Inlägg av Reize

Inlägg som Reize har skrivit i forumet

Skrivet av Pawbelt:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Buio:

Så uppföljaren kommer heta Zwei Zwei?

Fast det är ett "kodnamn". Det kommer säkert heta Ein, Zwei, Fallout.

Läser folk här på fz hela alltet i artiklar nu för tiden? Det är inte fallout 4 och det är ingen remake på fallout 1 eller 2 med fps stuk. Det ska bara vara ett skräckspel som inte har NÅGOT med fallout att göra. För när har fallout varit läskigt om jag får fråga? Oj går in i en fabrik och det kommer något zombieliknande springandes mot en, jätte läskigt... eller inte.
Fallout är inte skräck, det är endast survival rpg i en postapokalyptisk värld sönderbombad med kärnvapen och lite mutanter som inte är läskiga utan är lika läskiga som en maskros.

Tips: Om du vill få folk att ta dig seriöst kan du börja med att använda korrekt grammatisk svenska.

Edit: Och inte anklaga artikelns upphovsman för att inte ha läst artikel...

För stor för att ha med sig, för nischad för att ersätta hemmakonsoler/PC. Jag ser verkligen inte var marknaden för en sån här apparat finns.

PS. Dessutom är den ful som stryk.

Bastion är ju ett erkänt kvalitéspel som finns på Appstore. Spelade det på PC, så jag kan inte uttala mig om touch-kontrollerna dock.

Vann inte det IGF:s mest prestigefyllda pris? Typiskt FZ att missa något sånt, ärligt talat.

Roadside Picnic.

Jag kunde inte bry mig mindre, ärligt talat. ArmA har ju redan en mycket väl fungerande online-community, alla möjliga missions och mods, klaner för folk som spelar för skojs skull såväl som för ex-militärer (och allt däremellan) osv..

Ser inte att e-sport skulle tillfört så värst mycket, förutom att skapa inflation i spelarbasen (som hände med DayZ).

Ostigt värre.

Skrivet av boota:
Skrivet av PcGamer:

Säkerligen SE som stått för budgeten så jag tror inte det där stämmer alls, de får nog en mycket större del av kakan (Square Enix äger Crystal Dynamics).

http://latimesblogs.latimes.com/entertainmentnewsbuzz/2010/02...

nja... det är nog inte så mycket mer än 50% som SE får. däremot så är det ju de som finansierat spelet, så hur de kan misslyckas att göra vinst på runt 300 miljoner kronor är märkligt tycker jag. stämmer det kostar det ju typ en halv miljard att skapa ett AAA-spel...

Naturligtvis överstiger intäkterna från försäljningen kostnaderna för utvecklingen av spelet. Grejen är att Square Enix har många kostnader som inte kan knytas direkt till produkten (i det här fallet Tomb Raider).

Försäljningen av Tomb Raider måste alltså täcka in en del av Square Enix samkostnader (omkostnader), som antagligen är ganska betydande då företaget går mot konkurs. I ekonomiska termer kallas det att Tomb Raiders täckningsbidrag inte är högt nog, trots att produktens resultat är positivt.

Tomb Raider säljer rekordsnabbt – men inte nog?

Läser man Darrel Gallaghers kommentar så framkommer det ju också att spelet ändå är något sorts misslyckande, försäljningsmässigt.

"Vi är glada över detta och vi är på väg att lyckas nå våra mål"; de har alltså inte nått sina försäljningsmål.

Sedan kan man ju ifrågasätta om det är sunt att det görs spel som har så höga produktionskostnader att det inte är nog med att de säljer 3,4 miljoner exemplar de första tre veckorna. Men så är ju också Square Enix ett blödande företag och har stora omkostnader att täcka.

Menar du alpha lite? I så fall kan du få en av mig.

Skrivet av Javas:

Hoppas bara dom inte börjar DLC mjölka pga de ekonomiska bekymren :S

Square Enix borde satsa mindre på Final Fantasy då jag anser att den serien är syndabocken till till företagets förluster. Satsa mer på Tomb Raider, Deus Ex och de spel som säljer som säljer lika bra som dom är i helhet

Tomb Raider har hittills varit ett misslyckande försäljningsmässigt dock. Har tydligen inte nått sitt försäljningsmål.

Om det fanns så många "läxor att lära sig" från Battlefield 3, hur kommer det sig att ni gav trean 5/5? Bara ett av oräkneliga exempel på att spelbranschen sätter på tok för höga betyg, på allt. Så även FZ.

Skrivet av Mytacism:

Utan att ha tittat närmare på spelet så är min första spontana tanke att det redan finns ett "turordningsbaserat rugby"-spel som jag tror räcker gott och väl.. nämligen Blood Bowl.

Jag menar, tror inte att marknaden för den här sortens spel är så super stor

Jag håller inte med. Tror detta är ett "frozen synapse"-spel främst och och ett sportspel bara periferalt. Alltså fokus ligger på den speciella formulan som gjorde Frozen Synapse så populärt. Och marknaden för Frozen Synapse var mer än tillräcklig. Dessutom går väl fotbollstemat hem på andra sidan dammen.

Tycker du att Wii U-utgåvan av DX:HR ser bra ut på omslaget..?! Det är ju exakt det du snackar om. Belamrad med alldeles för många element och Jensens pose och ansiktsuttryck är skrattretande.

Lite som The Witcher 2, som gick från detta: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/40/Witcher_2...

Till detta: http://2muchgaming.com/wp-content/uploads/2012/01/Witcher-2-E...

Isometrisk hack-n-slash, överdimensionerade vapen, färgglada handmålade art assets, akustisk sammetslen sång, historia om en heroisk individs kamp mot världskorrumperande kraft, fiender är svävande ovala former, huvudkaraktär med oklanderligt voluminös frisyr...

Har jag inte sett det här förut?

"Garrett är betydligt humanare gentemot gravplundraren Drake"

Vill inte vara gnällig, men den meningen är obegriplig. För det första tror jag du menar "humanare ÄN". För det andra: Vad har Uncharted med det här att göra överhuvudtaget? De är båda spel, eller vad?

Skrivet av Nosnos:

Mjo, jag börjar faktiskt bli riktigt irriterad på allt tjat om att det och det spelet inte är nyskapande som att det skulle vara ett krav för att det är kul.

Det är inte ett krav för att det skall vara kul, men möjligen är det ett krav för att ett spel verkligen skall vara bra.

Underhållande = / = bra

Vad är Westers roll i Paradox? VD, ekonomichef, projektledare? Ni kan ju inte bara skriva "chef", det säger ju ingenting.

Varje spel som har miniguns..?

Ghost of Sparta - done!

"ibland är nyskapande helt enkelt inte viktigt i mina ögon"

Tror jag ska hänga upp det citatet på kylskåpsdörren...