Inlägg av marcus8958

Inlägg som marcus8958 har skrivit i forumet

Skrivet av breahl:

Män som hatar kvinnor?

Orkar inte läsa allt i tråden men personligen gillar jag Kassandra i Odyssey. Hon är dessutom canon så hur tänkte Ubi där?

Det beror på hur man sätter sig in i karaktären. Jag spelar oftast kvinnliga karaktärer i överlag men en del spel som Dragon Age Origin väljer jag alltid en manlig karaktär för att det passar storyn bättre.

Ubisoft har oftast rätt svag story i sina spel och därför valde jag att spela som Kassandra. Visste inte ens att hon var canon och efter jag träffat Alexios i storyn visste jag att jag hade gjort det rätta valet.

Så att välja att alltid spela som man har nog inget med kvinnohat att göra utan det kan helt enkelt vara så att han oftast satt sig själv in som en manlig karaktär i spelen och eller spelat spel där story varit bättre anpassad för just manliga karaktärer.

Efter lite omtanke hade jag gärna levt som en Malkavian i Vampire the Masquerade Bloodlines

Skrivet av Nomman:

Du får göra ett spel på den så att vi andra kan flytta in också

Bra skrivet. Lite tråkigt att spelet drabbas av prestandaproblem till PC, med så många år/månader på nacken borde flesta problemen vara borta.

Själv har jag inte spelat färdigt spelet och kört det mest på PS4. Är ca 80 timmar in i spelet och inte gått tillbaka till spelet än för det känns väldigt enformigt.

Älskar miljöerna och romartiden.

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Jag älskar Kassandra i Assassin's Creed Odyssey. Det känns verkligen som om hon är den menade huvudpersonen, och att Alexios är en efterhandskonstruktion.

Jepp

Skrivet av Sille:

På samma sätt som på konsol, genom att köpa spel jag inte vill sälja, Ja jag har aldrig haft ett spel jag vill sälja och steam rätt att lämna tillbaka spelet om du är missnöjd har bara gjort det enklare.

Hur går jag tillväga för att sälja mina spel på steam jag inte längre vill ha?

Skrivet av FuzioN:

fysiken i det spelet har redan gjorts i 8 år gamla spel, enda skillnaden är att det har snyggare grafik spelat det själv.

för en konsolspelare visst gamebreaking men pc där är för helvete indie spel med bättre om inte lika bra ingame fysik.

Har inte spelat Uncharted 4 än men vilka spel till PC har riktigt bra fysik förutom Crysis och HL2 motorn?

Skrivet av FuzioN:

sen har vi open world spel och indie spel som släppts denna generationen ex rust, the forest.

Vad är det som är speciellt med Rust och Forest?

Skrivet av JonseredRocks:

Spelar på Pc, så mig gör det inget..

Grattis

Skrivet av Majorkraft:

@marcus8958
Misstänkte det^^ (lucky bear)

Det är från Black Desert Online. Visade bara en bild på hur det skulle kunna se ut. Tycker tjejen i trailern ser rätt ok ut och tror det kommer bli kanon.
Kassandra var ju riktigt trevlig och gillar att det finns alternativ med kvinnliga karaktärer i spel. Bara det inte förstör storyn.

Skrivet av Majorkraft:

Hehe undrar om en Full plate armor på manliga Eivor blir en liten plåtbikini på den kvinnliga

Skrivet av Sapiens:

Jag har förresten ett par magiska bönor till salu här om någon är intresserad...

Måste man ha season pass för att det ska växa året runt?

Skrivet av Sille:

Pc är billigare i längden:P

Hur säljer du dina köpta spel på PC?

Skrivet av Nasder:

Beslutet tas inte snabbare, du får informationen du behöver för att ta beslutet snabbare. Från dess att du har informationen du behöver till att beslutet är taget är den samma i 8hz som 240hz. Skillnaden är att du får informationen snabbare. Vilket gör en stor skillnad, men ens egen skill blir inte bättre av hög fps, man får bara information man kan använda snabbare. Sedan om man är kapabel till att använda denna hastighet eller inte är upp till var och en.

Det du tänker på är input lag och inte fps. En skärm med hög input delay och hög fps kommer ge dig informationen söligare än en skärm med låg input lag och låg fps. Animationerna kommer vara smidigare i hög fps.

Tex. MSI Optix G27C4 165hz skärm med 3,7ms input lag kommer ge dig informationen snabbare än en ViewSonic Elite XG270 240hz monitor med 3,8 ms input lag.
Sedan får vi inte glömma alla som sitter på snabba skärmar utan freesync och g-sync som direkt hamnar på 10-16ms input lag vilket är katastrofalt dåligt.

Skrivet av Atorak:

Finner lite ironi i frågan faktiskt.

Får mig och fundera lite vet folk vad fps är? Finner det nästan löjligt hur folk intalar sig själva hur mycket bättre dom är med 144hz/240.

FPS games ligger win or lose i movement & aim. Om du intalar dig själv att du aim snabbare och bättre med 144hz än 60 har du ju riktigt långt uppvaknande. Absolut du kan träna upp din aim men bara öka FPS glöm det på riktigt det ligger hos dig och inte i skärmen.

Får mig och tänka på tiden när 120hz skärmar var nya och alla "proffs" på sweclockers skröt om hur bra skärmarna var trots att input delay var katastrofalt hög och ofta många gånger sämre än en bra 60hz skärm.

Skrivet av Atorak:

Kan garantera utan FPS meter och 5 datorer tror jag inte någon här skulle kunna tala om vilken dator som var 144hz om dom andra var 60hz.

Räcker med att dra runt muspekaren i Windows för att se skillnad.

Kommer Skyrim till PS5?

Sälj rättigheterna till Ubisoft så får vi 13 uppföljare innan året är slut.

Skrivet av Harakiri:

Som det är nu så ser jag inte behovet av snabbare än "vanliga" SSD hastigheter.

Då har du aldrig testat ramdisk på en dator med quad channel memory.

13 sep 2003. Var tvungen att skaffa steam för att spela CS. Kommer ihåg hur dåligt steam var en gång i tiden. Sedan blev det mycket bättre och nu har det gått och blivit dålig igen... eller så har andra blivit bättre.

Skrivet av arelion:

@marcus8958: Så många motsägelser och konstiga resonemang i det du nyss skrev att jag inte vet var jag ska börja. Spela och bilda din egen uppfattning?

På vilket sätt då?

Rykterna säger att storyn blivit politiskt korrekt och att Anita Sarkeesian hjälpt till att förstöra spelet. Det är därför alla är så sura på Internet och många youtubers som tex. Angry Joe gjort videos om det. Jag har inte kollat hans video för jag vill inte ha storyn spoilad.
Om det är sant att spelet blivit skit kommer jag inte köpa spelet eller stödja Naughty Dog. Därför blir det ingen pre order för min del och kommer vänta tills det kommer vettiga recensioner. Innan nyheten var det ett självklart köp för min del då ettan var fantastisk. Men som sagt kommer jag vänta med att köpa spelet.