Inlägg av Christoffer B

Inlägg som Christoffer B har skrivit i forumet

Obi Wan var ju det coolaste någonsin när man var liten! Älskade spakstyrda fäktningen!

Kan för övrigt rekommendera movie battles 2-modden till jedi academy för den som gillade jedi outcast. Helt galet att den fortfarande utvecklas efter 20 år.

Grinden i assassins creed syndicate. Uppdragen som krävdes för att ta områden och klara spelet var rena tortyren. Spelar det aldrig igen!

Rising storm 2 har varit mitt go-to. Det blir inte så mycket spel på sommaren med allt som ska göras men just de spelen kan man alltid lägga någon timme på kvällen.

Asiatiska miljöer anser jag rätt ointressanta. Även sydamerikanska gettomiljöer är kräktråkiga.

Bra serie, men vissa roller kändes lite skumt rollsatta (speciellt triss)

Det var trevligt i några av spelen när det var historiska landmärken, MEN HERRE MIN SKAPARE om man spelar till exempel AC: Syndicate. Det var en sån fruktansvärd grind att man inte ens kunde uppskatta spelet.
Jag tycker de gör det bättre i Origins och Odyssey. Men det är fortfarande för många "torn".
Sätt dom på några få landmärken istället.

Fantastiskt roligt spel med glimten i ögat. Första timmen var jag också inne på refund eftersom jag inte kom in på någon server (Kom sedan på att man behövde vänta LÄNGE innan listan dök upp, men det är fixat och snabbt nu!) Men jag är så glad att jag hade kvar det. Det är bättre än chivalry med mer vapen, rustningar och bättre stidssystem. Inget annat spel ger samma känsla när du mosar någons knäskål med en hammare.

Conan är ett grymt underskattat spel. Visst det finns en hel del buggar. Men jag har aldrig haft så roligt i ett survivalspel!
Kartan är fantastisk!
combat är rolig!
pvp är roligt! (Sålänge det inte fuskas eller exploitas)
konstruktion är roligt!
PvE är roligt!

Det dåliga är som sagt några buggar och att Funcom är extremt dåliga på att banna fuskare. Workaround på det är att spela på servrar med aktiva admins, alltså inte på en officiel server.

Skrivet av Zidious G:

Vänta på Radious om dom inte fixar det. Han brukar fixa det mesta.

Nja, Radious tycker jag inte är bra att balanserade strider. DEI-gänget till Rome 2 tycker jag i så fall gör det bättre!

Hoppas på långsammare strider där. Är inte förtjust i 500 man som slaktar varandra på 10 sekunder så man inte hinner med några taktiska beslut.
Snacket mellan ledarna var ju dock mest cringe enligt mig!

Bf ska ju vara inte CS. Argumentet att "sikta mot huvudet" tycker jag inte är bra i ett krigsspel. Visst, gör man det dör ju folk snabbare och så ska det ju vara. MEN, i ett krigsspel vill jag kunna blockera en väg med en mg44 och faktiskt vara ett hot. Inte en mindre irritation som gör 30% skada på en spelare innan denna hinner runt hörnet igen. Jag vill inte behöva träffa en fiende med 8 skott innan den dör. Det tar ju bort hela poängen med farliga kulsprutenästen. Hög ttk gynnar bara snipers som sitter längst bak på banan.
Det ska gynna en som spelare att spela både smart och taktiskt. Du SKA behöva tänka innan du kliver runt en husknut.
Tacka vet jag red orchestra och rising storm, där är det konstant sjukt intensivt och man måste alltid tänka sig för vad man gör. Där dör man av 1-2 skott av pistol och även om man dör mycket själv i början så LÄR man sig hur man klarar sig. Man blir helt enkelt en bättre spelare när man lär sig att ta rätt strider och tänka mer taktiskt istället för att bara springa rakt ut då det inte spelar någon roll ifall någon sitter med ett maskingevär i busken då de gör så lite skada ändå.

När man kör medic med soumi och upgraderat magasinet till 50. Då kan man verkligen spraya gränder!

Den svenska besättningstjejen i Wolfensteind 2 som pratar svengelska är ju också bra. "If there's heart room there's ass room as we say in sweden!" eller "It's satans good!"

Jag minns hur jag letade genom stans alla butiker för att köpa detta till billigast möjliga krona! Hela 3 kronor sparade jag! Detta har man spelat sen release!

Är jag den enda som tyckte Colonial marines var hyfsat ändå? Hade ju inga förväntningar riktigt, men det gav ju lite känsla från "Aliens" åtminstone

The cringe is strong with this one

När vi pratar moddar till Jedi Academy måste jag ju slå ett slag för modden Movie Battles 2. Det har nog det absolut bästa lightsaber-systemet!

Sålänge jag slipper höra "FOR THE TRIBE" en gång till är jag nöjd. Blev så sjukt opepp på age of charlamagne när de inte gjort någon ny röstinspelning alls!

Skrivet av SeaMonkeyFresh:

Såg att någon i 10 timmars trial låst upp vader.. så 40 timmar??
Hur köper man loss vader? Har själv testat köpa lite lådor för att se om det va möjligt.. du får endast kort för karaktärer.. även sådana karaktärer som är låsta. men verkar ej kunna låsa upp en karaktär.. dublett av kort ger 200 credits.. går det att byta in kristaller mot credits? eller har jag missat något??

Om du vill köpa loss en hjälte så spendera inte dina credits på lådor, Vader kostar 60 000 credits om jag inte minns fel. Jag gjorde det felet att jag köpte lådor för de credits man fick i början. Du hittar hjältar under collection har jag för mig.

Vem vare som köpte!?