Inlägg av KnäckeHäxan

Inlägg som KnäckeHäxan har skrivit i forumet

Det osade lite mer kvalité från det där spelet än The walking dead må jag säga. Blev riktigt sugen!

Skrivet av Cane:

Snacka om att de kört BF serien i bottnen. Minns när man var super exalterad över en allt närmande release av det senaste BF spelet medan nu finns det inte ens på radarn. Tror detta kommer bli en stor flopp

Kört BF i botten? BF1 lirade jag bara betan men fick ingen känsla alls för det spelet. Lirade BFV och tyckte det var riktigt najs. Det satsar ju som fan på teamplay och mer hardcore utan massa Doritos som har förpestat spelen sen BF3.
Det enda som oroar mig nu är uppgraderingssystemet för vapen som jag inte gillar.

Bryr mig inte en sekund om kvinnor i spelet och de har ju dragit ner på de mest extrema skinsen som visades upp. Tror inte det kommer floppa alls.

Vapnena tar upp halva skärmen, de känns liksom för stora. Kanske för dålig fov eller konstig skala?

FZ har skrivit fel. 3AM i Australiensisk tid blir 18:00 för oss.

Folk försvarar Pay 2 Win. Helt makalöst idiotiskt!!!

Grymt mkt roligare med bara first person. Vann chicken dinner med Duo nyss. Mycket mer taktiskt.

Skrivet av Bojkott:

Det enda löftet som har brutits är releasedatumet, vilket inte så många bryr sig om då det går att spela ett fullt fungerande spel där du kan utföra uppdrag, spaka ditt rymdskepp m.m.

Fullt fungerade är ju att överdriva lite. PU delen som finns nu är ju knappt spelbar, otroligt buggig och prestandan är sjukt låg. Men jag tror också på spelet, det har potential. Bara de får ihop alla de väldigt komplexa pusselbitarna tillslut så kommer vi ha något som aldrig skådats förut.

Skrivet av Mortaigne:

WSJ fick ordentligt med skit och dislikes på sin YT-video, i ett försök att resetta like/dislike-countern togs videon ned och uploadades igen. Det gick jättebra! I nuläget 73 likes och 17 000 dislikes. Kommentarsfältet är är också verkligen till WSJ's fördel...

Journalistiken nuförtiden är verkligen kass.

https://www.youtube.com/watch?v=k-Q1i3YXt5s

25 206 tummen ner just nu och 101 tummen upp
Så jävla rätt åt WSJ.

Go Felix!

Spelet har sjukt låg FOV. SKulle inte palla spela det.

Någon som vet om detta någonsin kommer kunna spelas på Vive?

Klart de har haft växtvärk. Men nu verkar det rulla på med nya teknikframsteg. FPS-känslan har då länge oroat mig i och med att första person och trejdeperson delar samma spelarmodell(rigg). Men det har de lyckats lösa nu!

Nu väntar jag bara på att prestandan ska bli duglig i PU-delen, och det är nätverkskoden som sätter käppar i hjulen där. (nätverkskoden byggs för övrigt om) Så jag lutar mig lugnt tillbaka och lirar Overwatch så länge. Puss på er.

Shit vilken förbättring mot det vi har nu! Såg hur mjukt ut som helst. Nu är det stötigt och ryckigt som fan man går springer (förutom låg fps som gör det typ ospelbart just nu).
Hoppas verkligen det där flytet kan infinna sig i 3.0 när det släpps (och fps modulen i 2,6). Då kommer jag börja spela igen.

Skrivet av employed:

Fan... No mans sky är Peter Molyneux om igen. Lova massor. Hålla knappt hälften.

https://www.youtube.com/embed/A8P2CZg3sJQ

Säger massor om hype och spelet.

Fan hade Ubisoft eller EA gjort detta hade det varit massiv shitstorm över hela internet. =/

Wow vilket arsle han framstår som. Sitter och ljuger om allt möjligt. Vilket skitspel!

Skrivet av Namn Namnsson:

Jag förstår att alla är helt förtrollade av det som de visar, men som en tidig backer har jag tappat tålamodet och förtroendet för att alla pusselbitar någonsin kommer falla på plats. De är väldigt bra på att sälja spelet med presentationer som dessa, så jag förstår att folk kastar sina pengar på dem.

Fick dock min refund, så jag är förnöjd såpass!

Önskar dem dock lycka till med projektet, och blir det något av det till slut så ger jag dem gärna mina pengar igen!

Lyckas dom sy ihop allt och det fungerar i 3.0 då blir jag imponerad. Själv har jag lagt 45 dollar så för mig så får dom hålla på ett bra tag till. Men jag kan förstå folk som satsat 1000 tals kronor (vilket jag tycker är galet) kan bli frustrerade att det tar lite tid.

Men majoriteten av backers har just tanken "låt det ta den tid det tar" vilket jag tycker är rätt. Kommer spelet funka så kommer det vara banbrytande.

Gamnacke, karpaltunnel och närsynt på 20 års dagen om hon fortsätter sitta så där...

Mötte ett lag där alla körde Reaper, det gick inget vidare för dom. Det var rätt kul att köra snipern då

Kommer aldrig köpa ett spel i windows 10 butiken. Microsoft vill göra pc till en konsol med helt låsta spel. Glöm moddar osv.

Vilken vidrig musik de valt. Fy fan!

Är det bara för mig eller är det kasst ljus på streamen? Jätte mörkt för mig.

Mcree är för stark mot tanks. Man luffsar runt hörnet med roadhog, får en flashbang i nyllet, och sex skott rakt i fejjan, han rullar och sex till, sen är man död.