Inlägg av rolar

Inlägg som rolar har skrivit i forumet

Homeworld 3, utan tvekan!!!

Det värsta med hela deras system är att man förlorar sina early access grejer på att byta server. Det mesta är dessutom till en karaktär. Varför inte skicka med den där skitauran till alla som byter server?!

Största anledningen till att jag inte spelar, som en tagg i sidan att man inte får det man betalat för, ligger å väntar bakom en 10.000++ kö….suck

Total war: warhammer 2 nya DLC blir det nog, kanske lite Rimworld. Har en sån enorm backlogg så jag vet inte vad jag ska göra. Det är ju sommar oxå, hinner inte med allt. Måste bestämma att jag måste spela klart spel innan jag får installera ett nytt snart.

Låter intressant, men hur är ”zoomen” kommer dem tillåta ett mer utzoomat & överskådligt perspektiv? Det sabbade verkligen CoH 2 för mig att det var så oöverskådligt.

Hur fan kan ”standard” priserna ligga över 10.000kr för ett jävla grafikkort?

Köpte mitt 1080ti för 8000kr och jag grät för det var så dyrt. Förstår att det är komponent brist och att priserna går upp men det är ju absurt

Skrivet av Aletheides:

Dåligt? Finns inte att få tag på. Bra? Kan vi återkomma till den frågan när det faktiskt finns konsoler att köpa?

Så sant så, helt galet att det inte ens går att ställa sig i kö.

Vet inte om jag gjorde bort mig när jag köpte det här till ps4, men dem dumma laddningsskärmarna som var aplånga vid varje fast-travel och den konstiga känslan i striderna gjorde att jag bara inte kunde komma in i det, trist, såg verkligen fram emot det. Många verkar verkligen hylla detta.

Skrivet av waeress:

Usch.

Det är åt andra hållet det ska gå istället. T.ex. som New Vegas och Fallout 4 isometriskt:

https://external-preview.redd.it/L_fyY-1ckkhxdg2wQdfuHdEd6htp...

https://images.gamewatcherstatic.com/image/file/5/a8/70165/fa...

Det är fan min dröm att dem säljer rättigheterna till någon som kan göra det med samma vy och combat som xcom...drömma kan man iaf

6/10 fan, trodde jag hade lite koll men icke!

Vad är det man säger?

Den som lever får se...

Sjukt besviken på att dem bara kör midgar delen, kommer aldrig bli samma känsla när man ej kan ströva runt fritt på en världskarta. Tveksam på hela kapitel idén

Skrivet av NuZ:

Spelet är canon så det kan du glömma. Men med moddar så kan du nog börja göra vad du vill när de kommer något som passar dig

Vad menar du med Canon? Kanon? eller är det något nytt uttryck jag missat? 😝

Moddar kan nog få mig att spela vidare, något med hans utseende störde mig...vet inte varför. Man vill ju också ha lite mer ”force powers” nu har jag inte spelat långt, 1-2 timmar kanske, men jag vill skjuta blixtar som kejsaren! Vet inte hur mycket som låses upp senare?

Fan, var skit pepp på D4, nu vet jag inte vad jag är mest pepp på längre!?!?!? :/

Kan väl, kanske, bli så att detta är från en strid i ett tidigt teknologiskt skede? Vore ju ball om man kunde ställa in max teknologi osv, så man kan köra med moderna vapen eller medeltiden om man så önskar. Drömma går ju

Skrivet av Tarmböld:

Som tur finns PoE och snart kommer 4.0.
Nog klokt att dom tar tid på sig med D4. Hoppas dom lägger den tiden till att göra det mer djupt än D3.

Vad jag förstår så är det som händer i november bara avslöjandet? Sedan skulle det dröja något år innan 4.0 släpps? Är inte jätte insatt men tolkade det så.

Känns som dem flesta är jäkligt negativt inställda till allt!? Själv tycker jag dem är inne på helt rätt spår, får ju tänka på att det är en tidig ”demo build” vi får se.

Detta kommer bli det bästa diablo liret helt klart! Alla som pratar om D2 hit å dit, ja det var fantastiskt med betoning på VAR, skulle aldrig accepteras med samma begränsningar idag.

Mår dåligt när jag läser det dem sade om att det inte kommer snart, inte ens Blizzard snart. :’(

Trodde verkligen att det var redan nästa år när dem snackade om ps4 och Xbox one....

Fan va hype jag blev, blir aldrig det annars, diablo är ändå diablo.

Jag skulle aldrig orka spela wow som det var då en gång till. Kul att så många verkar gilla det. Personligen, när jag testade spelet ett par expansioner senare så passade det mig bättre. Tiden allt tog i vaniljen är omöjlig att spendera idag.

Dem skulle släppt en ”remaster” eller något liknande. Saknas QoL i gamla spel.