digital hatt som jag bara kan använda i spelet. Om man ska betala pengar för ett nytt bättre vapen så är det inte ett spel jag vill spela.

Det är väl ungefär samma sak som när du ska ha värre gräsklippare än granngubben eller en siffra högre i modellbeteckningen på din SUV. Eller prydligare gräsmatta. Den sociala tävlingen. Fast i det här fallet mer lättillgängligt och för vilsna ungdomar.

9 av 10 kommer ändå betala den där pre-ordern för det här är kanske det spel som är som gamla Blizzard var. Trots att ingen som var inblandad i de gamla bra spelen jobbar kvar och allt Blizzard tagit i senaste 10 åren blivit till skit.

Sluta ge dem pengar.

Känner mig trygg i att Blizzard kommer fucka upp det här, eftersom allt de tagit i efter D3: RoS blivit till bajs.

F2P, underbart. De har dom ju skött snyggt den senaste tiden.

Skrivet av Molotov:

Nej nu svävar du iväg utanför ämnet och bara "tycker till", tror du missförstått vad det betyder.

Sorry, du kommer aldrig bli extrem så länge du sitter på arslet och gamear.