Inlägg av Mordeus

Inlägg som Mordeus har skrivit i forumet

Brawl Stars ( https://supercell.com/en/games/brawlstars/ ) är ett av de klart bästa spelen, och det jag förmodligen spenderat mest tid med. Finns nog inget annat action spel som kommer i närheten varken när det gäller kvalitet eller tillgänglighet.

Skrivet av Yabba:

Och barnen har inga föräldrar? Roligt att det alltid är någon annans fel när något inte fungerar, så typiskt svenskt.
(och ja, jag har tre barn)

Jag har inga barn som spelar Fortnite så jag kan inte uttala mig om hur jag hade agerat då. Däremot har jag koll på vilka mekaniker och strategier Epic använder sig för att locka in och hålla kvar spelare och det ör det som jag reagerar på.

Det är ett vinnande koncept att göra ett spel som är tydligt riktat till barn och är fullt med incitament att spela ofta. Lägg in en mängd ingredienser för kidsen att kunna utrycka sig och jämföra sig med varandra så har du ett guldägg. Säga vad man vill om Epics affärsmodell, men tyvärr kommer vinsten på stor bekostnad av spelarnas (barnens) hälsa.

Jag har inget emot att barn spenderar några timmar om dagen med spel, men det Epic har gjort för att suga in spelare anser jag inte vara moraliskt försvarbart.

Nintendo har ju visat att grafik och konsolprestanda inte är allt. Är det något företag som kan lyckas göra en vettig VR-upplevelse med sådana förutsättningar, så är det nog Nintendo. Sen behöver det inte betyda något att funktionen finns där, det kan vara rester av något test under utvecklingen av konsolen som man valt att lämna kvar av någon anledning.

Oavsett så var nog tanken aldrig att göra ett fullskaligt äventyr i VR, utan jag tror snarare att man testat det i mindre, isolerade sammanhang. Kanske ge spelaren möjlighet att besöka något litet spel-område i VR bara för skoj skull? Det skulle kunna vara en ganska cool upplevelse även i liten, lågupplöst skala, om det görs på rätt sätt!

@Jeehao: dom revealade ju senaste wow expen på gamescon 2015 så man vet aldrig

Vi fick ju se en fin bild iaf!

Skrivet av Thane:

Att "bara" 500 000 av 5 miljoner väljer att betala kan väl inte ses som sådär väldigt bra?

Man försöker nog fånga upp de mest köpsugna först. Antagligen kommer spelet att reas ut under nästa år vid olika tillfällen, samt med olika pris-kap, för att successivt fånga in resten också. Alternativt lägger de till funktioner för att gradvis låsa upp spelet.

Jag tror de är väldigt nöjda med hur många som betalat för det i första vändan, om jag ska vara ärlig.

Fifa 17 är en rökare i krysset, enligt internationella spelsajter

Har bara läst Eurogamers omdöme, och dom va tyvärr inte jätte-imponerade. Snyggt men oprecist typ. Men smaken e ju som baken, får se vad ni tycker!

Det som gör Patron acceptabelt, till skillnad från Face Hunter är att det kräver mer av den som spelar. Man måste planera och reagera på det som händer, tillskillnad från Face Hunter som uteslutet handlar om att lägga ner alla kort du kan och ignorera motståndarens minions.

Det är ganska självklart att man inte kan utveckla ett sånt här spel endast till PC idag. Det handlar inte om att man sviker PC-spelarna eller är giriga på något sätt. Det hade helt enkelt varit urbota korkat att slänga in så mycket pengar i ett projekt och sedan begränsa det till endast PC. Dels med tanke på hur stor konsolmarknaden är, och dels med tanke på hur osäkert det är att släppa på PC med tanke på hur många som skaffar spelet illegalt.
Man hade ju kunnat göra som Rockstars och lägga ett extra år på att pilla ihop en supersnygg PC version nu, men det hade nog endast lett till ännu mer hat fram tills den var klar
Jag tycker man har gjort helt rätt och resultatet är en fantastisk produkt! Och hade man inte visat den där trailern för några år sedan så hade absolut ingen klagat över grafiken idag. Må hända var det ett dåligt beslut.

Dom borde anställa en bättre regissör för en sån här video..
Den va tung, men ganska linjär o tråkig. Snygg dock ^^

Skrivet av lime1998:

Jag ser faktiskt ingen skillnad alls. Det känns som om varje gång Blizzard visar upp sina "nya" karaktärsmodeller så har de bara lagt till något streck eller gett kvinnorna lite mindre trosor, eller nåt sånt.

Man måste se dem i rörelse för att upptäcka den stora skillnaden. Målet har ju varit att göra dem så likvärdiga originalet som möjligt, fast mer högupplösta och bättre animerade.
Men jag håller med om att sådana här screenshots inte säger särskilt mycket.

PC omnämningarna i loggen kan ju lika gärna syfta på att just den testversionen kördes på en PC. Det är ju inte så att utvecklarna sitter på xboxar och knackar kod

Men självklart kommer det till PC, det man vill veta är när.

Android är drygt att stödja, plus att svinnet är skyhögt. Inte så svårt att förstå när utvecklare prioriterar iOS.

Walmart m.fl. säljer inte spel som har adult-rating. Så censuren är nog väldigt vettig

För allas intresse, så är 2DS riktad mot de som är för unga för 3DS - dvs 5 - 6 åringar. Främst iaf. Antagligen därav designen också. Robust. Den kan mycket väl vara tänkt att konkurrera med vanliga läsplattor, då var och varannan 2-åring spelar spel på paddor idag. (I Sverige iaf).

Tycker det är ett smart drag av Nintendo. Den kommer ju aldrig appeala de som spelar 3DS såklart, men det var ju aldrig heller tanken.

Antagligen för att Nintendo inte kan marknadsföra sig, eller sina produkter. Bra MF säljer fler produkter än bra kvalitet.

Det mest logiska är ju att annonsera nästa WoW-exp. Sista content patchen är ju runt hörnet, och dom brukar hinna annonsera kommande exp innan dess. På så sätt kan dom fokusera på mer detaljer under BlizzCon. Och det verkar ju som att den kommer fokusera på de dära demonerna igen, så kanske går att utläsa nåt från det där PMet..
En D3 exp känns långt borta då fokus torde ligga på konsol versionen atm. Titan lär vi inte se på några år.
Men den som lever får se..

Det här e faktiskt rätt kul, även som vuxen. En liten stund iaf! Så kan tänka att barnen kan ha riktigt roligt med det. Man kan verkligen göra vad man vill med frisyrerna