Inlägg av fonsor

Inlägg som fonsor har skrivit i forumet

Skrivet av Nyhet:

Dinga Bakaba, game director, förklarar lite mer om hur de tänker sig detta.

Var helt övertygad om att Bakaba var en spelbar figur som någon ville att jag skulle levla första gången jag läste det.

Puh, jag som alltid har tyckt att det varit dyrt med en extra handkontroll till dom gamla PS, vad kommer dom kosta med trådlös laddning och lcd (om nu så är fallet)?

Skrivet av NuZ:

Spelar ingen roll vad ”statsen” från företaget säger. Lådorna var riggade. Flertalet YT Filmer som bekräftar det. Alltid skin eller AK de 2 sista lådorna.

Jag bara tänkte att eftersom det var dataminat från själva spelet och inte nått uttalande från företaget så skulle det stämma. Men det är väl fake news, sa dom annat på Youtube så...

Skrivet av Devan:

Vid halloween så kunde man köpa loot boxes som va riggade så man aldrig kunde få de bästa ur lådan innan man betalat 250 dollar.

https://www.reddit.com/r/CallOfDutyMobile/comments/dlho99/luc...

Kan ha missuppfattat men om det är detta du menar så verkar det finnas vanliga droprates om än med liten chans att vinna (som alltid)

Skrivet av kintobe:

Känns oroväckande när FZ går ut med bild - namn och rubrik om barnsexbrott utan någon som helst dom i bakgrunden att backa upp detta med. Nu är ni ute på jävligt hal is.

Hade detta vart en engelsk talande sida så hade ni vart sårbara för förtal. Tycker inte riktigt detta känns hemma på en svensk spel sida. Dålig journalistik för clickbait värde.

Skärpning!

Lille vän, det är inte förtal att berätta att någon har blivit anhållen för brott om det är sant att personen har blivit anhållen för ett brott. Du får ursäkta att jag citerar wikipedia: "Defamation, calumny, vilification, or traducement is the communication of a false statement that harms the reputation of an individual person, business, product, group, government, religion, or nation"

Måste säga att det är lite skrämmande att läsa vissa kommentarer här inne, när metoo drog igång trodde jag att det mest var äldre generationer som gjorde massa skit, men med tanke på målgruppen på fz blir jag nu förvånad. Vi är tydligen fortfarande svin.

Och för att prata om lagstiftning i Sverige så skulle jag nog påstå att dom har rätt att publicera namn på en person som skapat ett av dom mest kända spelen i världen när dessutom hans arbetsgivare har bekräftat nyheten...

Men enligt dej blir väl Valve stämda för förtal nu antar jag.

"Först stämde studion Epic för att de ansåg att de inte fått en fungerande version av Unreal Tournament 3"
Att man bråkar över en sån sak, kunde ju bara laddat ner det från steam

hoppas det blir nått i stil med detta, tyckte sega var nått på spåret när dom började uppgradera

Jag tycker inte att det är ett problem med krav på internetuppkoppling, mer än att det är principiellt störigt kanske. Även om jag "har en kompis" som kanske laddat ner ett eller annat spel i sitt liv så kan man inte klaga på att piratkopieringen försvinner (om det nu verkligen blir så). Ubisoft sa väl här om året att typ 90% av alla spel var piratade, om alla dom köper istället: så mycket billigare alla spelen kommer bli! Elleeeeeeer

Skrivet av Deragorn:
Skrivet av fantomsmurfen:

Tråkigt! Flash sales och daily deals brukar alltid vara dom bästa erbjudandena. Det är även på dem man brukar upptäcka bra spel som man i många fall inte ens visste fanns.

Skillnaden nu är ju bara att de bästa erbjudandena inte är tidsbegränsade längre. Istället för att ett spel är 75% off i 24 timmar och 50% resten av rean, så kommer det vara 75% off under hela rean.

Nä det säger dom inte, risken är väl snarare att det bara bli 50% off under hela rean istället för 75% under en begränsad tid och SEN 50%.
Det konsumenten vinner i att slippa kolla steam varje dag tror jag tyvärr man kommer förlora i sämre priser.

Skrivet av bondmaster:

westwood studios ett av världens bästa spelföretag

C&C4Ever

Westwood och bullfrog, rip

Hörde jag civ?

senaste spelet jag förhandsbokade var SC2:Legacy of the Void. För mej var det helt självklart, hade garanterat köpt det oavsett plus att förhandsbokningen gav mej tillgång till betan och jag fick tre-fyra missions att köra i väntan på den riktiga kampanjen.
Har förhandsbokat en del spel, och det enda bottennappet är väl Civ: Beyond eath som fan inte var bra, men som det fan av Civ jag är hade jag garanterat köpt spelet ändå även om jag väntat på släppet och hunnit läsa alla negativa recensioner.

hade kappahl klagat så här om dom fick nej av gucci att sälja deras kläder också?

Skrivet av GladiumMiles:
Skrivet av fonsor:
Skrivet av Nasder:

Titeln borde ändras till: Kör genom södra Sverige i Euro Truck Simulator 2 – se lanseringstrailern

Man kan inte köra längre norrut än Uppsala

det bor väl bara en ca en miljon i Sveriges nordligaste 50 %? så man får ju köra där Sveriges befolkning faktiskt bor.

Norr om Uppsala är dock inte 50% av sverige, snarare 70%

Nu skrev jag ju inte heller att Uppsala skulle vara brytpunkten, östersund brukar väl räknas som mitt i Sverige (även om folk i stockholm-uppsalaregionen tror att dom alltid är i centrum).

Skrivet av Nasder:

Titeln borde ändras till: Kör genom södra Sverige i Euro Truck Simulator 2 – se lanseringstrailern

Man kan inte köra längre norrut än Uppsala

det bor väl bara en ca en miljon i Sveriges nordligaste 50 %? så man får ju köra där Sveriges befolkning faktiskt bor.

Skrivet av brandter:
Skrivet av NexusSolo:

"Siktar på"... jojo. Sikta går ju alltid. Träffa är en helt annan sak.

I EA:s fall kan det ju vara bra att faktiskt försöka sikta för en gång skull, de har inte ens orkat göra det den senaste tiden ;).

Dom flesta ser EA som bad guys, dom gör ett spel om Star Wars, bad guys i Star Wars är Stromtroopers och alla vet väl hur bra Stormtroopers siktar...

Skrivet av vuze2143:

Människokött är sjukt bittert och ganska senigt, lite som att tugga på en cykelslang, så man ska nog hålla sig till beeeeeans istället ^^

människokött sägs väl smaka kyckling, som man typ säger om allt annat exotiskt kött... du åt möjligtvis inte bitarna runt levern eller gallblåsan som råkat ta smak efter styckning?

Skrivet av Tompa:
Skrivet av zodan:

30 nov eller 30 dec? Står nov i texten men dec i reglerna :S

November. Fixat.

men hallå, det är väl 29 maj??

hur coolt hade det inte varit med en fet apache-simulator med vr? piloterna och vapenoperatörerna där sitter ju redan med typ såna här hjälmar där dom styr siktet till automatkanonen genom att vrida huvudet.
själva helikoptern skulle man köra med jostick, och det är najs. mecka, pilla, köra dom... det är det som ger paoårr.

Skrivet av dotque:
Skrivet av Divion:
Skrivet av Kour:
Skrivet av Divion:
Skrivet av Edd1e:

Med tanke på att det var 95.. Att säga att det såg skit ut då måste väl vara lite att ta i? Nå fan var då jag imponerad av Super Play's artiklar om den mystiska ultra 64:an.

Jo, jämför 64:an med PSX som kom i samma veva. Skillnaden är enorm. Det bör nämnas att N64 först kom till oss i europa 1997 medans PSX kom redan i slutet av 95. Men som sagt, grafiken är inte allt och detta är högst min personliga åsikt.

Det där är skitsnack, PSX kom först 2003 och är en variant av PS2, men antar då att du syftar till PS och då måste jag ändå säga att jag tycker att titlarna som kom till N64 överlag hade bättre grafik än PS titlarna som då fanns ute.

Visst finns det snygga spel till PS men grafiskt tycker jag N64 vann den fajten.

Skitsnack och skitsnack.
Under hela Playstation perioden kallade alla jag kände just Playstation för PSX, och det var innan PS2 kom. Hade du googlat på ordet "PSX" så hade b.l.a. detta dykt upp:
PSX may refer to:

PlayStation (console), commonly abbreviated as "PSX"

Angående grafiken på dom båda systemen så har vi olika åsikter.

Är du full? Du kanske ska slå det på google själv.

för sakens skull googlade jag och valde att läsa mer än översta rubriken. ni har båda rätt tydligen. men skulle nog vilja påstå att de flesta tänker på det första playstationet när dom hör psx och inte nån obskyr dvdmod av tvåan. med tanke på att den sålde dåligt och inte släpptes utanför japan (enligt wiki) står jag ganska säkert på fötterna tycker jag.