Inlägg av Zyndrome

Inlägg som Zyndrome har skrivit i forumet

Hade varit trevligt att ta hem, speciellt när man själv har det jäkligt tajt med pengar pga sjukskrivning just nu och är inte den enda som tycker att 800 riksdaler för bara standard-versionen är rätt saftigt för eine dataspielen. Kan ju tro att det är ICA som satt priset!

Jag och grabbarna på Discord-kanalen vi följde PS Showcase på blev lyriska över ett nytt Marathon-spel ... men när vi fick reda på vad det skulle vara, så blev det snabbt sura uppstötningar i munnen och förtvivlan.

Ingen necromancer i betan, tsk tsk dåligt.

Detta spelet har slukat upp all tid sen det släpptes. Jag har över 90 timmar spelat i Valheim, och jag har 5:e bossen kvar. Har inte hittat någon Flax ännu dock, för herre min skapare vad det verkar sällsynt i min värld. Jag kan bara tänka mig hur mycket av en tidsvampyr detta spel kommer vara med uppdateringar i framtiden...

Skrivet av Rakoon:

Det känns som det är ganska bra balanserat, speciellt i början. Lite låg droprate på leather scraps och deer hide kanske.

Vildsvin och rådjur hostar ofta upp 1-3 läderbitar och fäll när man sänker dem. Det är även möjligt att tämja vildsvin och stängsla in dem, som då föder fler vildsvin. Och vips har man ett flöde av kött och läder.

Hur som helst är jag själv typ 40 timmar in, och har fortfarande inte tagit ner tredje bossen. Spenderade en hel del tid utforska världen för att hitta ett träsk med mer än bara träd. Först igår kväll hittade jag järn och blev förfasad över hur mycket man behöver för att göra allt, efter jag seglade en evighet tillbaka hem för att smälta ner vad jag trodde var bra nog.

Ja, spelet är iaf bättre än Watch Dogs Legion (krävs inte mycket att vara bättre imho), men nu har Ubisoft's legendariska stabilitet visat sig då uppdraget "Defensive Measures" krashar spelet för mig, oberoende vad jag gör. Tills vidare kan jag inte fortsätta storyn alls. Och autosaven är mitt i uppdraget då man slaktar Jotuns innanför skölden. Hurra hurra....

Det som är synd med spelet är att det finns så många olika sätt att angripa ett uppdrag, men använder man spindel-roboten så kan man göra 95% av alla uppdrag utan bekymmer. Varför rusa in guns blazing någonsin.
Utanför det, är min favorit just nu en karaktär som har "Stage Magician", som kan hypnotisera vem som helst så de attackerar allt och alla. Och du kan göra det på hur långt avstånd som helst, vilket är lite väl bra, speciellt att ingen misstänker dig alls.

The Hunter: Call of the Wild med reservat-expansionerna Medved-Taiga och Yukon Valley. Den förstnämnda är i snöklädda Sibirien och med den detaljrikedom som spelet har är det mycket mysigt, och den andra tar plats i Alaska, som till en början verkar somrig och fin men titt som tätt kommer en snöstorm och förvandlar allt till ett vitt landskap.

C&C Renegade, mer eller mindre.

ᴀɴ ᴀɢᴇɴᴛ ɪs ʀᴇǫᴜᴇsᴛɪɴɢ ʙᴀᴄᴋᴜᴘ.

Inte lyckas knycka en kod än, nej nu blir jag arg.

*slår näven i bordet*
Aaaah va för sen!

Har kommit förbi den oändliga laddskärmen _EN_ gång under hela helgen. Detta bådar gott.

Det finns två andra versioner av Windows 10 som kan vara värt att kika på, om man vill ha Win10 utan skräp : Windows 10 LTSB (Long Term Service Branch) och Windows 10 Ameliorated ( https://ameliorated.info/ )

Obligatoriskt:

Spelet är redan ute (en dag tidigare) för er med Origin Premier/Access, samt XBox Live Trial

Skrivet av Parabellum87:

Trevligt att min fråga blev ignorerad.

Kan man spela som tysk/ryss?
I singleplayer?

En story i singleplayer som är bekräftad är "The Last Tiger" där man är tysk i en Tiger-stridsvagn i sista dagarna av kriget.

Battlefield 5 har man ju redan skaffat via Origin Premier. Spelet verkade till en början tveksamt men DICE har lyssnat och de ändringar som skett sen det visades är positiva så jag tror det blir väldigt bra i slutändan.

Men på tal om tveksamt: Fallout 76. Har inte förbeställt det p.g.a. beta-kritiken som svider, speciellt när det är så nära inpå spel-släpp. Blir nog att skaffa längre fram om det skett förbättringar, samt jag vill ju som de flesta kunna köra ensam utan att någon vid namn XXFortniteFlossinXX dyker upp och ställer till djävulskap & skriker i mikrofonen.

Ett annat spel denna månad jag tänkt skaffa är nya Farming Simulator, som äntligen efter cirka femhundratusen år har gjort en klart märkbar uppgradering av grafikmotor. Nu kanske miljöerna ser mindre ut som de är från 20 år sen, i jämförelse med modellerna av traktorer och tillbehör.

Och Darksiders III ... hmm, vi får se.

Jag vet lite hur man använder Vim. Jag tror detta ger mig en fot innanför dörren.

Star Wars Holiday Special.

Följer inte Destruction Derby 2 eller Wipeout 2097 med så kommer jag personligen åka till Sony's högkvarter och hytta med näven.