Inlägg av Huvan

Inlägg som Huvan har skrivit i forumet

Hur varm blir Series X?

Skrivet av dali:

@uberpwnage2.0

Det är ungefär samma i LoL som du beskrev. Alltså torn och kills. Men jag kom på att i LoL finns "Tower plating" vilket gör det svårare att göra skada på tornet tidigt i matchen. I officiella turneringar tar man bort den funktionen men det kan man inte styra när man gör en egen turnering. Så jag väljer att köra med cs-gräns också. Eftersom jag tror det kan vara svårt att få ner tornet.

Kan ju köra först att få ner t.ex 3 plates istället för ett helt torn.

Vilken server?

Skrivet av Tenerezza:

Ett RTX 3080, men fanns inte som alternativ.

En Polestar 2, men fanns inte heller som alternativ

Jag hade valt S om den haft lite större hårddisk, blir nog en X enbart p.g.a den anledningen

Skrivet av sebrock:

Ja det är verkligen "kass hårdvara". Det är därför Apples absolut billigaste iPhone slår Androidernas flaggskepp i prestanda. LOL.

https://bgr.com/2020/04/27/iphone-se-vs-android-performance-a...

...och detta med bibehållen integritet eftersom man inte är en del av produkten själv.

Jag är ingen hårdvaruexpert men kan också använda google.

Jag kollade på jämförelse mellan A13 och 865 eftersom de släpptes ungefär samtidigt.

Länk 1

Länk 2

Länk 3

Så jag skulle säga att de är ganska lika i prestanda, vinner på olika saker.
Sen undrar jag vad folk gör med sina mobiler egentligen, som rättfärdigar att man vill lägga lika mycket på telefonen som en billigare speldator. I dagsläget klarar man sig bra med en telefon för en tusenlapp om man mest ringer, surfar, kollar youtube eller lyssnar på spotify.

Tycker själv inte det är nån stor skillnad mellan iOS och android. Man laddar ner en app, klickar på den och använder den. Inget krångel i nått av systemen. Använder nu androidmobil för jag anser att jag får mer för pengarna.

Jag gav DS2 ett antal chanser, men tyckte hitboxarna var fruktansvärda.

Hoppas verkligen på detta men Cyanide får varningsklockorna att ringa tyvärr.

@jehuty: Vilka spel har Regeringen bannlyst än så länge då?

Subnautica

Bra att veta att 285% av fortnites spelarbas är mellan 7 och 15 år.

Först verkade det som ett fantastiskt spel som skulle rycka mig tillbaka till barndomen, sen såg jag trailern... Ser tyvärr riktigt dåligt ut.

Välgjord sci-fi är alltid värd att se. Men storymässigt ger jag den en 3a.

E-sport är absolut en sport, men problemet med e-sport jämfört med andra sporter är att de ägs av enskilda företag. Därför anser jag att de aldrig borde få vara med i OS.

@Welo: Om min fakta är fel så får du ta det med journalisterna som skrivit de militärhistoriska böcker jag läst. Och vill du bli tagen på allvar (av mig) så ska du inte överdrivet förvanska siffror.

Och min diskussion handlar enbart om d-dagen och stränderna eftersom det är det som diskuteras, inte världskriget i sig eller stora operationer som pågick i månader.

@Welo: Nu var det så att @Fleante skrev att "Normandie" "ett av de dödligaste slagfälten någonsin" vilket inte stämmer på långa vägar.
Och dödssiffrorna du tar upp stämmer inte heller, halvera dom så är du närmare sanningen (för d-dagen).

Jag tolkar det som att de flesta som skriver Normandie här syftar på landstigningen av stränderna eftersom det är mot det kritiken är.

Om du nu vill dra in Operation Overlord så måste det isf inte vara ok att ha lootlådor någonstans som skulle kunna tolkas som franska kusten eller mindre byar.
Ni spelar ett spel som handlar om att döda människor men klagar sen på att det är omoraliskt att ha en viss miljö som samlingsplats...

@fleante: Nu får du nog göra hemläxa på din militärhistoria. Tyvärr så var inte "Normandie" något särskilt dödligt slagfält vare sig ur ett andra världskrigsperspektiv eller krigshistoriskt.

Varför ens köpa multiplayerspel idag om man inte har rätt att få använda sin vara x antal år senare.

@Star Lord: Nej, Natrium skriver att hårdvaran i konsollerna behöver vara bättre.
Ingen anklagelse mot tvspelare, om du nu vill hitta något fel så är det väl att han uttrycker sig som att bönder är sämre än övriga människor.