Inlägg av hawkin

Inlägg som hawkin har skrivit i forumet

Besök Microsofts svenska kontor i Minecraft

Lite sen nyhet.

För det är ju så att gamers springer runt på fotbolls matcher och slår skiten ur folk.... Är man störd så är man störd. Spelar ingen roll vad dom gjort i livet. Skilja på rätt och fel. Ja det är ju spelens fel för att folk inte kan det.

Slutar snart att använda mig av Fz då era Recentioner börja bli underliga och extremt personliga. Ni måste ju kunna bilda en Almän uppfattning. "Loj hårdrock med sång under bosstriderna? Nej tack" är ju så personlig uppfattning det kan bli. Gillar man anime inspirerande spel och action är det inte mycket fel på detta spel 4/5 skulle jag ge det och det är pga att spelet är otroligt kort. och det är väll det jag ser som en stor brist på spelet allt annat är ju smak för sig om vad man gillar och inte gillar med det är verkligen inte bara ett (bra) spel. Och Pc Portningen va inte en Vanlig ful portning. Mycket vackert.

Kan Fz fixa ett filter som man slipper se dessa krönikor.

Skrivet av bond12:

"Digital Extremes har varit med och skapay Unreal Tournament 2004"

Vill inte leka grammarnazi men jag tror skapay är felstavat.

Nästan som från nemo. Escape! Men nu = skapay!

http://www.youtube.com/watch?v=cVPqaVlj0a0

Haters has to hate. Tur att folk som skriver sånt här trams inte gör spel. då skulle man väll bara spela Mario spel för resten av sitt liv.

Kvinnor är det finaste vi har. Kvinnor kan va sexiga. Kvinnor kan va osexiga. Kvinnor kan va slampiga. Kvinnor kan va yrkes inriktade.

Ja kvinnor kan va vad som helst. Men buhu så fort man gör kvinnor sexiga. Då måste folk börja TYCKA. Jag tycker ni som skriver sånt här trams ska gå ut oftare och se att det finns mer än 1 typ av kvinnor. och Kvinnor är minst sagt lika sex intresserade som män!! dom bara visare det bättre på ett sexigare sätt!

zauii89 : Man spelar väll Japanska spel för att dom är gjorda i deras ideal och kultur...

Men vänta nu. Med så mycket fel noterat hur kan den då få en 4:a? 3:a är vad jag förväntar mig och BRA köp. Kom igen nu. Känns lite väl som att personen som skrev detta ignorera fel med produkten.

JAAAAAAAAAAAA! Tack Kojima bara kärlek från mitt hjärta! Snake borde inte fått en storry där han skulle dö till att börja med. Snake är en så grymt intressant karaktär och spelen är rent glädje att spela. tyvärr kommer inte många spel i samma gener upp till samma råge. SNAKE! SNAKE!!! SNAAAAAKE!!!!!!!!!!!!

Grattis!

Som vanligt i livet när man hoppas och ser fram emot något så får man inte som man vill. Just life in a bucket. Om man kan förlora så gör man alltid det.... Nu ska jag gå och hata mitt liv ännu mer...

Det Remus sa. Trist att se när folk multi reggar.

sjuttioelva vadå Pippi långstrump mått.

Kommer Direkt ner i nästa köp

Kommer Direkt ner i nästa köp

Skyrim bara sålt 10 miljorner exemplar men plats 5? aja då tar man bårt Fz som favorit.

Bra jobbat.....

fungerande länk vore bra

Schexton kr tror du får vänta ett tag på den frågan