Inlägg av coolhwip

Inlägg som coolhwip har skrivit i forumet

Skrivet av marcus8958:

Ett förenklat League of Legends som är ett förenklat Dota.

Med andra ord perfekt när man är ett gäng kompisar som har varierande erfarenhet av mobas

Skrivet av Eisenhart73:

Nu blev jag genast mer intresserad av BF4 igen. Och varför gnäller folk på att BF3 kostar pengar. 500:- för 4st Expansioner är inte dyrt. Sen att Dice prånglar ut extra skit så som vapen, kamo, soldatskins etc kanske är onödigt, men det kostar inget extra. Det som är helt otroligt är att spelet är så fruktansvärt buggit fortfarande. Kan man inte eliminera alla buggar ska man inte släppa nytt material förrän det är fixat.

Fixa buggar ger inge $$cash$$, men det gör DLCs! Sådant som var självklart i en patch för några år sedan tar man nu betalt för och kallar det DLC.

Allt EA bryr sig om är pengar, så fort alla DLCs är ute så kommer nästa spel inom några månader. Dom vill inte ha stöd för e-sport eller moddning för det ökar livslängden av ett spel avsevärt och det tjänar man inte lika mycket $$cash$$ på!

"Brand new commander mode"

Hoppar över commander i 3an för att kalla det ny feature i 4an!

Skrivet av Center_Gravity:

Är det bara jag som tycker att 2142 var deras största flopp, kändes som en snabb produktion och bara ett "rebrand" av battlefield 2 , tyckte det saknade all den känsla som fans 2an och 1942

Flopp vet jag inte, men det kändes förhastat och släpptes med dålig timing. BF2 var långt ifrån "färdigspelat" när 2142 släpptes, så man blev i princip tvungen att välja ett av dom. Jag personligen orkade aldrig sätta mig in i 2142, provade betan och kände att BF2 hade mycket mer att ge fortfarande. 2142 hamnade liksom i skuggan av BF2 på grund av dålig marknadsföring och för tidigt släpp.

Hade det däremot släppts 2-3 år senare med mer arbete bakom och promotats som efterföljaren till BF2 så hade jag garanterat gett det en större chans.

Skrivet av Sharpblade:
Skrivet av papaz1:

Hmm...spelet LOTR (Sagaon om ringen) online är bra mycket sämre än WoW.

Ehm nej, det är det inte. LotrO är ett ruggigt bra spel och är bra mycket bättre än WoW.*

Skrivet av papaz1:

Nu kommer WoW få känna på hur det är att vara mycket sämre när deras film släpper och blir jämförd med Sagan om ringen filmerna.

Nåja, lycka till Blizzard. Det kommer ni behöva.

Nu är det som tidigare nämnts att LotR-filmerna baserades på böckerna skrivna av JRR Tolkien och detsamma gäller för spelet LotrO, medan Wow-filmen baseras på, logiskt nog, Wow som spel.

*Var tvungen att poängtera att du framförde din åsikt som fakta, då jag älskar LotrO själv

Bra sagt! Förstår inte hur han fått så många upvotes när han skriver sina åsikter som fakta och gör en helt felaktig jämförelse...

Håller med dig om att LotrO är ett grymt bra MMO, som är av helt annan karaktär än WoW. Jag har spelat båda mycket och att jämföra dem med varandra är helt meningslöst. Det är som att jämföra äpplen och apelsiner, det ena faller bättre i smaken än det andra från person till person.

OnT; Source Code var riktigt bra, får se vad det här resulterar i

Skrivet av showerguy:
Skrivet av Ztreek:

finns pvp ännu? inte så inne i uppdates numera

Men lite googlande kan man lätt få svar.

http://us.battle.net/d3/en/blog/4574895

Är du medveten om att det där skrevs den 9 mars? Alltså innan spelet ens hade släppts...

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Idono:

Frågan är. Kommer dem fixa några av dem hundratals buggar som fortfarande finns från release?

Hundratals buggar? Du sitter väl inte och spelar med Windows 3.1?

Ja du, man undrar ju... Men han är en av dom som alltid måste gnälla så fort BF3 är på tapeten

"Juni: Cecelia W verkar ha fantastiskt roligt. Själv har jag fruktansvärt tråkigt. Cecelia W har inte ätit på fyra månader, så nu unnar hon sig lite sockervadd."

Hahaha underbar läsning, älskar Rollercoaster Tycoon 2! Helt sjukt vad många timmar man har lagt ner på att vara jävlig med de stackars NPC:erna som omväxling

Nice att dom släpper ett demo så man kan prova det

Skrivet av Hecce:

Finns inget spel som FIFA som har så höga toppar men så djupa dalar.

Då har du inte spelat Blood Bowl, där man kan sväva på moln av lycka när det går bra och raka motsatsen när det går dåligt

Skrivet av Kerrai:

Vet inte varför.. men jag gillade V-Rally till PS1an.. sedan dess tycker jag att alla Rally spel blivit sämre, när de försöker bli mer av en simulator än skön arkadracing.

Rallisport Challenge var skön arkadrally

Skrivet av JaXn:
Skrivet av permobil777:

JaXn-> Jag vill bara upplysa dig om att du inte behöver köpa en TV till din Xbox eller PS3, det går bra att koppla in konsollen till en TV som du redan har.

Som sagt. Jag har varken TV eller XBOX (inte PS3 heller). Då är det inte speciellt vettigt att behöva köpa det för att spela 1 spel.

Däremot så kan du koppla ett Xbox till datorskärmen, men det blir ju ändå ganska mycket pengar för att spela hockey

Det är synd att NHL-spelen inte släpps på PC längre.

Skrivet av Wintermist:

Vad dom helst kunde göra är att låta oss installera spel på olika hårddiskar. En SSD är inte billig, och man vill liksom bara ha saker på den som behöver hastighet.

Då bör du prova SteamMover, ett enkelt program som kan flytta steam-spel mellan hårddiskar.
http://www.traynier.com/software/steammover

Men jag håller med dig om att man borde kunna välja var man vill installera spelen, men innan det införs så får man ta till andra lösningar

Svårt att se Rollercoaster Tycoon fungera på ett litet 3DS, det lär vara ordentligt avskalat...

RCT2 är helt klart bäst enligt mig, det är lika kul idag som för 10 år sedan! 3an var inte i närheten av lika bra, det saknade den där mysiga känslan som 1an och 2an hade och det dummades ner med snabbspolning, etc.

Är NHL 13 och ishockey jämförbara med sushi?

Dom jämför ju inte ishockey med sushi, lite mycket Aftonbladet på den rubriken

Som svar på frågan vad det innebär så syftar dom på bläckfisken som Detroit Red Wings fans brukar kasta in på isen under slutspelet. Det är "deras idé av sushi"

Skrivet av morfin91:

gw1 var bättre på många plan anser jag en 2an tex skillsens, mesmer, equipment inte "auto-attack" skill som tar upp en slått i skill baren, MONK! och att det var instance bygt och mer grupp baserat anser jag.
annars litte intresant läsning skall läsa den fullt igenom när jag kommer hem

Våldtäkt av det svenska språket...

On topic;
Kul läsning! Spelade aldrig GW1 men njuter av 2an

Såg lovande ut, jag håller tummarna för att det är ett Burnout-spel i en NFS-förpackning

WRC 3 – naturskön rally-åkning i La España

Miljön ser ju ut som en kuliss

Jag vill ha ett nytt Rallisport Challenge!

Skrivet av Svenskalkoholkultur:
Skrivet av faceslicer:
Skrivet av andreashal91:
Skrivet av krythorian:

Nej jag kommer lägga ner pengar på vettigare saker än WoW, tänker iallafall inte gå tillbaks till WoW efter att jag lyckats sluta spela det.

Wow är egentligen så jävla tråkigt men blir så beroende framkallande iaf.. Vad gör du i wow egentligen? Står i sw/ogr och glor och väntar 10min - 1h för att komma in i ett bg/arena/raid/instace. Sen 1 gång på 10000 går du ut och farmar i 1 timme.. Så var det iaf för mig!

Håller med. har flertalet gånger fått sug efter att dra igång kontot igen men sen står man och hoppar runt o väntar på köer för att få farma samma bg's man farmat i hundra år känns de som. Ne gw2 blir de. iallafall lite nytänkade

Nytänkade?
Tillslut kommer ni stå i köer för samma gamla bg i GW2 också, det är oundvikligt i ett MMO.

Kolla upp hur GW2 fungerar så slipper du se dum ut, för att det är inte alls oundvikligt.

Det finns inga väntetider för BG's i GW2. Man joinar en server (likt ett FPS-spel) och spelar där så länge man vill. När en runda (BG) är slut, så laddas en ny BG och nästa runda börjar. Hur skönt som helst.

Personligen skulle jag aldrig orka spela traditionella BG's igen med väntetider efter att ha provat GW2's system.

"Hela teamet är fast beslutna att skapa det bästa mmo-rollspelet som någonsin gjorts"

Den har man inte hört förut...