Inlägg av Pada-chan

Inlägg som Pada-chan har skrivit i forumet

Skrivet av Leverantören:

2023 kränkta pirater talar ut.

Vill minnas att ingen klagade när man blev gankad av lvl ?? I STV när det begav sig. Man försökte göra så gott man kunde ändå. Men det var förr. Det var bättre förr helt enkelt.

Va, det whinade vi väl alla på?? Fanns ju inget värre än en rogue som dyker upp precis när man ska heala. Men det tillhörde spelet. Precis som PvP i SoT. Som nämnts ovan hade det inte varit i närheten lika intressant om inte hotet från andra pirater funnits.

Smart sätt att skapa variation utan att behöva släppa helt nya kartor. Ser fram emot detta! Fruktansvärt bra spel!

Skrivet av Mikaelh:

Hoppas att det blir 18-årsgräns med tanke på vad som står i boken. Exempel:

2 Kungaboken 2:23-24
"Från Jeriko gick Elisha upp till Betel. När han var på väg dit kom en hop småpojkar ut från staden och gjorde narr av honom. Ge dig i väg, flintskalle! ropade de. Ge dig i väg, flintskalle! Elisha vände sig om, såg på dem och förbannade dem i Herrens namn. Då kom två björnhonor fram ur skogen och rev ihjäl fyrtiotvå av barnen."

Ganska rimligt straff. Man ska ju inte retas - och åtminstone 42 av dem gör inte om det!

Skrivet av Fredrik Eriksson:

Inväntar uppföljaren.

Koranen - men den finns bara i tryckt version än så länge.

Skrivet av SamuelSvensson:

<Uppladdad bildlänk>

Gah, vad ska ja spela som!? Väntat på detta i 7 år och nu står jag här och vet inte vad ja ska spela som.

Precis! Suttit på låset för nerladdningen och sen gick det inte att välja när det var dags att börja.

Mäktigt!!

Skrivet av Maysay:

Spela dum? Nu får ni lägga av. Vad är det jag håller på med? Varför går folk in i försvarsposition när jag ställde en enkel fråga från början? Nu får du det att låta dom att jag har en hemlig agenda av något slag.

Ser man på dina tidigare inlägg så verkar du mest vara ute efter att provocera.

Men med risk att lägga ord i mun på någon annan så försöker jag svara vad en del personer har emot ett uppköp av Kina. Kina äger stora delar av världsekonomin, och blir på så sätt en maktfaktor som vi alla blir beroende av. Samtidigt som de kallar sig en demokrati har de fortfarande flertalet icke-demokratiska värderingar. Dessutom ”försvarsövar” de just nu runt lilla Taiwan, samtidigt som vi har ett pågående krig från ett annat stort land mot ett mindre. Om Kina plötsligt blir fientligt så är det dåligt att ha flyttat över viktiga företag och produktion dit.

Det finns flera sätt att tänka kring Kina, men många känner nog just så här i nuläget.

Skrivet av über_alles:

Spelet är ju byggt kring permadeath, det är inte direkt som i t.ex. Diablo Hardcore att flera timmar/dagar/veckor av spelande är förgäves när du dör, du tappar bara dina traits (vilka ger dig mindre bonusar/fördelar, inte direkt så att det är OP att ha massa traits, är någon bättre än dig spelar det ingen roll om du har alla de bästa traitsen, du dör ändå direkt av ett HS) på din hunter och måste köpa vapen igen.

Håller med. Även om jag är väldigt engagerad i en match och tycker det är väldigt spännande att försöka överleva så mår jag aldrig dåligt över att förlora en karaktär. Och till skillnad mot många andra online-spel så har jag väldigt kul oavsett om jag förlorar eller vinner. Moba känns ju istället som man slösat bort en del av sitt liv varje gång man förlorar.

Utan att jag hört något om detta spel när det släpptes är det sedan ett halvår tillbaka mitt absoluta favoritspel. Spännande matcher med kul strider. Inte lika snabbt som Apex, utan istället mer strategi kring hur man ska röra sig. Varierande vapen och kartor. Bra känsla i vapnen. Riktigt kul upplägg kring ledtrådar-bossfighter-banish.

Skrivet av Ilvion:

Jag är en av många som inte tyckte om den nya kampanjen. Men, älskar spelserien!
Så för min skull är det här det riktiga "spelsläppet" och det ser lovande ut! Gillar att se de andra raserna ifrån de andra spelen gå upp emot de nya och allt som har fixats under tiden. Kommer definitivt komma tillbaka till spelet när detta släpps!

Instämmer helt! Tvåan med IE är så mycket roligare. Men man saknar flera av de moderniserade UI-delarna. Detta blir ”definitivt” den ”definitiva” versionen.

Vad tror ni övriga om Microsofts uppköp? Bra eller dåligt? Verkar ju svårt att gå sämre för Blizzard än det gör nu…

Skrivet av kebbe:

Finns vissa riktigt snygga och detaljrika Legomodeller, detta var inte en av dem.

Verkligen! Jag älskar lego, men det här såg inte alls bra ut för den storleken och det priset.

Lökigaste trailern på länge. Men hoppas verkligen de får till ett bra RTS!

Vore klockrent att i parkerat läge kunna koppla över bilen till ”bilspelsläge”. Ratt och pedaler som styr ett bilspel projicerat på vindrutan.

Halo-serien. Köpte Master Chief-edition och körde Coop, men atsingen vad enkelspårigt det var och tråkig combat på det.

Skrivet av bulleboss:

Verkligen inte, men så kul med alla "historier" om diverse barn hit å dit å ditten å datten som känns så himla hittepå:D

Är det verkligen så osannolikt att några av oss har barn som tycker om Star Wars, TV-spel och Lego, precis som oss andra?

Även om jag tycker spelet är ganska skoj så känns det ju betydligt mer anpassat för barn.

Jag lånade spelet till Switch på biblioteket. Fanns där på utgivningsdagen. Så nu kan alla barnen (inkl mig så klart) provköra i två veckor och se vad vi tycker.

Både jag och sonen älskar lego, inte minst Star Wars. Så det vore ju himla kul att vinna.

Den tråkigaste biten tycker jag är den oändliga ström av fiendehjältar som invaderar och ställer sig runt mina städer och sprider corruption. Trots att jag har flera hjältar som konstant assassinatar dem så tar det aldrig slut, och är knappast ett roligt eller spännande moment.

Sen är det konstigt att man kan auto-resolva de stora striderna i chaos-rikena.

Äntligen Mario Strikers!! Som jag väntat!