Inlägg av Dolrak

Inlägg som Dolrak har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Undrar om alla som köpt förstått vad det är dom köpt

Förstått och är supernöjd

Förstår hur du menar i recensionen med att det är lite fattigt för tillfället men personligen har jag skitkul och roligt spela med de nya reglerna på samma sätt som vi gör med tabletop versionen. Kan lätt rekommenderas om ni frågar mig. Kör både skaven och ett orc lag i en öppen ladder och det var längesen jag hade så roligt

Vissa har inga riktiga problem det är tydligt det…

Skrivet av r4v3nl0rd:

Frågar samma sak i denna tråd...

Spelade först på mobilen. Körde en halvtimme med min Wizard.

Skulle spela på PC nu ikväll. Gubben borta.

Startade en Barbar på PC. Levlade till 20. Stängde av. Startade igen. Gubben borta.

Någon annan som har samma problem? Nåt som jag gör fel?

EDIT: Eller jaha... Gubben man skapar är specifik för den servern den skapas på...? Är inte det BS, så säg?

Att ens gubbar varit serverdedikerade har ju bara varit standard dackefejden. Ok kanske inte riktigt så länge men nästan iaf. Personligen har jag sjukt roligt med spelet och älskar D3 på datorn med. Men de fyller olika syften

Tyckte det såg skitbra ut och ser verkligen fram emot att få se den

Skrivet av Maguz:

Bättre att gräva upp Elvis än att skita ut en ny Justin Bieber.

Haha tack det gjorde min morgon!

Såg den med tjejen på lillejul och eftersom hon gillade den så kan man räkna ut med röven och en krita att jag inte gjorde det.

Trots att jag är fanboy deluxe så kan jag inte säga att denna är bra. Den har absolut sina höjdpunkter och bild och ljud är i världsklass. Det blir tydligt att man inte hade en plan med dessa tre filmer utan man har kört sitt egna disneyrace och jj hade inte mycket val inför denna filmen.

Trots det så väljer de att stänga några hål och sedan öppna upp x nya som man egentligen inte får några svar alls på då tempot är i 400 precis hela tiden. Man kan jämföra det med sista säsongen av GOT, det är pang på, speedtravel, pang på, speed igen och så håller det på i hela filmen. Man hinner inte känna ngt alls och när chewie och Frick blir de som levererar mest känsla i sista delen i denna saga så säger det allt egentligen.

Jag ger den 4/10 och då mest baserat på hantverket och inte storyn, extremt besviken på detta.

Körde igenom den två gånger igår på Gm2. Same same same... inte en enda legendary men en massa lila.. Har iofs gett upp spelet sedan länge men ville ändå testa nya grottan och det kändes tyvärr mest meh...

Med hjälp av PS4 remote play blir det sista delen av uncharted på landet

Jag tycker dom har rättat till mycket av det som var ett problem från början och då tänker jag på alla saker som gjorde det ospelbart.

Men när det väl blev spelbart så insåg man att där inte finns något att göra förutom att jaga den där lilla extra combat poängen vilket jag inte orkar lägga ner x antal timmar på. Att bli softcappad är sin sak men sen måste där finnas något mer och det gör det tyvärr inte.

Hoppas innerligt de kommer med nytt content snart annars kommer detta dö ut fortare än man hinner säga bobbo...

Älskar ju Titanfall2 så detta ska ju kollas in noggrant, meck eller ej..

Testade det på PC och tyckte det var galet snyggt. Vapnena och styrningen kändes responsiv och bra. Har i nuläget inget att klaga på, givet köp för mig

Skrivet av Hipshot:

Jag har aldrig spelat Fortnite eller sett på Netflix, vem konkurrerar om mig?

Döden? 🤔

@Dunder: läste du ens rubriken?

Är det bara jag som inte kan ladda ner det från PS store? Jag har PS plus men när jag försöker ladda ner det får jag bara "det här innehållet kan inte laddas ner för tillfället".. :/

Förstår vad ni menar med de negativa bitarna men samtidigt så var det längesedan jag själv haft en sådant spelsug som nu när jag får fragga loss i bf1.

Jag lyckades testa igår och kan inte säga annat än att jag är frälst. Nu testade jag bara ett demo på 5 minuter men herregud vad häftigt det var!! Jag ser sjukt mkt fram emot att få testa Eve vid tillfälle och med tanke på att det är så många spel som ligger i röret och att produkten säljer med vinst från början så är det här för att stanna.

Skrivet av KoP:
Skrivet av Jonrei:
Skrivet av BladeCrazy:

Trodde första bilden hade en motorcykel först, blev lite besviken när jag insåg sanningen

Haha, samma här.

Hur 17 fick ni det till en motorcykel? Såg ju att det var en robot (eller något ihopkok av olika robot delar. Sentry bot blandat med Protectron) på en gång.

Motorcykel!

Varför ser capcoms karaktärer alltid så capcomiga ut med extremt långa armar?...

Det var ju ett jävla tjat om fps.. Ge mig ett färdigt, intressant spel istället (det var ett tag sedan nu)..