Inlägg av Tnekmeister

Inlägg som Tnekmeister har skrivit i forumet

12

Så länge de inte är ett mobil spel så är jag hoppfull! (eller OM dom gör ett mobil spel, så vill jag ha något för PC/Konsol också, gör inte en "Blizzard" bara)

Skrivet av Lasrod:

Jag förstår inte riktigt heller vad de tänker. Hade hoppats på något nytt och intressant på Blizzcon. Ett Diablo 4 hade jag inte räknat med men det kunde varit en D2 remake eller ny klass i D3 eller något annat kul i diablo världen till PC. Men detta är ju bara löjligt, ett slag i ansiktet

Exakt.. jag hade blivit nöjd med en ny character pack... typ Druid... D2 Remake (kändes orimligt då den är svår att remake:a. jag hade "köpt" denna Immortal OM dom hade visat en bild i slutet där det står Diablo 4... då hade jag apploderat och ställt mig upp... men detta... de är en käftsmäll

jag hoppas verkligen att Diablo communityn sätter ner foten och säger "Nooo Blizzard, BAD!" jag vill likna detta i storlek med "loot-gate" som EA försökte dra en rövare på oss i och med Battlefront 2.

Samtliga Diablo spel har varit i stort PC exklusivt (D3 på PS4 och Switch, ok... jag köper de och hoppas att konsol spelarna har roligt). Men ett mobil spel till en community som består av PC spelare... hojja, jag har ännu inte processat detta...

Jag skal göra slut med Blizzard... fy vilken besvikelse. Sen att "utvecklarna" har mage att säga att det är vad Diablo communityn vill ha... jag blir illa mående... Hoppades in i de sista att detta var ett "tidigt april skämt". Men neeej, hela Diablo communityn fick en "F*ck you näve uppkört där solen inte skiner".

Vi ville inte ha Diablo på mobil...

Ahhh dags att försvara jorden igen! Mästerligt spel och ser fram emot att testa DLC:n.

Säkert 2-3 månader man körde igenom den sist... nu iom TLP så kliar det i XCOM fingrarna igen... Utsökt spel att falla tillbaka på ett gäng gånger per år och nu ännu bättre!

Håller med mångt och mycket i tråden... känner liten besvikelse, men innan man har alla tester på papper så kan man bara spekulera. Priset, ja känns lite häftit... sen att Ray-Tracing verkar ta mkt prestanda är väl också en fundering som man har... men jag slår vad om att Eidos Montreal har "optimization for Ray-Tracing" rätt långt ner i sin prio lista inför releasen, då dom vet att... ingen kommer köra med de vid launch... Sen den lilla promillen av Hardcore entusiaster som köper den day-one... är just de... en promille.

Only time will tell... men jätte hype:ad kan jag väl inte säga att man e...

@Godofcheese: Håller med. Creation Engine känns lite gammal även om man trimmat den, om man jämför med Frostbite, Snowdrop, Unreal4 etc.

Sen om det blir som ryktas, en "basbyggar-online-PvP-yadda" lir känns inte kul... men man får se.

De man såg på Microsofts E3, så tyckte jag det verkade vara en uppgraderad motor än den dom använt tidigare... eller jag hoppas de.

Tänker testa BF5, men blev ganska besviken på hela deras upplägg överlag. Anthem, bära eller brista för BioWare. Trist att EA skall köra ner bra studios i botten pga deras "affärsmodell"... Battlefront 2 är förlorat, deras cred tycker jag har försvunnit just pga deras "rough-launch".

Tycker AngryJoe summerade EA Play ganska bra... 4/10, Kändes mer som ett event för investerare än för gamers.

https://www.youtube.com/watch?v=rNI8JY7BXeY&t=6s

XCOM 2: War of the Chosen & Diablo 3.

Najs! Michael Bay kaoset vill jag kalla för en "Benny Hill scen" Det är så många gånger som de hänt hillarous grejjer när man utforskat så att det blir lätt en komedi.

Blev South Park Fractured But Whole... skrattade alla ~25h.

Grymt sugen på att köra igenom XCOM2: War of the Chosen igen.

12