Inlägg av LocSin

Inlägg som LocSin har skrivit i forumet

Oj vad tråkig konferans, re-masters och uppföljare med några få ointressanta idietitlar inslängda i mitten. Sea of Thieves och Hololens var det enda som kändes någolunda intressant.

Senaste åren har rean tyvärr varit ganska ointressant, samma spel rea efter rea. Men ett eller två spel kan man iaf hitta.

Game breaking bugs now in stylish Orkish green and Chaos black.

Warhammer Fantasy/40k är båda riktigt bra IP:n, synd bara att Creative Assembly är företaget som släpper spel buggigare än "Ubisofts 2014 fall of fails". Skulle de mot all förmodan lyckas släppa spelet i spelbart skick så blir det ett köp. Men tvivlar på att klåparna på CA kommer lyckas.

Detta använder väl Frostbite? Då kommer jag inte orka bry mig efter EAs och Dice totala misslyckande med denna snygga men ack så buggfyllda spelmotor. Om de inte helt skriver om nätkoden kommer det inte ens gå spela de första veckorna/månaderna, se BF4 och Hardline problemen som var efter de släpptes.

Isometriskt mmo, tänkte direkt: JAAA någon har insett att folk vill ha något nytt i stil med Ultima Online!! Och vad får man, asiatisk diablo klon.. snacka om att besvikelsen var total.

Hoppas de lyckas göra snyggare texturer, för även om det är snyggare än originalet så fanns det massor av skit fula texturer som såg väldigt 2008 ut....

Längtar, ser verkligen grymt ut! Larian studios brukar kunna leverera bra humor oxå!

Fast några problem att köpa ett xbox one i Sverige har ju inte funnits. Massor av kedjor, GAME och Media Mark för att nämna några, har ju sålt dem nästan sedan release. Någon gigantisk säljboom tror jag inte kommer att hända i Sverige när den släpps till hösten.

Vore trevligt till android så man kan ligga i soffan och spela när man är lite så där lat som man ibland kan bli

Just nu verkar iaf inte detta funka speciellt bra, tar väldigt länge före man hittar en match (för få som använder kön?) och när man väl kommer in i en match så är det samma stomp som vanligt.

Jag har inga problem med att de tar betalt för DLC-kartpaket. Vi är inte tvingade att köpa dem. De kartor som spelet levereras med är både fler och av högre kvalité än vad typ alla konkurrenter gör, så kartpaket känns inte som något som behövs för att göra spelet spelbart. Kommer jag köpa dem? Om de bara innehåller kartor, mest troligt inte. Kommer det mer innehåll, kanske. Gillar spelet och känner mig inte lurad av att ha betalat fullpris för spelet, har redan spenderat 50h i spelet och mer än nöjd även fast jag betalade 549:- på GAME.
Hoppas de kommer med bra nya spelsätt i gratis uppdateringarna!

Detta har vi hört förr från Microsoft, hoppas de lyckas bättre denna gång. Hur lite förtroende vi än har för MS så kan väl ingen påstå att det vore dåligt om de faktiskt fick lite jävla ordning på sig när det kommer till PC-spelande? Är skeptisk men samtidigt hoppas jag på att de lyckas!

Hoppas skeppet de hade i filmen klippet var en liten snabb sak, för den kändes alldeles för snabb för att inge någon sorts känsla av storlek. Såg mest ut som rörelsen från valfritt FPS, något som inte gör sig bra i flygsim..

Hur är det tänkt att de ska få in pengar efter crowdfunding pengarna slutat strömma in? Mikro transaktioner?

Kan vara värt att tänka på att de är ca 40st personer totalt som utvecklar spelet. Och delar man upp dessa, ljudingenjörer, grafiker, administration, design, webb etc så är de nog inte så många som jobbar på varje avdelning. Så att CW inte är klart och redan ute är nog inte så konstigt.

Release party för Mechwarrior Online Live på twitch

http://www.twitch.tv/igp

Hoppas vi får veta lite info om framtiden under sändningen!

Microsoft: "Xbox 360 håller tre år till"

Nej

Skrivet av Jozo:

Killer Instinct utvecklas väl inte av Rare? Det är väl Double Helix Games som utvecklar det?

Stämmer bra! Rare har tyvärr inte kvar några av folket som en gång gjorde dem till en av världens bästa utvecklare så de har skickat projektet till double helix för att koncentrera sig på att utveckla något som ligger i deras kompetensnivå, casual spel/facebook spel. Och Double helix är ju tyvärr inte mycket bättre så skulle inte ha allt för höga förväntningar på detta..

Skrivet av Angust:
Skrivet av marduk:

Shit!

Det ser ut som PC'n inte är död än, för lycka till med att köra detta på en konsoll!

en av dom där klippen var ju från en xbox one så att det här blev lite awkward.

Sant, men samtidigt så finns det väl inget som säger att det kommer se så där bra ut när det väl släpps. Mest troligt kördes demot vid visningen på en PC och chansen är att de skruvar ner detaljerna när det väl kommer till den skarpa XB1 versionen. Men hoppas iaf att det verkligen kommer se så där ut, för snyggt är det även om själva spelet verkar fullständigt värdelöst.

Ja var det till 3DS så är den fula grafiken förlåten. Men gameplay ser fortfarande riktigt dåligt ut, iaf det man ser i filmen.