Inlägg av Christoffer B

Inlägg som Christoffer B har skrivit i forumet

Nästa expansion kommer till Rome 2, det ser man via steams databas där det uppdateras för fullt på Rome 2.

Nu vill jag inte vara sådan, men 100% mer än 0 är fortfarande 0

Min flik kraschade

@Johan Olander: Ja lite smutsig blir man ju.. Men det är åtminstone inte Crusader kings 2 där de delar upp 1 dlc i två halvor *Ryser*

Om man äger blod och splatter till WH1 så får man blod och splatter till WH2 gratis när det väl kommer!

Skrivet av slander:

Är inte det här början på Assassin Orden? Men i Assassins Creed Brotherhood(?) Så kunde man ju hitta Brutus rustning för att han var en Assassin?

Han kanske blir en i sådana fall!

När är det Mount and Blade Bannerlord?

Fattar inte varför de inte kan fixa 64 spelare. Första delen blir alldeles för inaktiv pga för få spelare. Så var det på Alfan åtminstone

Bra att de skiter i mp, Assassins har alltid varit som bäst i sp

WOLOLO

Skrivet av Makkapakka:

@Christoffer B: Jo, i ett och samma spel som fokuserar på svärdstrider på personnivå samt alla 3 rikena i samma spel är det.

Chivalry deadliest warrior har ju det + pirater.

Skrivet av Makkapakka:

Den frågan har lyfts många, många ggr till Ubi och de svarar alltid samm sak, att "Utvecklarna tycker inte att det är en lämplig tidsperiod" eller att den är "tråkig".

@Jyu: Jag ser ingen mekanik som är "ny och fräsch" i det. Upplägget med Vikingar vs Riddare vs Samurajer är nytt. Resten har andra spel gjort förr. Tex War of the Roses och War of the Vikings var mycket bättre i strider, tyckte jag.

upplägget vikingar, riddare och samurajer är ju knappast något nytt!

Svårt val mellan spelen, blev jedi outcast 2 eftersom det har så skön level design där man faktiskt måste tänka lite för att komma vidare!
Men jag var ändå nära att ta jedi academy men då pga den sköna modden movie battles 2.

Film var ju lätt Empire strikes back eftersom Vader är klart mest badass i den!

Wait.. Gratis för alla? Varför köpte jag season pass då?

Det finns en del saker som oroar mig med det jag läst om Battlefront 2. Först är det deras såkallade mantra att alla kan vara en hjälte, det får mig direkt att tänka på Syndromes citat "when everyone's super, no one is". Ungefär som när alla sprang runt med jetpacks i första Battlefront.

Det andra som oroar mig är de små spellägerna. 40 spelare i land och 24 (+ 20 bottar) i rymden. Förstår inte varför man inte kan göra banor med 64 spelare när man vill satsa på att det ska vara storslaget!

Det tredje jag verkligen hoppas på är att de fixar någon form av conquest alternativt liknande spelläge som är både väldigt stort och som är mer öppet. Det störde mig väldigt mycket att det största spelläget i battlefront 1 var walker assault, som var kul i sig, men det kändes väldigt linjärt och låst.

HalvJesus!

Min 2-åring gillar mobilspel så tänkte det här kunde ju vara någonting för honom. Han blev less efter första banan..

Assassin's Creed blir tv-serie

Renässansen är ju trevligt, lätt att göra bra smygande.

Halo Wars 2-demo ute till både pc och Xbox One

windows store, bläsch

Skrivet av Luciphear:
Skrivet av SummerRain:

Fantastiskt spel, say no more.

Haha, håller faktiskt inte med helt och hållet. Okej, det är inte ett dåligt spel överhuvudtaget, men kan inte kalla det fantastiskt heller. Det känns för mig inte som en "City Sim" men snarare som en Beautification-sim av något slag. Saknar ett par saker från SimCity(Floppen) t.om.

Tycker inte att SimCity är bra, överhuvudtaget. Avskyr det. MEN det fanns ett par saker jag gillade - t.ex att du kunde ge din stad ett syfte. Skapa microchip och exportera till fabriker som skapar datorere eller något, som säljer detta till butiker, osv. Bara ett exempel, men du fattar. Gillade även att man kunde se polis osv göra lite mer "arbete".

I Cities Skylines känns det oerhört dött på något vis. Man ser polis patrullera men aldrig att de faktiskt gör något. Dina byggnader är bara byggnader. De fyller ett syfte men du har ingen kontroll över vad din stad egentligen gör, i alla fall inte på något som helst djup. Det gör att jag känner att Cities Skylines snabbt blir tråkigt. Jag gillar att skapa vackra städer men jag måste samtidigt ha något att sträva efter än att bara skapa en stor vacker stad. Jag vill känna att den är vid liv - något jag saknar...

Det här håller jag med om, skylines är sjukt bra på byggarfronten, men staden känns väldigt död!