Inlägg av Thorb

Inlägg som Thorb har skrivit i forumet

1

Att spela Half-life: Alyx utan VR är som att köra "Duck hunt" med vanlig nes-kontroll.... fast värre.

Självklart ska detta liras! Äntligen ska mitt index få sträcka lite på benen och kontrollerna kommer komma till sin fulla rätt. Varit sjukt taggad på detta en längre tid och detta kommer fylla ut tiden fint fram till "Half-Life: Alyx".

@MaxWarp: Hur är detta en cashgrab? Valve har jobbat på det här spelet i flera år och lagt otroligt mycket pengar på det. Det mest troliga scenariot är att de förlorar pengar på detta för att pusha VR-tekniken framåt och såklart försäljningen av hårdvara.
Ryktena säger även att Valve kommer släppa en uppsjö nya verktyg för utvecklare tillsammans med spelet som underlättar för andra att utveckla fler grymma upplevelser i VR.

@brunnlake: Man köper det i Steam. Finns en sida för hårdvara i butiken

@Walter S.A. Iego: Kika på den här videon av Valve News Network
https://www.youtube.com/watch?v=a4fUDlvouDY
Kanalen har jäkligt mycket trevlig läckt info om spelet också för den som vill veta mer.

För alla er som är negativa: VR är är riktigt nice! Köpte mig en index för en månad sen och otroligt nöjd. Det tar allt spelande till en ny nivå och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att uppleva HL-universumet!
Ta nu ett steg ur dåtiden och ta klivet in i framtiden!

Skrivet av Zero303:

varför bli belönade för att fly istället för att kämpa för sig i sitt land?
in before shitstorm som han sa.

Belönade? Nu tror jag du missförstått situationen lite. Det är inte de nyanlända homosexuella som får en konsol. Pengarna för försäljningen går till att hjälpa dem. Att man fly sitt hemland pga av politisk, religiös eller sexuell förföljelse är väl väldigt legitima anledningar till att komma hit och få hjälp!

Klart man backar! Outcast är ju ett av de bästa spelen ever!

LoL, det har väl ingenting med socialism att göra! Det är ju på högerflanken de traditionellt konservativa finns! Det är ju dessutom inte svt som säger detta utan en tokig fotbollsgubbe!

Med denne mannens bländande logik borde ju E-sports-tävlingar vara helt livsfarliga att besöka!

Hehe! Ja, det var ett riktigt härligt lir! Spelade det en hel del på min gamla amiga. Dammade faktiskt av den för ett tag sen och spelade lite jumpin jack´son! Moon stone är också sjukt nice om ni inte testat det!

Companion Cube!
<3
Eller stix i Bubba´n´Stix till Amiga

DotA såklart! På dota-league!

Assassins Feed: The hunt!
Get the kills or you´ll starve!

1