Inlägg av HerrB

Inlägg som HerrB har skrivit i forumet

@Ravenknight @Comstedt @Nehcrom (och alla andra som läser i samma situation), jag har spelat oräkneliga timmar PoE och hjälper mer än gärna till med att svara på frågor eller förklara om det är nått som är otydligt. Forumet, PMs, eller GeekGaming discorden (Pobiega#2671) funkar finfint

LIte för mycket saker att klaga på ärligt talat. Sniperrifles som dödar på ett skott i överkropp men har så snabb ADS att de hinner vända sig om och "quickscope" döda dig, men det är inte som i CS där AWPn är dyr och måste skyddas... Killstreaks är drygare än någonsin med hur mycket autokill det finns. Vissa specialists är ljusår bättre än andra. Ett flertal crashbuggar på PC, mestadels i Multiplayer. Zombie-läget har inga servrar utan körs lokalt på din dator.

Blackout är faktiskt det enda gamemodet som känns rätt välslipat, men känns som att allt annat bara blev copypaste från tidigare spel.

Monster Hunter: World.

400h på PS4 och redan uppe i över 100 på PC...

$10,929.85

Lite mörkrädd blir man allt...

Jag slår ett slag för Plannetary Annihilation, en tematisk uppföljare till Total Annihilation gjord till viss del av samma team som orginalet (men utan licensen så därmed annat namn). Bortser man från det något tråkiga beslutet att släppa vad som borde vart en content-patch eller möjligtvis DLC som "standalone expansion" så är spelet i sig riktigt stabilt. Likt TA är det snabbt som fasen och du slåss på planetär nivå och kan skjuta Deathstar liknande dödslasrar på andra planeter eller varför inte installera motorer på en planet och använda den som en självmordsbomb?

Är man dock ute efter ett modernt och välgjort RTS med hyffsat stor community och spelarbas är det nog nästan bara Starcraft 2 som gäller i dagsläget.

Jag och en kollega spelade om hela lowrank-upplevelsen med content-appropriate gear och helt nya vapentyper. Det var sjukt kul, rekommenderar det starkt för er som är sugna på att prova ett nytt vapen.

Till alla som är med i FZ-Squadden: ANVÄND SQUAD SESSION! Skulle vara sjukt kul att spela mer med alla här men under flera kvällar spel nu har jag bara sett en person online en gång (shoutout till @Kvarn).

@Kruwlabras: Om man är en streamer och försörjer sig på att spela (och därmed rimligen är rätt bra på spel generellt) går det nog rätt fort. Jag är HR 49 med 120 timmar spelat och ska snart göra questen som öppnar upp den sista och svåraste typen av content, tempered elder dragons.

Det bör dock sägas att din HR inte motsvarar "level" i andra spel på så sätt att högre HR inte faktiskt ger dig mer stats eller så. Det är bara en siffra och vissa quests är knutna till en viss HR. Har man däremot grindat så mycket att man är HR 230+ kan man nog alla monster och vapen så pass bra att spelet blir "enkelt". Notera dock att det är spelaren som blir bättre, inte karaktären. Din karaktär blir enbart bättre pga gear.

@MrZteevee: Spelade hela storyn med Lance och går fortfarande tillbaka på den när jag inte känner mig helt säker på det jag jagar... Men har börjat använda bågen väldigt mycket, speciellt mot stora monster, men även sword and shield som är min nya FOTM. Så sjukt nice mobility och rätt impressive skada med.

Sökes: inbjudan till FZ-squadden. PSN: Pobiega

Blev HR 45 nyss med och har börjat brancha ut till lite flera vapen och armor sets nu iaf

@sumodl: 1-15 går du upp via att göra Assigned Quests. Efter det så går du upp lite efter varje hunt.

@Strumpa: Det här ett multiplayer spel i grund och botten. Givetvis går det utmärkt att spela allt solo men det skiner verkligen i grupp.

Dock bör det nämnas att det är lite tjorvigt att spela "storyn" i multiplayer när man gör det första gången, då du måste se alla cutscenes i singleplayer innan någon annan kan joina ditt game. Hur jag och mina vänner gjorde var att vi alla startade uppdraget solo sen hoppade alla utom en ut (meny -> return from quest) och joinade han som fortfarande hade sitt game öppet. Lite klöddigt, men funkade.

Helt missat den här tråden (primärt eftersom jag knappt lämnat soffan sen release...)!

@Zimpan: Tror tyvärr bara den som är "squad leader" får bjuda in och det finns inget motsvarande officers eller liknande i dagsläget, så det är bara att börja kötta. Du får hemskt gärna bjuda in mig dock, PSN: Pobiega.

Nu har jag förvisso ingen switch och därmed inte spelat Super Mario Odyssey (men har testat BOTW på wiiU), men Horizon: Zero Dawn är mitt solklara GOTY. Det är ett otroligt välgjort spel på alla sätt, gameplay, story, visuellt, detaljer, ljud.. Riktigt riktigt bra. Otroligt synd att det är PS4 exklusivt bara, det är nog det enda jag kan klaga på.

Skrivet av bondmaster:

Spelkvalite 5/10
Grafik 3/10
Menyer 9/10
Inställningsmöjligheter 4/10

Menyer och Inställningsmöjligheter känns som ett rätt stort overlap. Kanske slå ihop de och även inkludera ljud under "grafik"?

Mina kategorier skulle nog bli...

Gameplay(SP)
Gameplay(MP)
Grafik/Ljud
Konfigurerbarhet
DLC/Microtransactions

Rune var ett sånt där "kom igen nu grabbar, nu kör vi Rune!" på LAN i säkert 10+ år. Ser glatt fram emot en uppföljare!

Men men men... The Witcher 3 då?

Skrivet av Bojkott:

"Space Station 13 is a multiplayer game where groups of people all take on roles and try and keep a space station running. It's free, developed by the community, and has what seems like bottomless depth."

Space Station 13 är open source och communityutvecklat, ja. Blanda inte ihop detta med Dean Halls nya projekt Stationeers som verkligen inte är open source.

Jag nådde 100% och platinum trophy efter ca 41 timmar played av ett av de absolut bästa singleplayer spelen jag någonsin spelat. Tror fan bara det är witcher 3 som kan mäta sig.

Har ni en PS4 är det ingen tvekan utan bara att plocka upp och njuta.

Skrivet av Mortaigne:

Är det här det spelet där hon glider med bara händer nedför ett rep i hög fart utan att händerna förvandlas till köttslamsor? Ok.

Här har du ett screenshot från IGNs video review där man rätt blurrigt men ändå klart ser att hon inte håller med bara händerna utan har nått glid-verktyg.

http://i.imgur.com/L5UtGF9.png