Inlägg av ToxicJimmy

Inlägg som ToxicJimmy har skrivit i forumet

Hoppas det blir en hel del olika röstskådespelare åt dessa 1200 karaktärer, annars kan det istället bli drygt väldigt fort. Antagligen är det ju unika för varje karaktär som faktiskt spelar någon roll storymässigt men dem andra 1150 hoppas man ju att dem fördelar snålt.

Gillade betan skarpt! Att springa runt i Dark Zone med sina polare var riktigt nice.

Glad att jag inte köpte det.

SW:KotOR 1 och Jedi Academy Hade nämnt KotOR 2 om inte slutet sög.

Btw varför ingen poll?

Att trailern är dålig är kanske ett gott tecken? Trailerna till Rome 2 peppade mig riktigt ordentligt och själva spelet var självklart en extrem anti-klimax. Nu är jag inte alls peppad fast jag tänker ändå skaffa spelet och kommer antagligen (eller förhoppningsvis...) bli positivt förvånad eftersom jag har så låga förväntningar.

Ändå sur över att trailern inte berättar ett smack om Atilla (vilket är ganska viktigt eftersom spelets titel inkluderar honom) utan han står bara där och babblar om hur han vill bråka med en.

Skrivet av Hymer:
Skrivet av Mesmerize:
Skrivet av Hymer:

Jag är ju lite av en homo motståndare så jag säger heja Ryssland.

Aldrig förstått mig på hur man kan vara motståndare mot något som inte skadar någon annan, inskränkt.

Njae egentligen stör jag väll inte förutom att dom ska ha så jefla mycket uppmärksamhet och se titta på mig jag är en stolt homo. Det är mer det beteendet som jag hatar inte läggningen.

Är du homo och beter dig som vem som helst fine men om du är en fjollbög och vill ha en massa uppmärksamhet då hatar jag dig.

Va fan tror du dem vill ha uppmärksamhet för, kanske för att visa att dem tycker att det är OK att visa öppen homosexuell kärlek? Kanske för att dem är trött på fördomar och att bli förtryckta? Kanske för att dem vill visa att dem inte är rädda för osympatiska människor som inte vet bättre? Och det spelar väl för tusan ingen roll om dem är fjolliga eller inte, alla har sin egna personlighet. Jag vet jätte många hetrosexuella som skulle klassificeras som "fjolliga", även om jag hatar att sätta stämplar på människor.

Det är i vilket fall som helst din åsikt, men jag hoppas verkligen att du tänker om för andras skull.

Och Call of Duty: Advanced Warfare 2... Och Call of Duty: Advanced Warfare 3...

Spelade betan de första dagarna, fungerade utan problem med väldigt få och inte SÅ intensiva FPS-drops (typ från 40 till 20 någon sekund) på max inställningar.

kör 1xAMD Radeon 7950 XFX, i5 2500 3.6ghz och 16 GB ram.

Det är ett spel, det är inte precis som om man döper om sig på riktigt bara för det händer i ett spel. Vad tråkigt det måste vara att inte kunna uppleva en påhittad karaktärs resa i en fantiserad värld på grund utav att det strider mot ens värderingar och religion.

Då måste det ju också vara jobbigt att kolla på vissa filmer, läsa vissa böcker och allt annat som har med kreativt tänkande att göra. Hemskt liv, om någon frågar mig.

Ser mycket stelare ut än vad jag hade förväntat mig. Hoppas att det är en väldigt tidig alpha/beta event. Kommer antagligen inte att förboka det efter detta och istället vänta på review, just to be sure.

Btw, dat sneak animation. Ser ut som att han ska dra en revolver när som.

Terran Republic ftw!

Skrivet av Zlither:

Testade det efter att det blev f2p, blev väldigt besviken. Var glad att jag inte köpte det eftersom jag har alltid varit skeptisk för swtor. Spelade ett bra tag men kände bara hur tråkigt det var, och nu vill jag inte att ett gäng swtor fans ska skriva något spydigt bara för jag själv blev besviken och ogillade spelet.

För jag kan bara skriva av egen erfarenhet vad jag tyckte och det ska folk respektera. För jag försöker inte dumförklara liret över huvudtaget

Håller med, kändes väldigt tomt och grind'igt när man nådde högre level och maxlevel. Försökte att göra en ny karaktär men det var något som fick mig att tröttna, kan inte riktigt sätta fingret på vad.

Är riktigt taggad på detta, behöver lite mer fridfullare och kreativare spel än allt annat pang-pang och hack'n'slash jag spelar.

Felfri spelupplevelse enligt mig, allting funkar finemang både MP och SP, inte provat co-op än. Tycker att spelet flyter på bra i fps och ser bra ut (max'at allt förutom MSAA). Det enda var att MP match-makingen var lite slö och långsam, tog kanske 12 min att hitta en match, men det är något som försvinner , hoppas jag iallafall.

Menysystemet är klumpigt som många har sagt, det tar för lång tid att navigera sig i menyerna.

Ganska nöjd över att jag aldrig fick tid till att spela 3'an då, hade bara blivit besviken iaf. Älskade ME1 och ME2.

Skrivet av flamgorilla:
Skrivet av ToxicJimmy:
Skrivet av flamgorilla:
Skrivet av ToxicJimmy:

Håller inte med om Mortal Kombat, det känns lite stelt.

what the f#¤% !? antar att du inte har spelat det ?

Jo det har jag, men jämfört andra fighting spel som jag har spelat så tyckte jag att Mortal Kombat var lite klumpigt och stelt, men det är väl helt upp till vad man har för smak, antar jag.

men..., men det är ju teleports och skit

Ja det var ioförsäg ganska roligt men, det är själva attackerna och combos som känns att de inte flyter på så som jag skulle vilja att dem gör.

Intressant!

Roligt med ett Crysis 3! Spelade igenom en del av ettan och hela tvåan. Kan hålla med om att Single-playern i tvåan var inte att skryta med eftersom den inte var lika öppen som ettan, men den var rolig nonetheless! Tycker att Multiplayern i Crysis 2 var ovanligt rolig för att vara en CoD-härmis, beror nog på de taktiska möjligheterna med armor och stealth mode som gjorde att det inte blev så enformigt.

Skrivet av flamgorilla:
Skrivet av ToxicJimmy:

Håller inte med om Mortal Kombat, det känns lite stelt.

what the f#¤% !? antar att du inte har spelat det ?

Jo det har jag, men jämfört andra fighting spel som jag har spelat så tyckte jag att Mortal Kombat var lite klumpigt och stelt, men det är väl helt upp till vad man har för smak, antar jag.

Soul Calibur 5 och Tekken 6. Håller inte med om Mortal Kombat, det känns lite stelt.