Inlägg av quietlion

Inlägg som quietlion har skrivit i forumet

1

Man undrar lite vad japanerna på huvudkontoret hos Konami har för strategi med deras IPs. Inget Castlevania på 7 år. Verkar inte finnas några planer heller, förutom ett mobilspel som inte kommer släppas utanför Japan. Märkligt att man inte licenserar ut Castlevania eller MGS till andra. Fortsätter man så här kommer dessa IPs snart att dö ut, om det inte redan är dött. Vilka unga konsolspelare känner ens till t.ex. Castlevania idag?

Vilket trams. Jag vet inte varför Bluehole och andra är så inriktade på "lanseringen". Eftersom spelet är tillgängligt för vem som helst som är villig att betala så är det redan lanserat, oavsett om det finns en "early-access"-stämpel eller inte.

Jag har några hundra timmar i PUBG och tyckte inledningsvis att det var ett roligt spel, men nu börjar intresset mattas av ordentligt. Nu när succén är ett faktum så är det ju solklart att Bluehole inte är speciellt intresserade av att lösa den fruktansvärda optimeringen som de först lovade att göra, utan att man lägger nästan all energi på mer content. Att man med ett 1080-kort inte kan komma upp i ens 80-90 stabila fps med lägsta möjliga grafik-inställningar är skandal av episka mått.

Att det här spelet kommit upp i dessa försäljningssiffror är helt otroligt, men det tyder på att spelidén är väldigt lyckad. Jag tror att många kommer lämna det här skeppet så fort en annan utvecklare släpper samma spel fast optimerat och polerat.

Skrivet av Darkmage1971:

Bara de nerfar Genjis reflect nästa gång så blir jag glad.

Jag håller totalt med om att Genji måste nerfas. Han är alldeles för dominant i högre rankat comp. Men det är inte reflect som är problemet, det är hans ulti som i princip ALLTID genererar minimum två kills. Blizz har redan nerfat den en gång, så att effekten inte håller i sig lika länge. Tyvärr gör det ingen större skillnad, eftersom den vansinniga skadan gör att han ganska enkelt hinner ha ihjäl alla supports / dps. Det bör dock sägas att Genji ser mindre spel i nuvarande 3-tank metat. Jag tror Blizzard snart kommer att balansera detta, eftersom ingen verkar tycka att det är speciellt kul, och då kommer Genji att bli lika OP som han alltid har varit.

Jämför Genjis ulti med t.ex. McCree. Hans ulti kan man i bästa fall ta ner en Lucio, Mercy eller Pharah med. I de flesta fall är det en självmords-ability då det finns så många hjältar som enkelt kontrar den i dagens meta. Det är också därför som man sällan ser en McCree använda ultin, utan det är oftast bättre att låta bli, eftersom det är den klart sämsta i spelet. Alla andra hjältar förlorar egentligen ingenting på sin ulti, men med McCree är det high risk-low reward.

Skrivet av Whisp:
Skrivet av quietlion:

amomentincrime.com når 100% den 17e okt kl 20:27 svensk tid.

Tack! Försökte nyss googla exakta tiden.

Mycket att se fram emot i overwatch de närmsta veckorna.

Kolla in den här sidan som någon bemödade sig med att göra;

http://pixelondemand.com/amic/

amomentincrime.com når 100% den 17e okt kl 20:27 svensk tid.

I bästa fall runt 1% chans att vinna en nyckel antaget att de flesta svarade rätt som kommenterade innan midnatt. Löjligt liten chans...

När exakt delas nycklarna ut? Någon idé att vara uppe till midnatt?

1