Inlägg av Gambit_2K

Inlägg som Gambit_2K har skrivit i forumet

Jag har bara 6 timmars speltid, men jag gillar det. Intressant story, bra grafik och ljud och jag gillar de olika miljöerna.

Dock tycker jag det är alldeles för lätt även på den svåraste svårighetsgraden. Hade gärna velat att de gör det svårare samt ett överlevnadsläge där man måste dricka, äta och där skador och sjukdom är en faktor.

Personligen tycker jag musik som är i tex. Deus Ex vore mer passande.

Brukar ha dem på för jag tycker det är lättare att komma ihåg namn och platser om jag får läsa dem ett par ggr.

Var det inte dom som gjorde den där korta Mortal Combat serien, jag gillade verkligen den. Men säsong 2 hamnade dock bakom nån betalvägg för att sedan plockas bort helt. Samma hände väl Street Fighter.

Om det skulle visa sig att det blir exklusivt till nån platform så bryter de mot de regler/löften i fig kampanjen. Och måste betala tillbaka de 3,2 miljoner de samlat in från 18000 funders.

@Soulless: Preach brother!

Jätte snyggt och bra optimerat för PC, men min 3,5 åriga dotter klarar vissa sekvenser av detta spelet. Allt går ju på autopilot, men samtidigt tycker jag det varit det bästa spelet i serien rent storymässigt. #Ryggsäck.

Detta föll för mig då det inte är turordningsbaserat, och vad jag kan läsa mig till finns det lite eller ingen story.

Inget har gett mig sån ståfräs som "Deceived" trailern för Star Wars: TOR. Jag hade läst boken strax före så det blev något extra att se hur trailern, och sedan jämföra det med hur man själv visualiserat det i skallen.

Halflife 3 confirmed by FZ.

Jag skulle dock inte säga att de ens är lika.

Skrivet av Welo:
Skrivet av Sveakungen:
Skrivet av Welo:

Är detta bättre än Diablo och Torchlight? Funderar på att köpa det och undrar om det är värt det.

Lätt ett av de bästa spelen på mycket länge! Missa inte!!

Haha får väl ta och köpa in det när man har pengar

Jag tycker personligen att Riot borde fixa de problem de har med att leverera sina tjänster innan de släpper ny content som hjältar och skins (samma sits som Dice har med BF4 för tillfället). Jag tror också att de som tror/säger att Riot är giriga är av den åsikten.

Det känn som spelet växer/växte så snabb att deras infrastruktur inte kunde hänga på alls. Det är dags att tänka på framtiden Riot.

Det som hållit mig borta från Steam versionen är kravet på att man måste använda en 360 kontroller för att spela det. Jag tycker det är riktigt konstigt att de inte fokuserar på att få till mus och tangenbords stöd för PC gamers så fort det bara går.

Dett känns mer arkad än vad Tiefighter var. Inget slår Tiefighter!

Awesome! Skall införskaffas!

No inte Heroengine.... sämsta MMO motorn jag varit med om. Och ett elderscrolls spel som inte är Sandbox... fail. Blir inget köp eller ens intresse från mig.

Fixade en VIP nyckel efter att ha jagat runt hela nätet känns det som. Ska bli kul att testa mitt sprillans nya HD6970 kort

Synd att man inte kunde sortera efter medlemmers ålder. Då hade listorna sett helt annolunda ut. På listan för de som är födda 80 och uppåt hade CS & MW2 inte fått mnånga röster. Medan spel som Last Ninja, Deus Ex, Baldur's Gate och UFO: Enemy Unknown hade legat högt.

Till Nokia N900 har ett fan gjort så Jagged Alliance 2 fungerar att spela

Jag gillade alltid spelet från start men hade ingen att spela med så jag la ned det. Men det är fortfarande det bästa MMO:t släppt till dagens datum enligt mig. PVP & stridssystemet är det jag tycker gör spelet så bra.