Inlägg av RandS

Inlägg som RandS har skrivit i forumet

1

Kan tipsa om att orkestern Gothia Concentus kommer att spela på mässan också. De spelar film och spelmusik och är riktigt bra. 😊

Underbar krönika Thomas.

Kan säga att jag själv för första gången i mitt liv går igenom en period av vad som ser ut att bli svår ångest. Min Fru (och livs kärlek) sedan tio år tillbaka och jag ska separera. Blir extra svårt för mig då det inte är helt ömsesidigt och vi har tre barn tillsammans

Känns lite bättre dock när jag läser denna text. Just nu börjar det kännas så som du beskrev och tanken att jag kommer kunna lindra det med min hobby tillsammans med barnen ger mig lite ljus i mörkret. Jag lär nog behöva lite eskapism för att ta udden av det.

Kanske lite fånigt, men för mig gjorde den här krönikan stor skillnad. Tack för att du delade med dig av din personliga berättelse Thomas.

Lika bra som alltid. Ser alltid fram emot dina krönikor på Söndagsmorgnarna.

Har själv 2 döttrar på 6 respektive 4 år och en son på 2 år (vi klämde ut dem snabbt, jag vet ) och kan inte annat än totalt hålla med.

Har precis samma upplevelse av att spela med mina barn. Är ett underbart sätt att ha en gemensam aktivitet som alla tycker om. Dessutom bir det en lärande erfarenhet t.o.m. av Mario (Om jag si många extraliv men dör en gång, hur många har jag kvar nu?).

Ska man vara petig är väl Unicron snarare än Naturkraft/Gud än en regelrätt Transformer

1