Inlägg av Biggles

Inlägg som Biggles har skrivit i forumet

Jag minns att Medal of Honor: Breakthrough, som utspelar sig i Nordafrika/Italien, var löjligt svårt pga extremt knapert med ammunition på många uppdrag. Varenda kula räknades.

You had me at Deathloop!

Lätt det mest intressanta släppet i år!

Det i särklass mest intressanta spelet det här året.

Försening av Deathloop från Maj till September broke my heart.

Arkane är utan tvivel den studio som gjort konsekvent bästa spelen de senaste åren. Det här kommer nog bli fantastiskt.

Lätt det spel jag ser mest fram emot. Det var så tyst om det det senaste året att jag var rädd att Bethesda hade tvingat Arkane att lägga det på is för att rädda Failure 76. Glad att det inte var så! Verkar grymt!

Skrivet av bent toe:

Och jag förmodar att det dlc:t kommer att kosta 200sek....för något som borde funnits med i spelet från början.

Av ren nyfikenhet; kan du nämna ett DLC till något spel som ger nånting som inte ”borde funnits med i början”. Jag undrar specifikt var den distinktionen går.

GTA är extremt on the nose och långt ifrån klyftigt, förstår inte riktigt vad folk får för sig att det skulle vara ett bra grepp på politik. Det är typ South Park for dummies (vilket säger en hel del!)

Lustigt, så lät det minsann inte månaderna INNAN spelet släpptes.

Claptrap? Vad jag behöver i mitt liv är lite mer Mr. Torgue Flexington! WEEOOOWEEEOOWEEEEEEEEEEEEEE

Av en ren händelse köpte jag spelet på Steam dagen innan de drog ur sladden. Och jag är ju garanterad att kunna köpa framtida DLC till min Steamversion så ja, för mig personligen har det hela inte gjort nån skillnad.

Och det hade det inte gjort annars heller.

Det var samma nonsens när EA lanserade Origin, och alla "true gamerz" intygade att de sannerligen inte skulle köpa Battlefield 3 eller Mass Effect 3 nänemänsan!

Steam har hållit i taktpinnen såpass länge att folk får panik så fort utvecklare börjar snegla åt annat håll.

Barnsligt IMO.

Skrivet av Remus:

Någon som ens köpt detta spelet? Åsikter?

Jag gillar det. Det är en tillfredsställande zombieshooter. Ibland blir det riktigt svettigt, även på lättaste svårighetsnivån. Tror folk som är vana att dansa runt i Payday 2 utan att bry sig om inkommande faror blir snabbt överrumplade.

Spelet har onekligen problem. Fanns i början några riktiga gamebreaking-buggar, men tror de flesta av dem är åtgärdade. Spelet är också, som det är nu, för dyrt, men skulle nog rekommendera det under en Steam-rea.

Jag började med Alexios, men förlorade sparfilen efter en del datakrångel. När jag skulle börja om valde jag Kassandra. Tycker nog den senare är en bättre röstskådis, även om dialogvalen är identiska.

Väldigt rikt utbud faktiskt!

Skrivet av anon_306295:

Jag tycker det är coolare med krigsspel som känns mer verkliga, som att man spelar nåt som kunde ha hänt på riktigt.

Då har nog Battlefield inte varit din typ av spel sen....ja, nånsin.

Att inledningsvis ”neka” ett PC-släpp är ju en uppmuntran till att köpa konsolversionerna.

Sen kan man en tid senare annonsera PC-släpp och slänga på lite extra fina detaljer och med en promotionkampanj med Nvidia och så är det klirr i kassan igen.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Så sjukt sugen att starta en tråd på just ämnet "byt ut delar av spelnamn mot Trump". WolfenTrump var sjukt kul. Skulle kunna tänka flera till. Marvel's Trump-Man, Two Trump Hospital, Divinity: Trump Sin och liknande färska exempel. Red Trump Redemption kanske. Det finns humor där!

The Trumpster: Witch Hunt.

Vill bara notera att Stormy Daniels, som hett upphov till den här saken, är en porrstjärna, inte en prostituerad eller ”hora”, som vissa Trumpförsvarare här har uttryckt sig.

Tycker all pearlclutching över ”politik” är ganska genomskinlig. FZ hade knappast gjort nåt om Trumps kön jämfördes med något som inte har med spel att göra. Och som redan noterats har man vid tillfälle gjort sig löjlig över politiker på vänsterblocket.

Återigen den klassiska ”nej gör inte politiska skämt när MITT lag drabbas”. Genomskinligt, som sagt.

Och jag kan ge mig fan på att om FZ gick all in med nolltolerans över politiskt material oavsett kontext för att bevara en ”politikfri” gamingsida, hade folk brölat om yttrandefrihet (som de i vanlig ordning inte vet nåt om) och hur odemokratiska FZ är.

Dying Light och dess framtida uppföljare har gjort den här franchisen totalt överflödig.