Inlägg av Deviouz

Inlägg som Deviouz har skrivit i forumet

1

Är vi verkligen förvånade?

Activision/Blizzard är ett företag som har lönsamhetspress på sig. Det ter sig naturligt att dom måste/tvingas blidka investerarna och detta betyder att man inriktar sig på det som är mest lönsamt. Trist men vad skulle vara alternativet, fusion med EA? Sedan har jag inte många uns förtroende till att man verkligen vill "...bevisa för sin spelarbas och sig själva" att vadå? Att dom fortfarande kan det här med spel? Skitsnack vi vet redan att dom kan, man vill ha return on investment och inget annat. Och varför vi inte får mer Diablo innehåll är för att man inte behöver pynta en månadskostnad.

...rant end.

Är det någon som ens är förvånad?

"Lösa konflikt med våld är ju inte så bra...", skrattar så jag nästa kissar på mig, jag hade faktiskt Rush'n Attack men det var ju så förbannat svårt vad jag kommer ihåg och inte blev jag då massmördare för att jag råkade spela bort x-antal timmar på det spelet

Kan du lita på

Säger bara Civ VI; ...bara ett drag till.

Inget är gratis

Kosmetik eller ej, om jag köper ett spelet eller inte, så är mikrotransaktioner aldrig ok. Visst, jag drack cool-aiden från WoT ett bra tag innan jag kom på att SUPRISE! Du har spenderat tusentals kronor på ett spel som det fuskas hejvilt i och du har 'nothing to show for it'. Nu är ju World of Tanks ett s.k "Free to Play" visserligen men ändå.

Crossout är också ett skinande exempel på "Free to Play" spel som man ner klubbad i skoskaften om du inte köpt lite "Utrustning" från deras shop. Lustigt nog så är det spelet dessutom i BETA.

"Free to Play" är paradoxalt nog enda konceptet där man gör sig pengar på ett spel inte kostar något att köpa men för att spela.

Nåväl, det är väl bara att komma ihåg att inget är gratis i denna värld.

always bet on the duke

Märkligt att ett namn byte kan betyda så mkt för annhöriga det är ju bara ett spel somsagt. Å andra sidan kanske men skulle tänka annurlunda om man hadde någon i sin närhet som faktiskt stupat i nåt av områdena där "Talibaner" opererar.

Still, det är ju fortf. bara ett spel, vad gör det för skillnad om man säger "Insurgent" eller "opposing force" eller "Taliban" för den delen, vi vet ju alla vad det egentligen gäller. Tror ju inte att USA är i afganistan för att det "kulturellt" nödvädigt i allafall...

Oooo, jag fick gåshud!

Jag är väldigt nyfiken på detta spel, med eller utan "instancering". För övrigt så är jag lite osäker på vad som menas med "Instancering".

Ah, but looks is not everything, Ice Climber ser inte så bra ut heller men har ett jäkla högt "fun value"

Håller dock med att det såg lite rörigt ut...

nah, tycker att det vart i nedförsbacke sedan Horde fick pallys å Alliance fick shaman's.
Känns bara konstigt imo.

Är det inte lite som att "gå 9 trappsteg av 10" bara för att vända om?
Känns hel mysko, men men, har man slut på pengar- eller vad det nu kan röra sig om- så har man...

Indeed IceMan.
Börja granska google oxå.
Ta en titt på vad deras sökmotor tar fram för "olagliheter"

Skrivet av Scharker:

Det är ju bilder från före alpha släpp så det kommer nog att bli bättre och kan inte precis säga att eve online såg så mycket bättre ut vid släpp.

Sen är det mindre viktigt om modellerna ser perfekta ut från början utan att interfacen funkar och inte som i startrek legacy där det känns som insidan av skeppet är dränkt i kola så de inte kan göra grejer direkt. eller att de ser så fluffiga och fjantiga i 2tons färger att man fontänspyr vid blotta åsynen.

Hoppas ju för guds skull att man kan vara BORG annars kommer jag inte bli långvarig på servrarna.

Ja du, kunde inte säga det bättre själv, Scharker. För övrigt kan man kan inte skaffa sig en bra/dålig uppfattning av EN enda bild i ALPHA av en enkel anledning; det är alpha! 8)

1