Inlägg av Avtr

Inlägg som Avtr har skrivit i forumet

Skrivet av T.Mani:

Baldur's Gate 1 och 2 var väl ändå inte tur-baserat och trots det ett DnD?

Det var definitivt tur-baserat. Turerna skedde dock i bakgrunden.

Skrivet av Querth:

Shadow of the horned rat

Det var inte igår!
Men Shadow of the horned rat och Dark Omen var ju fantastiska för sin tid och på många sätt var de bättre än total warhammer.

Själv kunde jag inte hålla mig borta från Elden Ring. Kampanjen i Warhammer 3 fick ta en paus. Jag ska dö hela helgen.

Skrivet av Alexraptor:

Renegade Femshep är ju hur häftig som helst att spela.

Skrivet av Mortaigne:

Detta! Renegade Femshep är den absolut bästa upplevelsen av Mass Effect imho.

Jag kan knappt spela som något annat än Renegade Femshep. Har testat men blir bara besviken!

Man kan ju åtminstone begränsa spelen så till vida att spel med lotteriliknande inslag ska ha en åldersgräns på 18 eller 21 år. Då kanske en åldergräns som faktiskt upprätthålls.

Det är ju helt sanslöst att spel med lootboxes går helt oreglerat när det verkar finnas sådana tydliga likheter med lotteri.

Skrivet av Stelefan:
Skrivet av vampyrer_suger:
Skrivet av Stelefan:

Så samma jävla blaska som dömer ut gamers som sexister sitter nu och gör filmer på hur man blir bättre på att ha sex i ett spel?
Hycklande jävla idioter på den där sidan.

Vart hittar du någon motsättning i det där? Sexism och sex är ju två olika grejer. :S

Har du ens sett vad Euroshit har skrivit tidigare?
Här har du ett bra exempel på vad de anser vara sexistiskt;
https://archive.is/2pNjn

Så jo, Fallout 2 är nog rätt sexistiskt enligt dem.

Det finns fortfarande inget i den där artikeln som motsätter sig att sex och sexism är olika saker.

Dessutom tycker jag det som skrivs i artikeln låter väldigt vettigt.

Fallout 2 kom ut för snart 20 år sedan (sjukt galet att tänka sig) så det är klart att vissa aspekter är omoderna. Precis som Tom Bramwell skriver är arbetet mot sexism en process...

Casuls!

Jag tycker det är intressant att det fortfarande är så många endast kritiserar henne och aldrig rör vid vad hon faktiskt säger. För det mesta håller jag helt med i vad hon tar upp och det är synd att så många människor har svårt att se att hennes åsikter är väl grundade.

Men det verkar vara lättare att bara kritisera henne och helt bortse allt hon säger istället för att faktiskt försöka hitta argument för och emot det som tas upp.

Jag tror knappast det är bortkastad tid då det förmodligen skulle sälja en del. Men som tidigare sagts så är marknaden större och som utvecklar slipper man hantera olika typer av hårdvara. Det är synd dock, jag är sugen på spelet men jag skulle aldrig få för mig att skaffa en apple-produkt.

Hoppas de gör det i stil med Dark Omen! Det är verkligen ett riktigt bra spel som borde få någon slags spirituell uppföljare.
Hoppas de gör något i stil med det, något mer äventyraktigt än total war serien.

Hittade requiem för några dagar sedan, modden har gjort så jag faktiskt tycker det är roligt att spela skyrim. Tillsammans med moddar som intresting npcs och några andra blir upplevelsen fantastisk, från att ha varit väldigt habil.

Skrivet av Gandir:

Väl att betänka är att det inte är samma team som nu heter Obsidian som då var gammla black isle. Finns ett väldigt fåtal människor i Obsidian som var med i black isle teamet.

Själv tycker jag Obsidian inte har lyckast speciellt bra att ta reda på arvet från Black Isle på något spel det släppt. Men kan ju bero på att de inte riktigit har fått göra som de vill, de får ju komma upp till bevis på det nu.

Jag vet inte exakt vilka som var anställda på Black Isle och vilka som finns kvar på Obsidian men nyckelpersoner och då kanske framförallt Chris Avellone - som var viktig för Planescape - återfinns ju fortfarande.

Sen håller jag inte med om att de inte har kunnat leverera efter bytet till Obsidian. Fallout: New Vegas var ju fantastiskt, Alpha Protocol är ett riktigt bra spel och Kotor 2 likaså. Jag tror absolut att Obsidian kommer kunna leverera ett riktigt bra spel utifån de mål och de pengar de fått in.
Det här är något som jag - och många andra - har längtat efter i många år.

Endast möjligheten att kunna få uppleva något som påminner om Planescape, Baldur's Gate och Baldur's Gate 2 får mig så glad att jag knappt kan hålla det i mig. Att behöva donera en mindre summa för att den möjligheten ska bli verklighen har jag inga problem med alls.

Tror inte jag blivit så besviken på en konsoll som med Wii. Efter den kommer Nintendo behöva göra något alldeles extra med Wii U för att jag ska vara intresserad överhuvudtaget. Det lilla jag har sett från U har inte heller fått mig mer positivt inställd, snarare tvärtom.

Så fort det blir löning ska jag donera pengar! Målet är redan uppnått men en boxed copy låter ju inte fel.

Skrivet av Sebastian Lind:

Baldur's Gate! Världens bästa spel, enligt mig. :heart:

Är helt med dig där, jag har letat efter ett bättre spel sedan jag spelade Baldur's gate i slutet av 90-talet.

Underbart helt enkelt! BG: EE och nu det här, livet är bra härligt ibland, hoppas det blir av också.

Take my money!

Vad jag kommer ihåg var det här helt fantastiskt faktiskt, ett mer storydrivet action-rpg.

Vem var det som började skära lök här inne?!

Såklart är det skitbra att möjligheten finns.

Skrivet av Heavenlaid:

Point is, folk gör inte detta. Spelar ingen roll hur insiktsfull du är, fakta kvarstår. Behövs ju inte säjas så mycket mer än så

Det är väl självklart att de flesta inte köper en ny xbox, hur kan du ens tro det?