Inlägg av Ek0rreN

Inlägg som Ek0rreN har skrivit i forumet

Tycker det är roligt att samtidigt som man sitter och lirar så blir folk Bannade höger och vänster. Klart det inte är endast i lobbyn som man kör på men är ju lite kul att se att dom faktiskt bannar folk!

HAHA ACHIEVEMENT 0/10 inte ens en rätt gissning fick man

Känns som man tar av sig glasögonen när man kolla på Xbone och sätter på sig dom igen när man kollar på PC.

10 sekunder in. NOPE!

Death to the False Emperor! Death to the weakling Imperium of Mankind!

Ser däremot grymt ut! Ska bli intressant och följa detta!

Någon på mydigheten vill ha altså betalt för att sitta och testa ALLA VR spel. Känns som konsumtionen av papper och lotion kommer öka kraftigt när de ska testa alla porr spel!

Påminner mycket om freelancer och gillar det starkt. Fortfarande bitter över att dom inte gjorde någon uppföljare till det.

HAHA satt och tänkte på när jag såg customization filmen.

"Hmm sitter i kanske 5-10 min och fipplar och får till en sjukt najs snubbe, men nästa mission man kör så blir han sprängd av en granat efter någon runda och blir köttffärs"

Men gillar det man ser iallafall! Gillade Enemy Unknown så detta verkar vara en grymt uppföljare!

Börjar bli dags att köpa nytt kort och slänga det gamla Geforce 590 i soptunnan

Om företaget som släpper ett spel måste försöka muta olika personer för att dom ska säga bra saker om spelet så litar ju inte ens företaget själva på spelet.

Dom vet då själva att det är problem med spelet på ett eller flera sätt och försöker lägga pengar i mutor istället för lägga pengarna på spelet själv. Klart att det är billigare att göra på det viset men tycker det är fult av företagen att släppa spel som dom inte ens själva litar på utan att säga något.

Mja, nu har jag inte läst några recenssioner men frågan jag ställer är hur mycket det skiljer från de senaste Call of Dutys som släppt med åren?

Det är inte gameplay som man skrattar och har roligt åt. Det är dom helt galna buggarna som gör det så komiskt! Sedan att det är ett "AAA" spel är ju en annan femma

Har funderat länge på att skaffa en liknande stol! Om det är någon tävling som jag vinner så är det denna som jag vill vinna!

Lycka till alla!

Någon som kan lira detta med SLI aktiverat utan att uppbleva flimmer, texturer som smetas ut över hela skärmen?

Även att det fungerar utmärkt om SLi stängs av.

Ser riktigt grymt ut! Cool att det är i Stockholm!

"Du säkert igen hans verk från bland annat Wasteland 2, till exempel den vindpinade cowboyen och den enorma skorpionen. "

Ska väll vara "känner" efter "Du"?

Som tidigare. Älskar man indie spel så är ps4 den perfekta konsolen att skaffa om man vill ha flera indie spel för en relativt billig peng.

Men ja tycket det är lite sorligt att det inte är iallafall en tittel som inte är indie. Indie i all ära men det skulle vara roligt men iallafall något annat.

Det var ju ca 1.5 år sedan konsolen släpptes. Har svårt att tänka mig att dom fortfarande har bra säljar siffror på tex Knack som ligger på 370kr i deras butik.

Kanske bara jag som skulle tycka det var konstigt att sätta på sig en oculus för att kolla facebook, eller?

RIP Oculus!

löl, det som är komiskt är att Dragon Age II är billigare än att köpa Dragon Age: Orgins.

Ja tycker det är lite synd att det nästan endast är indie spel till ps4. Känns lite surt att köpa en "next gen" konsol och sedan endast få indie spel. Men iallafall tycker man indie spel är bäst så har man kommit rätt.

Tänk bara om de hade fixat så spel till föregående konsoler fungerade på ps4an. Då hade man kunnat lira ps3 spel iallafall och då hade man fått något lite större spel iallafall en gång i månaden istället för att få ett sporadiskt DLC(infamous second son).

Skrivet av KeeperofMee:

Suck, då krävs ju ca 69 445 stycken floppy eller 143 cd skivor eller 22 dvd skivor

Eller två Blu-ray skivor eller om man använder en Blu-ray med 16 lager så kan dom kräma in 300gb till