Inlägg av Ajoli

Inlägg som Ajoli har skrivit i forumet

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Bra initiativ!

Tack! Vi kör liknande trådar för andra spel. Mass Effect: Andromedas går live snart. Även för andra tjänster såsom Discord och Steam. Vi är inte helt nya till detta med andra ord.

Tack för uppdateringen!

Jag skickade över listan till Ubisoft förra veckan, och fick ett mycket bra och seriöst svar. Står nu i god kontakt via en representant. Jag fortsätter uppdatera listan på Google Drive, och markerar lösta problem som lösta allt eftersom det upptäcks och/eller rapporteras.

Skrivet av Gen:

I min bok betyder det att BioWare slängt in assets som slöar ner spelet vilket inte är bra för någon.

Det betyder det nog inte eftersom att inte en människa som jobbade på trilogen är med på Andromeda. Detta är ett EA-spel through and through. Inte Bioware.

Skrivet av Tomas Helenius:
Skrivet av Hymer:

Inga AMD kort?

Tyvärr inte. Det blev prestandakort eller vanligt förekommande kort med bra tryck i främst. Radeon 480 var på tapeten men det hanns inte med denna gång.

Vi har inte gjort så många såna här tester innan. Feedback som din uppskattas.

Vanligt förekommande men inget 1070.

Skrivet av Harakiri:
Skrivet av Stag:
Skrivet av Harakiri:

Du kan lägga till att med en Tobii 4C så buggar den ofta & slutar fungera i spelet.
Efter 30-60 sekunder får man en "Device disconnected" sen 30-60 sekunder senare får man "Device connected" och den fungerar igen. Händer oftast då man går in i nån meny/cutscene/map och sen går ut i spelet igen.

Har spelet officiell support för eye tracking? Om inte kanske det blir svårt att få gehör på det, men jag lägger till det.

Jepp det är officiellt inbyggt i spelet. Har kommit en uppdatering av Tobii firmware nu (2.7.0) som jag hoppas fixar problemen.

Taget! Hör av dig om det funkar bättre efter detta så uppdaterar jag listan.

Folk tar dessa listor aldelles för seriöst. Det är en gardering för att folk, som de skriver, annars ställer den på en hög med kablar bakom micron.

Ni som vet bättre är inte målgruppen för dessa listor, ni vet redan att det är en dum idé. Att placera den i ett vardagsrum är dock inga problem egentligen. Bara man inte gömmer den bakom en TV osv... Står liknande om trådlösa kontroller på andra konsoller, samt stationen/tornet till mitt trådlösa headset, osv.

Skrivet av Harakiri:

Du kan lägga till att med en Tobii 4C så buggar den ofta & slutar fungera i spelet.
Efter 30-60 sekunder får man en "Device disconnected" sen 30-60 sekunder senare får man "Device connected" och den fungerar igen. Händer oftast då man går in i nån meny/cutscene/map och sen går ut i spelet igen.

Har spelet officiell support för eye tracking? Om inte kanske det blir svårt att få gehör på det, men jag lägger till det.

Kompilerar lista med buggar och problem i Wildlands på Reddit. Lägg gärna till!

Tjo alla!

Har startat ett försök till en exhaustiv lista på buggar, visuella fel och problem i Wildlands som jag sedan kommer skicka till Ubisoft. (Som sagt, inget "haha ofta Ubisoft fixar sina spel". Trött mening är trött, låt bli)

Bidra gärna där, eller här, så kanske det kan hjälpa lite i buggjakten och fixarna. Reproducerbarhet är bra!

https://www.reddit.com/r/Wildlands/comments/5yy1sr/issues_bug...

Arma spelare.. Vilka stackare.

Arma-spelare tack. Ja, det gör en enorm skillnad.

Bara jag som blir lite orolig? I min erfarenhet är track record för spel som blir free to play och inte var tänkt så från början... Inte så bra.

Samtidigt som detta är lite fånigt från Bolivias sida, så är svaret från Ubi lika fånigt. Hade miljöerna varit mindre vackra om man hade kallat landat Hugubugu istället, och valt att göra det helt fiktivt? Troligen inte. Att ta inspiration från naturen och terrängen kan man göra utan att namnge inspirationen.

Skrivet av Kiario:

uppe i 170 timmar spelat NMS. underbart spel trots allt kaos kring det

Imponerande! Tänker inte kritisera att du har kul i spelet. Mer imponerad av att du lyckas hålla glöden igång. 17 timmar tog det för mig, sen kände jag mig helt utmattad och uttråkad.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av Aestro:

>: ( börjar skriva argt mail till Calle

Vad har jag nu (inte) gjort?

Kolla Facebook.

Intressant! Kul med något lite annorlunda.

Det är lugnt, alla 14 personer som köpte det på Windows Store kommer ångra sig snart ändå.

Skrivet av sweclockern:

Tanken var god men höll inte riktigt hela vägen. Jag tyckte att det var grymt kul de första två dagarna, men vad har man för mål i spelet egentligen? Inget direkt vad jag kommer på, vilket fick mig att tröttna på det.
Avsaknaden av några som helst onlinefunktioner är ju en nit det också.

Precis så känner jag också. Det är kul, men allt man gör känns som en sidequest. Allt detta med att samla djur och växter, utforska osv, det är normalt något man gör vid sidan om medan man gör andra, större saker. Det saknas större saker i NMS.

I Skyrim har jag spenderat nästan 3,000 timmar. Detta för att jag kan följa en större story eller liknande, och därefter ta ett sidospår. Hela NMS är ett sidospår. Var är jag på väg, varför, osv? Ja, visst, mitten av galaxen.. Men det var ju inte så mycket att hurra för. Varken varför eller resan dit.

Peppar PEPPAR men det har stått rätt i ett par timmar nu... Var fel tidigare idag, men nu rätt längre än det brukar. Massor av peppar.

Uplay har en verifierare, men den hittade inga fel. Jag ska prova att dra ner spelet igen och se om det hjälper. Återkommer under morgondagen på det.

Funkar inte. Klockan stod just en timme fel.

Skrivet av Richie77:

Har haft detta problem med och höll på att bli galen då jag aldrig fick ordning på det. Det dök plötsligt upp efter en omformatering av datorn. Jag testade denna lösningen och det funkade för mig, kanske inte den optimalaste lösningen men det funkar nu iaf. Det du gör med den här "fixen" är att du ställer in så att den syncar mer frekvent mot servern. Hoppas det funkar för dig!

Ska prova detta, dock rätt förvirrande av snubben som skrev det att bara säga "write task". Skriver man bara task får man task manager.

Edit: I Triggers fanns ingenting för mig. Undrar om det kanske orsakade problemet? Iofs borde väl inte klockan ställa om sig random bara för att den inte syncar automatiskt. Nu gör den det var 5 minut iaf.. så får vi se om det fungerar då. Bara det fungerar tills jag faktiskt orkar installera om datorn så är jag nöjd.