Inlägg av jompadoddle

Inlägg som jompadoddle har skrivit i forumet

Fördummande och konsolifierat? Jag hoppas att FZ inser att majoriteten av deras läsare har konsol och PC eller bara konsol!

Skrivet av Robboy:

Pengar kåta företag

Vilken underbar särskrivning!

gäsp...

@ Mortalis: Uppenbarligen äger du ingen Kinect, då klumpen du syftar på är ca 5X2 Cm. Och sitter direkt i väggen, men jag antar att man måste hitta något när man är en fanboy av en alternativ metod!

Dags för PC Fanboys att sätta igång: "Konsol är så casual", "Detta spelet kan man bara spela med mus", Konsoler är skit, PC är bäst" osv. Själv tror jag att det kan bli bra!

Jag tror att min treåriga dotter hade älskat Kintecanimals, men för 2100:- skulle jag kunna få 2100 st riktiga katter så det känns inte så aktuellt!

Finns det fortfarande människor som spelar Sims?

Jävla FZ, hade tänkt stirra ner i marken och passera Fallout: New Vegas och gå direkt på CoD, men nu är jag inte alls lika övertygad!

Va? Ett Dice projekt som FZ älskar! Inte kunde jag väl trott det!

Hade mer än gärna köpt detta spel men med en speltid på 15 timmar är det inte ens av halvintresse!

Förutom musiken som de kunde släppt som DLC, vad är det som är nytt?
Rock Band 3 kommer ju iallafall med en massa nyheter, här är det samma skit en gång till!

Hade ju varit kul om FZ visat bilder på de nya sexsträngade gitarrerna med 0 eller 127 knappar. Kolla in plasticaxe.com riktigt bra med info där

Patchen kommer nästa vecka. Det står på deras FB-sida. Alltså patchen som fixar Mo Van Barr och lite annat

Helvete också, jag som hade tänkt hoppa över detta spelet, men med den låtlistan måste man ju köpa!

Jaha, men då så, då kan man skita i att titta på det då

Skrivet av Shaker of Salt!?:
Skrivet av jompadoddle:

För min del behöver de inte fixa grafiken och sånt skit. Jag ser gärna en ren portning av FF7 precis som med Monkey Island. Hade älskat att få lira det igen!

Finns ju på Playstation Network för typ 90kr för PS3 och PSP.
Jag tycker för övrigt att en remake antagligen bara tagit död på magin från originalet (åtminstone för oss hardcorefans). Squenix borde efter Fabula Nova Crystallis lägga tid och resurser på nån ny och fräsch storsatsning istället. Men chansen för att det ska hända är ju såklart... inte stor.

Dessvärre har jag ingen PS3 utan har bytt till Xbox, så jag får skylla mig själv

För min del behöver de inte fixa grafiken och sånt skit. Jag ser gärna en ren portning av FF7 precis som med Monkey Island. Hade älskat att få lira det igen!

Skrivet av aspunk:

Så för att spela det här spelet fullt ut måste man betala 600 + 130 + 130 kronor? Schysst.

Kolla vad Starcraft 2 kommer att kosta när alla delarna är inhandlade.
Detta är den nya affärsmodellen, de släpper grunden och sen tar de betalt för extramaterial. Titta på Rock Band, inte klagar folk på att de släpper en massa låtar till ockerpris, vill du spela Rock Band fullt ut får du punga ut 600 (2000 med instrument) +ca 10000-15000kr.

Nice! Banorna ser roliga ut blir definitivt ett inköp!
Tänk om de hade släppt MapPacksen som expansioner istället med lite skit som ingen ändå vill ha, t.ex. nya skins till soldaterna, nya röster och ett par nya spelsätt. Då hade det kostat mer än 1200 points!

Håller inte med om betyget. Detta är i min mening inte bara årets spel detta är ett av det senaste tioårens bästa spel. detta är lika mycket ett steg fram som GTA 3 var när det kom. I mina ögon blir inte spel bättre än så här!