Inlägg av Chiefen

Inlägg som Chiefen har skrivit i forumet

Väntar på recensionerna men jag misstänker tusen collectibles och hundratals torn för att låsa upp kartan. Önskar mig lite mer Uncharted från en titel som denna. Vi får se, de har min uppmärksamhet iaf!

De har mitt fulla förtroende 🫡 God’s speed med nästa projekt vad det än är.

5/5 för mig. Jag önskar bara man kunde göra någon ny inställning för COOP-dialog.

Vill gärna se möjligheten att automatiskt starta en cinematic-dialogue för alla party medlemmar. Samt möjligheten för tärningen att avgöra vem som talar, alternativt kunna ge talepinnen till någon.

De här bolagen ändrar ju också sin inställning beroende på vem som leder.

Jag kommer ihåg att jag läste flera uttalanden angående cross-play från Sony när de låg i underläge med PS3an. Då var de öppna för cross-play men insisterade på att Microsoft satt sig på tvären och ville inte släppa in någon på Live-tjänsten.

Men vips så fort PS4 utklassade Xbox Ones säljsiffror då uttalade Microsoft att de jättegärna ville se cross-play men Sony ville inte släppa in någon på PSN.

Jag sa upp mitt PS Plus för snart ett år sedan, insåg att jag hellre spenderade pengarna på att köpa de ”nya spelen” som alltid lös med sin frånvaro i katalogen.

Ooh la la, lycka till!

Älskar Karl men det känns som fel roll för honom. Han ger mig inte de där 'Vanilla Ice'-vibbarna som Johnny Cage behöver.

Skrivet av magma:

Ni som spelat BG3, hur likt är det deras original sin? Gillade inte original sin alls.

Gameplay är sig likt, bortsett från att klasser och knappar är hämtade från Dungeons & Dragons. Det är inte lika stor fokus på miljö-interaktion, även om det lever kvar från Divinity.

Största märkbara skillnaden är att du nu får ett Bioware-maffigt dialogsystem med regisserade dynamiska cutscenes. Plus lite mer djup i rollspelandet, tycker alla quests grenar sig mer än vad jag är van vid.

Skrivet av Prixm:

10 miljoner sålda minst, väntar på siffrorna, första veckan siffrorna lär vara galna, närheten av GTA.

Man får komma ihåg att old-gen konsolerna väntar på en April-release. Det utgör nog en stor del av marknaden än idag.

Kan inte Epic/Facebook vara lite snälla och släppa på exklusiviteten till Robo Recall. Den häftigaste spelupplevelsen jag någonsin varit med om.

Skrivet av quadratis:

usch. jobbar just nu med musik åt en välkänd utgivare/utvecklare till en välkänd spelserie (förvisso inte lika stor som doom) och igenkänningsfaktorn är skyhög.

Så trist att det ska behöva vara så. Många rötägg och stora egon i underhållningsindustrin. Hoppas genuint det löser sig för dig!

Ikea grundades av en humorlös människa så denna stämning är ju on-brand

Finns det någon Joystick+Reglage rig man kan köpa för Helikopter, på PC, som är någorlunda plug-n-play. Förslagsvis med en prislapp som inte orsakar skilsmässa?

Jag har försökt bli kompis med det här spelet men det är svårt. Först blev jag av med Red War-storyn, som jag älskade. Sen tog de bort Forsaken-storyn.

Nu blir det inga mer stålar från mig, broarna är brända.

Som PS5-spelare är ju allt man vill att de ska låsa upp lite inställningar som redan finns till PC. Behövs ingen fancy ”remaster”. Släng ut en 60 fps-patch, skitsamma om man tjänar pengar på det man vinner sketamycket goodwill.

Ser fantastiskt ut! Längtar till spelsläpp.

Om de tunga konsolexklusiva titlarna inte inkluderas i bas-abonnemanget så kommer de nog aldrig nå samma siffror som Xbox. Vad är poängen med att emulera sin konkurrent om man tänker göra det sämre?

Skrivet av jehuty:

Det är vad jag också brukar säga men sen har vi några miljoner till som köper spelen oavsett vad och sen försvarar spelets kvalité med sitt liv.

Så är det 😆 men det är beviset på att marknaden är okej med den kvaliten samt att du och jag inte längre är målgruppen.

Skrivet av jehuty:

Är så trött på spel som släpps som inte ens är färdiga.

Allt vi behöver göra är att sluta köpa. Ingenting skrämmer en bolagsstyrelse mer än ett stopp i kassaflödet.

Fares är bara lite för snabb i vad han säger så kontexten blir fel tror jag. Hans spel är små äventyr, likt Journey, Limbo och Inside.

De spelen inklusive hans egna brukar nog sällan spelas om, inte för att det tar bort från underhållningsvärdet!

Så jag kan hålla med utifrån det perspektivet.

Sen har jag självklart spelat om spel tills skivan är söndernött!