Inlägg av ConTigent

Inlägg som ConTigent har skrivit i forumet

1

Kommer springa frivarv runt skräpet Payday 3.

Age of Singularity

SteamWorld _______

Rail shooter fick precis en ny innebörd...

Har inget emot Paradox policy vad gäller DLC. Det är jättebra att de håller sina spel levande med både gratis och betald content under lång tid. MEN, däremot skulle jag säga att man gräver sin egen grav på sätt och vis när man håller sina spel levande så länge som de faktiskt gör. Det blir tekniskt omöjligt för Paradox att släppa nya spel. Exempelvis om/när man släpper EU5 så är det helt omöjligt att packa det med lika mycket content som EU4 har idag, av förståeliga skäl. Något som utvecklas under säg 4 år kan inte ha lika mycket innehåll där utvecklingen har hållit på i 9 år. Man får helt enkelt svårt att leverera till sina fans, vilket i sin tur innebär att man förlorar trogna kunder. Är det något Paradox har idag så är det just trogna kunder som köper allt de släpper. Imperator: Rome är väl ett ganska bra exempel där missnöjet har varit på topp bland sina fans, med tonvis av kommentarer i stil med "This game is barebone", "DLC-fest", "I come back in two years" och så vidare.

Sen får man fråga sig, vad tjänar Paradox mest på, DLC eller nya spel? Om ett nytt spel floppar försäljningsmässigt, vad händer då? Flyttar man sina resurser till gamla titlar där man redan har en stor spelarskara och lätt kan sälja mer DLC? Förmodligen. Man får tänka på att Paradox är börsnoterat och då blir resultatet på sista raden det viktigaste för företaget och dess aktieägare.

Jag skulle vilja att ni streamar: Overkill's The Walking Dead

Gräsligt...

Vilken tur att jag åt spenat igår då, annars hade jag nog inte vunnit.

Stort tack för spelet FZ!

Omslaget till Beyond: Two Souls

Detta kommer bli grymt!

Dessutom kostar det bara en spottstyver i jämförelse med SimCity

Ge mig möjligheten att förköpa det nu!

Räckte med att jag såg följande:
1. Spel baserat på TV-serie.
2. Activision har ett finger med i spelet.
Resultat:
Nej tack

Man blir alltid lika glad när utvecklare ger ut gratis DLC!

Har alla spel sedan tidigare på steam, men var tvungen att ge ett bidrag till THQ nu när de har ekonomiska svårigheter. 6 dollar fick det bli, oavkortat till THQ enbart för musikens skull.

1