Inlägg av grenadecx

Inlägg som grenadecx har skrivit i forumet

Skrivet av Magroth:

HUR kan inte fler vara bekymrade över vilka som Epic Games är involverade med?

För mig är allt annat som tas upp här irrelevanta petitesser i jämförelse.

Ett företag som Tencent som vuxit sig starka pga kommunistpartiet kan ju inte vara ett företag vi vill få in på den västra marknaden, eller har jag fel? Backat av en regim som inte bryr sig det minsta om männskliga rättigheter.

På vilket sätt är det problematiskt då?

Att yttra kommunistpartiet i en mening och sedan mänskliga rättigheter i en annan, vad är det du vill ha sagt egentligen?`Vad är det du tror kommer hända om det företaget kommer in på vår marknad (eller ja, dem är redan på vår marknad sedan långt tidigare, så förstår egentligen inte...)?

Borderlandsspelen har varit roliga spel, men jag är en av dem lata som gärna vill ha allt på ett och samma ställe. Nu säger jag inte att jag aldrig kommer köpa spel från andra ställen, men Borderlands ligger inte så högt att jag tänker bryta för deras skull.

De hade fått betydligt fler kunder genom att släppa det i fler butiker. Kanske inte tjänat mer pengar, men i längden tror jag dem hade tjänat på det.

Nåja, life goes on.

Något behövs göras, sen om detta är rätt väg eller inte, det är jag tveksam till. Personer som lämnar "riktiga" reviews under samma tid blir ju påverkade, det är inte riktigt rätt det heller.

Skrivet av Devan:

@grenadecx: Som konsument när sånt händer kan jag rekommendera starkt att man tar många högupplösta bilder så fort man ser att nåt är trasigt utan att röra saken, visst hade man hoppats på att de alltid skall tro en, men tyvärr finns det många scammers där ute som försöker lura företagen och det i sin tur gör att man behöver mycket bevis för att de inte skall avfärda en.

Absolut. Fast jag skickade bilder till dem - både i förpackningen och utanför. De brydde sig inte alls. Tur nog vet man sina rättigheter.

Skrivet av Devan:

Nån av er som köpte det här monstret till paket?

https://www.youtube.com/watch?v=zQ6RqSt_xpo

Jag gjorde. Piskan till Fury var dock sönder i mitten, redan i förpackningen innan jag öppnade den. Då jag beställde från store.thqnordic.com så har det inte varit en lätt uppgift att få den fixad. Först blev jag anklagad till att jag hade pajat den till att när jag vill nyttja ångerrätten kunde dem tänka sig fixa den. Men även då bad dem mig kontakta deras leverantör som jag inte får svar från. Så blev reklamation via kreditbolaget, fått tillbaka pengarna, återstår o se om jag ska lämna tillbaka något, de har någon vecka kvar...

Utöver det bemötandet så var innehållet trevligt

Skönt att man använde kreditkortet iallafall, underlättade sjukt när man pratar med idioter....

@Terranzin: Tackar

Kan med rekommendera Nier Automata. Tyckte om hur de berätta storyn, lagom med mindfuck, sen att man gillar hack n slash spel är ju en klar fördel. Jag hade inga problem vad gäller prestanda eller liknande, men på forumet så fanns där en hel del som hade problem vid release.

Hmm.

Som ägare av den gamla HTC Vive så var man självklart sjukt hypad till att köpa denna. Men med detta priset, så hoppas jag ingen köper det.

Saker ska absolut få kosta pengar, fast ska vi jämföra kostnaderna mellan det nuvarande och detta nya - jämfört med vad vi får, så är det extremt mycket överpis.

SJukt besviken på HTC. Säga vad man vill om konkurrenterna, men de har i alla fall någon form utav verklighetsuppfattning när det kommer till prissättning.

Skrivet av Bojkott:

Var ju deras Game of the Year, så det är ju klart att det skrivs mycket om det då. Säkert något som tilltalar FZ's yngre läsare. Själv har jag aldrig förstått tjusningen i ett trasigt och innehållsfattigt spel. Känns som att det bara är ännu ett sånt där lootbaserat och lättdrivet spel som går hem i U-länder där man jobbar heltid med att sälja loot på gamblingsajter.

Jag ville mest vara lite sarkastisk, men det kanske inte framgick så bra i text. Tidigare detta året så klagade vissa något så fruktansvärt mycket över att FZ skrev om just detta spelet så mycket. Men kollar man försäljningssiffrorna och dylikt, så kanske man borde ta sig en tankeställare och inse att det inte är så konstigt.

Själv är även jag förvånad över hur mycket det har sålts, om man kollar komplexiteten på spelet, hur simpelt det är. Å andra sidan så tycker jag det är sjukt roligt att spela tillsammans med vänner, och ser man hur mycket den delen väger in så är jag inte alls förvånad över att det sålts så bra.

Men fan vad ni bara skriver om detta spelet hela tiden ;);)

Skrivet av Pungvred:

Du kan släppa ett spel på MS Store och bygga din egen plattform om du så vill. Varför kan inte MS då släppa ett spel i Steams butik som får koppla upp till Xbox Live? Det är väl klart att det är Steam som inte vill.

Steam har inga sådana begränsningar. Såvidare inte Microsoft har något unikt avtal.

Skrivet av Javas:

Undrar om Pewds får göra lets play på det här xD

Klart han får, tills de tjänat pengar på han, sen drar de åt andra hållet....

Å nej, inga fler Dear Esther spel.

Kanske lika bra...

Skrivet av beersgarden:

Fanns det möjligheten att spela själv i originalet? Vad tror vi annars om chansen till singleplayer i tvåan?

Du kan i princip lira igenom allt själv med bottar.

Vi får väl se. I den här typen av spel ser jag hellre att de satsar allt på Multiplayer än att de ska lägga tid på att försöka peta in en singleplayer campaign.

Fan vad nice, lirade vermintide en hel del tidigare med polare, riktigt skoj.

Dock, kan tillägga att deras Vermintide för VR är ett skämt, riktigt crap. Men men....

Skrivet av Bojkott:

barn bör undvika VR som är i 3D.

Och varför bör detta undvikas om jag får fråga?

Är detta en direkt uppföljare till Saints Row IV eller är detta mer än spinoff?

Tycker det är lite synd att de skippat coop biten, de andra Saints Row spelen har alltid varit riktigt nice att lira tillsammans med en polare

FZ, precis som alla andra nyhetssiter drar självklart publicitet till spelet. Många bäckar små. Publicitet är dock inte samma sak som populäritet.

Uppenbarligen är det ett spel som folk gillar. Hade spelet varit dåligt så hade populäriteten inte varit så stor som den är idag. Ska man peka på något enstaka som antagligen hjälpt till så är nog Youtube eller Twitch en av de absolut största platformarna för att göra folk medvetna och intresserade.

@Carl Johansson-Sundelius:
Som det brukar vara så är det säkert en ganska liten skala som bölar på att ni skriver för mycket. Det är ett poplärt spel inom spelbranchen just nu, absolut inget konstigt med att det får "extra" uppmärksamhet.

PS.
Skicka lite cash till mig

Skrivet av Vinkelslipen:

Att köra själv är ju ingen höjdare och det har jag bara gjort någon enstaka gång. Men att köra med vänner då blir det ett helt annat spel, även som det går åt skogen många gånger så tycker att jag det är underhållande.

Som typ alla andra spel. Multiplayer höjer alltid stämningen, även om spelet i sig hade varit riktigt crap.

Själv tycker jag battlegrounds är riktigt nice. Hoppas de släpper en ny karta ganska snart

Skrivet av Ender:

En del möjligtvis. Själv hade man allt ifrån Gameboy till Gamecube vid 12 års ålder. Sjukt många timmar spenderade på konsol på den tiden haha.

Nåja, det betyder ju inte att man inte var ute och gjorde annat med och läxor men mer. Dock spelade man säkert mer än vad man "borde" gjort, vem som nu ska sätta den gränsen.